Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

28 hozzászólás

 • DadPool #3 május 31. 11:28

  4
  @Árpi: te vagy az, mert múltkor már szóltam a tankos képek miatt. Erre direkt beillesztetted ezt a megjegyzést, kvázi revansot vágva. Tehát te voltál az aki megsértődött... kretén! Attól még hogy tankbzi vagy, attól még lehetsz normális.
 • Árpi #2 május 31. 11:28

  5
  @DadPool: Amúgy bennem legalább volt annyi, hogy nem ellenkeztem, hanem eltűntem, nem írtam a gépkre pár napig, eleget téve kérésednek. Mi történt ? Hiányolva volt. Na mindegy, ha neked ez okoz örömöt, hogy nézettséget szerzel 5 nős képpel egy poszt elején, akkor tégy így. Hurr-durr.
 • Árpi #4 május 31. 11:32

  6
  @DadPool: Zéró, mégegyszer mondom, ZÉRÓ besértődés van és volt bennem. A csajos képekről sem nálad panaszkodtam először. Csak te is csinálod, ennyi. Lehetnek az oldalon, engem úgy alapvetően nem zavar, tehát posztoljátok őket nyugodtan, gyakorlatilag 0 forintba kerül nem megynyitni egy csajos posztot. Csak az ilyen képes posztokat szívesen megnézem és amúgy (veled ellentétben) én macskáltam is a poszjaidat. Nem hogy örülnél neki...
 • DadPool #5 május 31. 11:32

  7
  @Árpi: akkor arra adj magyarázatot, miért nem készülnek komplett tankos posztok pajtikám????? Miért kell belekeverni. Szerintem csak azért, hogy neked nyalják a szád szélét. Ennyi. Bírom hogy szeretnek téged, én se utállak, de azért engem ez a nyálaskodás zavar! Bocs!
 • Árpi #7 május 31. 11:36

  8
  @DadPool: Akkor ezt mond meg nekik, na. Nem én teszem őket a posztokba, viszont örül Tepi is, meg Inhouse is, ha odaírom, hogy mi is az, ami látnak.
 • DadPool #8 május 31. 11:38

  9
  @Árpi: és te miért nem csinálsz tankos posztot????
 • DadPool #8 május 31. 11:41

  10
  @Árpi: tudom, hogy jó ha az embert mindig ajnározzák, de azért nagyon fura, hogy téged egy szint után nem zavar. Sőt szereted, és nem hoz zavarba. Két szerelmes ember között elfogadom, de itt.....?
 • Árpi #9 május 31. 11:42

  11
  @DadPool: Lustaság.
 • Árpi #10 május 31. 11:44

  12
  @DadPool: Rosszul látod, nem élvezem én sem, csak egyszerűen nem így látom, hogy ajnázorás lenne. Tehát egyáltalán nem. Én csak úgy látom, hogy ők találnak ilyen képeket a sok kép keresése közben, aztán beleteszik, s előszeretettel látják, ha megtudják a típusát. Ha ők is tudják, akkor odaírják, ebben biztos vagyok, mivel számtalanszor megtörtént.
 • DadPool #11 május 31. 11:44

  13
  @Árpi: lusta vagy? oké, de nem teszel így semmit hozzá az oldal formálásához, akkor mégis mi alapon kezdesz beleszólni. Ha naponta osztanál tankos posztot, akkor rávágnám, hogy nagy a pofám, és te vagy az über király, de így? Ráadásul visszanézve, totál idiótaságokat tolsz fel, persze ki minek az igénye?
 • Árpi #13 május 31. 11:46

