Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • Zebulon 2020. április 5. 11:03

  1
  #10
  2020 előtt: - Istenem, de jó lenne ott, csak ülni és semmit sem csinálni!
  2020 után: - B_meg de unalmas!
 • pecáros #1 2020. április 5. 20:14

  2
  @Zebulon: Kell hozzá egy horgászbot, akkor érdekesebb.
 • Zebulon #2 2020. április 5. 22:16

  3
  @pecáros: @pecáros: Én elfogadom a hobby-tok, semmi bajom nincsen vele, csak nem értem a lényegét. Tudom, tudom a szaktudás, hogy mikor, mivel, hogyan egy adott halat, de akkor is b_szki....
  Órákat ülni a tűző napon, egy istenverte labilis lélekvesztő csónakban, nézni a jelzőt 1 db. nyeszlett beazonosíthatatlan halért, amiről persze kiderül, hogy méreten aluli, vagy csápok nőttek ki belőle ott, ahol nem is kéne, a vizirendőrség fél óránként igazoltat, ugyan az a brigád, minden alkalommal, mintha csak 2 perces memóriával rendelkeznének, elkérik az engedélyt, megnézik a lámpát, horgonyt, kötelet, variálnak, tanakodnak, végül nagylelkűen elengednek.
  A sirály rász_arik az ember fejére, büdös van, becsap a hullám, merni kell a vizet, kilazul a karó, kiburul a kukac, gyúrni a maszatot, beakad a horog, elszakad a damil.
  Hajnali 3-kor kelni, mert menni kell, másnaposan, 2 komplett hátizsák, meg plusz cuccok, megtalálni a "jól bejáratott helyet" a csapást a végtelen nádas közepén, sötétben, egy 10 cm-es pallón keresztül, balerinaként 500m-t egyensúlyozni, a rothadó metán átjárja a tüdőt, csak a békák brekegnek és a szúnyogok milliárdos hada az elsüllyedt dinoszaurszcsontok lápos taván.
  8-ig vacognak a fogak, 10-től dögletes a forróság és várunk, várunk, remegve nézzük a karikát.
  Délben, amikor már épp 20 db. ciánkapszulát rendelek online telefonról a neten, minden átmenet nélkül üvöltve felugrik a haver, hogy "kapáááááás!!!!". A szív megáll, a lélek pár pillanatra visszaesik a valóságba a szürreális álomvilágból, de azután csak ennyi hallatszik "baaaasssza meeeg" és minden folytatódik tovább.
  Estére átértékelve a komplett korábbi életet, megbánva minden elkövetett bűnt, Az_Úr-hoz megtérve 6 millió szúnyogcsipés és 8 napon túl gyógyuló napégés után megváltás, ahogyan a haver kézzel belezi a zsákmányhalat, hólyagot nyomorgat, pikkelyeket farigcsál és azt mondja "hú ez de f_sza nap volt, ilyen a hargászat, ezért érdemes élni."
  És a tábortűzön megsütve próbáljuk kinyerni valamit abból a 20dkg keszegből, mert abból 19,6 dkg a szálka.
  De megpróbáltam, hogy megértsem, 1x életemben, de nem sikerült... lehet, hogy többet kellene próbálkozni?
  Hazudok.., volt egy másik alkalom is, sátortábor a vízparton, full profi, több milliós cuccokkal, beetető távirányítós csónak, meg minden, rádiós jelzőkkel, az egy fokkal jobb volt, mert beittunk rendesen, majd mindenki mehetett aludni.
  Aztán kb. fél óránként visítás, szirénzázás, akkor mindenki kirohant a sátrakból, mert kapás volt és a csúcstechnika bejelzett, valaki fogott ott valamilyen halat, f_sza volt, örültünk, de ez ment egész éjjelen keresztül.
  Szóval, nem tudom, nekem kissé olyan, mint a vadászás, mintha valaki belógatna ide elém, egy izgő-mozgó, fiatal, nagycickós nunit, aztán ha rámozdulok, akkor kibeleznek és ennek nagyon örülnek, hogy mennyire furfangosan és profi módon sikerlt átb_szni.
  Ne vedd zokon, ahogy mondtam elfogadom, elismerem, semmi gondom, csak valahogy számomra "nem jött át" rotfl
  Like
 • pecáros #3 2020. április 6. 20:01

  4
  @Zebulon: Köszönöm, hogy ezt leírtad. Nem próbállak meg meggyőzni az ellenkezőjéről. Sajnálom, hogy neked nem jött be a dolog. Engem apám és nagyapám már három éves koromtól hurcoltak magukkal horgászni, belém ivódott a természet szeretete és a halfogás öröme. Más-más dolgok érdekelnek bennünket, ez így jó és szép, ettől még nem tartom magam többnek vagy másokat kevesebbnek. Hogy pontosítsak: nem gondolom, hogy rosszabb az, ha valaki otthon videójátékozik egész hétvégén. :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!