Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

36 hozzászólás

 • Árpi #9 2016. november 3. 18:04

  12
  @einstein: Ja és, hogy kérdésedre válaszoljak: milyen egzisztenciát ? rotfl De ha lenne igen, örömmel ! Neha már azon gondolkozom, hogy kimegyek a picsába a legsűrűbb erdőbe remetének, csak, hogy ne kelljen résztvennem ebben az emberi mivoltomat lealacsonyító játékban.
 • farrd #4 2016. november 3. 18:12

  13
  @einstein: Szinte mindig elgondolkodtató hozzászólásaid vannak. A jelenlegi is az. Te vagy számomra a legérdekesebb posztoló. Most hogy kihúztam a nyelvem a seggedből leírom én is a véleményem. Vannak adott helyzetek, amin nem tudunk változtatni. Ilyen pl, hogy pici ország vagyunk pont a nyugat és kelet közötti "senkiföldjén". Nem véletlenül kurtítottak meg minket, ezt az olvasottabb emberek tudják. Adott egy közel 30 éve végbement rendszerváltás, ahol már le voltak osztva a lapok kinek mi kerül majd a kezébe. Az országunk egy játszótér. Az öregek sírják a régi rendszert a fiatalok meg egy év alatt szeretnének kevés idő és energia ráfordítással meggazdagodni. Ennek ellenére úgy érzem, hogy megvan még bennünk a nemzeti identitástudat. Ezt akarja a nyugat szétverni és elérni, hogy mi is "keveredjünk". Ezért öntik a fost a médiából, nyakunkra küldenek liberálisokat akik harsogják, hogy megértés, türelem, egyenjogúság, meg a többi szarságot. Kérdem én a libsik miért nem értenek meg minket magyarokat, miért nem tekintenek egyenjogúnak, miért nem türelmesek velünk, miért nem tartják tiszteletben a mi akaratunkat? Azért mert csak bábok, nekik az ártatlanság álcája mögé bújva kell minket túlkiabálniuk és a kérdéseinket, kéréseinket nem meghallaniuk a nagy üvöltözésben. Mit lehet tenni? Egyenlőre semmit, mert nem forr még rendesen a trutyi. Légyszar vagyunk a palettán akiket nem vesz senki komolyan. Ezt a népet évszázadok óta próbálják szétzilálni, lassan sikerülhet, mert öregedő nemzet lettünk. Mást már nem kell csinálni a "támadóknak" csak butítani a fiatalokat és minél tovább életben tartani az öregeket. Ez szépen lassan szétzúz majd minket. Nem is hagynák, hogy önellátók legyünk és ezért hisztiznek ha gazdaságilag nyitunk kelet felé, mert tudják hogy az a régió is el tudna tartani minket. Összességében egy olyan összetett problémával állunk szemben, amit itt biztosan nem fogunk tudni kitárgyalni.
 • Árpi #13 2016. november 3. 18:20

  14
  @farrd: Hát kb. De ha a probléma megoldását le kell egyszerűsíteni, akkor csak egyszerűen az önellátást tudom mondani, mert ez a megoldás, és miként egyre jobban távolodunk ettől, úgy távolodunk a megoldástól és a boldog élettől is.
 • einstein #12 2016. november 3. 18:20

  15
  @nagyarpi0011: remélem összejön,én is minden este azzal fekszem le hogyan lehetne kiszállni a mókuskerékből:D
 • Árpi #15 2016. november 3. 18:22

  16
  @einstein: De legalább gondokkozol rajta ! Van aki leélné az életét az éjjel-nappal judapest meg a valótlan világ elött.... Tisztelettel edózom neked, hogy ilyen vagy, aki nem akar részt venni ebben ! kalap
 • képtelenség.hu 2016. november 3. 18:26

  17
 • Árpi #17 2016. november 3. 18:30

  18
  @cadmagician: Te most komolyan idelinkeltél egy index linket ? rotfl Elvetemült vagy ! rotfl
 • Mihatika 2016. november 3. 18:31

  19
  Erről az jut az eszembe hogy segítsek másokon. Segítettem 10 éven át. Jött a "haver" valami gond van a kocsimmal. Megjavítottam. Nem kellett provident hitelt fel vennie.Máskor is jött meg az ő haverja is. Nem volt hozzá hibakód olvasóm, vettem. Majd sorjáztak szépen tömött sorokba.Mér kérsz érte ennyit? Hát haverok vagyunk vagy mifaxom. Én kértem elnézést. Majd a sors úgyhozta nekem kellett segítség. Telefonáltam nekik help!
  KIRÖHÖGTEK!! Ügyes vagy megoldod.Na ennyit a segítségröl.A tanulság 1 marha sem csinál nyarat. És nyugaton sincs máshogy.Mert mindenütt csak emberek laknak. Ne oszd meg és uralkodj. Kint azért jobb mert ők elöbb kezdték a fejlődést. Ergo soha nem fogunk felzárkózni hozzájuk mert ők nem várnak meg minket mert tovább fejlődnek. Mint az életkor: a 40-est soha nem éri be a 30-as csak ha a 40-es meghal
 • yust #17 2016. november 3. 18:31