  14
 • Inhouse június 2. 10:07

  15
  Én is bajban vagyok emiatt, meg voltam szólítva korábban...nincs annyi csajos képem, hogy kiadjon egy-egy teljes posztot, meg nem is nagyon csinálok ilyet. A vegyes képek azért vegyesek, mert minden van benne. Hozzá tartoznak a csajos képek is. Nem lóg ki sem a nuni, sem a bimbó, sőt általában még a seggével sem pucsítanak az arcotokba. Igyekszem olyat nem rakni, ahol ribancok vannak. Ha valamiért megfog egy ilyen kép, akkor felrakom. Talán kicsit túlzás, hogy múltkor egy olyan csaj volt tőlem példának felhozva a többiek képei közé, ahol a csaj egy tök konzervatív bikiniben feküdt egy havas háztetőn. Szerintem ez nem pornó és mindenképpen meglepő, képtelenségre való. Esetleg azt tudom megtenni, hogy a végére rakom őket egy kupacba.
  Kezdőképnek mindig azt rakom, ami fekvő formátumú és kellően "bevonzó" hatásúnak ítélem. Nem mindig egy csajos lesz. Fekvőt meg muszáj, mert CAD oldala nem közli előre, hogy az állóból milyen kivágással kerül a posztkép a kezdőoldalra, vagy értelmes lesz az eredmény vagy nem. Illetve azt sem közli, hogyha valamiért nem fogja megjeleníteni, holott feltöltéskor látszik a kép... :(
 • Inhouse #15 június 2. 10:25

  16
  @Inhouse: Valahol fura azért az is, hogy elítélendőbb lenne a természet által megalkotott (jó, néha utólagosan feljavított) női testeket kirakni (ráadásul nem is meztelenül), mint egy sok-sok pénzből gyilkolásra épített gépet, miközben emberek halnak éhen...ráadásul nem is nagyon szólhatsz bele, hogy a te pénzed benne legyen-e.
  Én csípem mindkét csoportot, de ne kelljen már ezt így ennyire elkülöníteni. Én pl. nem érzem úgy, hogy túllépnék minden határt. Pacsi!
 • Inhouse #16 június 2. 10:27

  17
  @Inhouse: Ja, itt megint bejön a képbe az előítélet, hogy több férfi nézi az oldalt, mint nő. Igazából, ha kockás hasú férfi képe van kint, akkor átugrom és kész. Igyekszem nem mások előtt nézni, hogy ne legyen félreértés. :) Értem, hogy van akinek ez nem egy ennyire egyszerű szokványos helyzet. :)
 • Árpi #16 június 2. 10:49

  18
  @Inhouse: Én abbahagytam a vitát ezzel kapcsolatban. De azért egyszer képzeljetek oda minden csajos kép helyére egy pasit a kezdőoldalon és akkor majd jobban megértitek, hogy mire gondolok. :) Szóval gondoljunk egymásra.
 • Inhouse #18 június 2. 12:02

  19
  @Árpi: Minden kezdőképemen nincs csaj, sőt a többségében nem az van. Ennyit tudok tenni.
  De elég nehéz úgy netezni, hogy ez ekkora gondot jelent. Szinte minden általános nagyobb forgalmú oldalon előfordulnak minimum fürdőruhás csajok.
 • Árpi #19 június 2. 12:23

  20
  @Inhouse: Nem azt mondom, hogy sose legyen a kezdőképen. Sőt, hagyjuk az egészet, mert még a végén miattam csökkenne a nézettsége a posztjaitoknak. Én csak egy ember vagyok a többszázzal szemben, szóval... Hagyjuk is.
 • Árpi június 2. 12:23

  21
  Csak kimondtam, ami zavart, de mondom, mindegy, legyen elfelejtve. ><
 • Árpi #20 június 2. 12:24

  22
  @Árpi: többszázzal + egy szóköz
 • Inhouse #22 június 2. 12:27

  23
  @Árpi: Igyekszem, tudod, kompromisszum...olyan, hogy mindenkinek jó, nincs... :) :beer:
 • kléni június 2. 12:29

  24
  Jó a buli srácok, így tovább. :corn2:
 • Árpi #23 június 2. 12:41

  25
  @Inhouse: Igen, tudom, te figyelmes vagy, de azt nem szeretném, hogy én legyek a gonosz. :/
 • Inhouse #25 június 2. 12:44

  26
  @Árpi: Nem vagy te gonosz, csak kléni köcsög. :/
 • kléni június 2. 13:04

  27
  Ne hazudozzatok már ennyit. Árpi gonosz, a váza pedig Cad, nekem meg finom a sültkrumplim. :P
 • Árpi #26 június 2. 13:05

  28
  @Inhouse: Ohh, köszi. :D :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!