  20
  @cadmagician: Jaj, öntöd itt az olajat a tűzre! :D
 • Árpi #17 2016. november 3. 18:39

  21
  @cadmagician: Egyébként miért nem lehet asztali megjelenítés táblagépen ? Hiába nyomom át a böngészőmben itt akkor is így marad :(
 • einstein #13 2016. november 3. 18:51

  22
  @farrd: öööö...köszi:$ Pedig csak puffogni szoktam főleg, mert sok mindennel tele a búrám(meg a tköm)
 • farrd #22 2016. november 3. 19:03

  23
  @einstein: Lehet puffogsz, de azt intelligensen teszed. De most már befejezem, mert azt hiszik a csajod vagyok. rotfl
 • LongJohnHolmes 2016. november 3. 19:14

  24
  Egyet tudtok tenni, mint egyed. Először is felkutatjátok és megértitek, hogy mi folyik a világban. Kik és miért csinálják azt amit. Ha már valamit megértettetek belőle, akkor azt már továbbadjátok másoknak gondolkodásra. Meggyőzni ezekről a dolgokról nem lehet senkit, mert elsőre senki agya nem tudja befogadni azt az aljasságot, amit tesznek az emberiséggel. Már maga a téma kutatása is rengeteg idő nemhogy a megértése és annak elfogadása. Erre nagyon kevés embernek van ideje, kedve és bátorsága. Minden újabb szintre jutáskor egyre magányosabb és elkeseredett lesz. De nem szabad feladni, fel kell nyitni mások szemét is, hogy megtalálja a valódi ellenségeit is, mert csak akkor tudja megtalálni a védekezés és később a támadás módját is. Ez a folyamat évekig tart és ráadásul élettapasztalat és emberismeret nélkül nagyon nehéz.
  Egy fiatalnak megérteni ezeket a dolgokat szinte reménytelen, úgy, hogy az ellenségei óvodás korától kezdve mosták át az agyát és akikben megbízik. Ha őket megtagadja mikor rájön, hogy átverték, akkor rettentően magányos lesz, mert alig vannak akik felvilágosultak és akiket ismer és meg lehet bennük bízni. És itt nem beszéltünk arról, hogy egy fiatalnak a párosodás a legfőbb problémája és nem az, hogy egy számára ismeretlen veszélyt kutasson a távolban. Sőt támadja azokat, akik ilyen témákkal próbálják felborítani a lelki egyensúlyát. Mire kinő ebből, addigra már kinő abból a korból is, akik forradalmat tudnának csinálni. Így lesz lassan rabszolgája mindenki a gazdáinknak. Ez a dolog túlmutat a magyarokon a stadionokon de még a fehér emberi fajon is. Azok, akik csak egy pártban, országban vagy népben gondolkodnak egyáltalán nem látják, hogy mi folyik a világban. Ha egy-egy valóságalapú hír kikerül a sajtóba el sem éri az ingerküszöbüket, mert nem is tudják mi az értelme annak amit olvasnak.
 • einstein #23 2016. november 3. 19:21

  25
 • ArkaChopa #13 2016. november 3. 19:34

  26
  @farrd: nem értek mindenben egyet. Szerintem a Magyar nemzet igenis erős, és ezt az évezredes fennállásával már be is bizonyította. De ez a "minket mindig mindenki bánt" inkább öregasszonyos sikoltozásnak tűnik, és sajnos a népünk vezetői is mindig ehhez a demagóg dumához fordulnak. Mert egyszerűen nem tudnak mást mondani, sajnos mások sem... Pedig a Magyar harcos nemzet, nem egy anyámasszony katonája, aki állandóan rémüldözik, hogy minket bántanak. Jöjjenek ide, és szétb@sszuk őket. Ennyi.
  Kár lebegtetni ezt a homályos "el akarnak pusztítani" szöveget, mert ez eddig sem sikerült, és ezután sem fog. Ez csak megfélemlítésre és elbizonytalanításra jó, de a nemzeti öntudatnak nem tesz jót. Ne siránkozz, harcolj.
  Épp ez a migráncs helyzet bizonyítja, hogy erővel kiállunk az igazunk mellett, és a többiek ostoba hozzáállása ellen.
  Magyarország minthogy eddig is, további ezer évig fenn fog állni, persze ehhez az kell, hogy vezetőink ne tegyenek ostoba lépéseket ez ellen...pl. betelepítés....kalap
 • farrd #26 2016. november 3. 20:11

  27
  @ArkaChopa: Jó lenne hinni a szavaidban. Ha valaki akkor én nem kesergem. Itthon maradtam annak ellenére hogy elmehettem volna, és 15 év után elértem, hogy ingatag ugyan, de van egy normálisan élhető életem. Nem jön ide senki akinek szétbaszhatnád a száját, mert nem ezt a játékot játszák nem egy ország pályázik ránk (nem csak ránk, hanem akik még nem hódoltak be). Legyen igazad, azonban én azt mondom, hogy láthatatlan, de létező ellenség ellen nem könnyű küzdeni.
 • Tengelyikusz 2016. november 3. 20:13

  28
  Ez egy nagy összeesküvés a Magyarság ellen!!
 • Bulcsuvezér 2016. november 3. 20:35

  29
  Erről eszembe jut az egyik himnuszunkból egy részlet " Magyar legyen hited és lészen országod"
 • Árpi #17 2016. november 3. 20:47

  30
  @cadmagician: Kérdeztelek. kalap
 • Árpi #28 2016. november 3. 20:47

  31
  @Tengelyikusz: Persze ezt sokan nem hiszik el... Sajnos... De amúgy az egész világ ellen is megy...
 • Árpi 2016. november 3. 20:51

  32
  Sok a geci otthon, de mindenhol. Viszont hiszem, mert hinnem kell, hogy van még jövő ott, és hogy ha valakik, hát mi magyarok a végsőkig kitartunk ! Ne legyen minden egy múló gondolat !
 • [ törölt felhasználó ] 2016. november 3. 21:03

  33
  Nem kell mindenfélét belemagyarázni a videóba. A hangsúly a hatékony termelői munkán van. Mint ahogy a narrátor mondja míg mi a futószalag mellett robotolunk a német azon agyal hogy hogy lesz még gyorsabb a termelés vagy hatékonyabb az értékesítés. Nem azon hogy hogy verjenek át, mint azt páran feltételezik.
  Gondolkodásmódbeli különbség van köztünk. Ezt már jó néhány éve tapasztalom, tanulmányozom a saját szakterületemen. Az automatizálás a vesszőparipám.
  Itthon nap mint nap tapasztalom hogy ha bemegyek egy nagykerbe, hogy ugyanazokat a számításokat, felesleges mozdulatokat napjában többször elvégzik az emberek ahelyett hogy használnának excelt, saját szoftvereket és rendszerbe gondolkoznának. A legtöbb munkahelyen nem tudnak megalkotni egy saját rendszert mert még ha ki is talál valaki valami okosat a másiknak biztos nincs ínyére. Persze a vezetőkön múlik minden de azok sem specialisták.
  Az oktatásban kellene fejlődni, hogy a tanultakat a gyakorlatban is tudjuk alkalmazni. A számítógépes oktatás pedig el van maradva egy generációval.
 • yust #33 2016. november 3. 21:17

  34
  @_voodoo_: ja, csak az ő "hatékony termelői munkájuk" abból áll, hoyg kitalálják, hogy mi hogy dolgozzunk nekik többet. ami még nem is lenne baj, ha valóban jót találnának ki. de mivel az egész a részükről annyiból áll, (ahogy a videón is látható, és ezért is gondolom, hogy lehet hogy a video ironizál) hogy kitalálnak valamit és hátradőlnek a székükben, és nem érdekli őket, hogy az valóban jó-e, a pénzt így is-úgy is megkapják érte, az ötletüket meg majd valaki végigveri a rendszeren és belemagyarázzák hogy jó volt. míg odalent, a futószalag mellett ha valakinek lenne ideje egy jó ötletre, azt le se szarja senki. na.. bocs... csak van valamelyest rálátásom ezekre a dolgokra, eddig visszafogtam magam és nem szóltam semmihez, de ez túl közelről érint és túlságosan bosszant nap mint nap.
 • [ törölt felhasználó ] #34 2016. november 3. 21:29

  35
  @yust: Találj ki te valamit és tukmáld rájuk! Az olcsó munkaerőt mindenki kihasználja amíg lehet. De ismered a mondást: "Kettőn áll a vásár"
 • ko-pi #24 2016. november 3. 21:58

  36
  @LongJohnHolmes: Veled volt már régebben "komment-váltás". Nem emlékszem rá, hogy egyetértettünk-e vagy sem, viszont amit most írtál, az nem hogy minden mondatáig stimmel, hanem faszán össze is foglaltad.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!