Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Fekete Párduc csajok

Legyen tánc, tánc, tánc!

30 hozzászólás

 • VAndreasz v1.0 #2 szeptember 19. 21:38

  6
  @Lackooo: Nehezen betanult táncmozdulatokat hajtanak végre. Ez egy „BBBW” – „Big Beautiful Black Women” propaganda semmi más, azaz a mi szemszögünkből egyfajta önparódia, amit megmosolygunk. Ez a sajátos tánc normál testtömegindexszel való végrehajtása sem egészséges nemhogy ezzel a katasztrofális fizikai állapottal. Túlterhelik a vérartéria rendszerüket, a szívet, tüdőt és az ízületeiket. Ennyi erővel dohányozhatnának is a feltűnési kényszer kiélése helyett. Semmiféle evolúciós előnnyel nem rendelkeznek. A negridáknál és az afro-amerikaiaknál a zsírfarúság és a teljes elhízás jelensége minálunk a lustaságos, testi fejlődési nehézségeket, egészségtelenséget, mozgási korlátozottságot, ügyetlenséget szimbolizálja. A túlsúlyosság nem más, mint súlyprobléma. Ez egy kulturális eltérés. Az afróknál alapállapot az úgymond teltebb formák, ami jobban is ál nekik. Úgy vettem észre, hogy így boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és békésebbek nemtől függetlenül.
 • Salax #6 szeptember 19. 23:05

  7
  @VAndreasz v1.0: Megint olyanba kotyogtál bele, amiről fingod sincs. Itt van egy könnyed, bevezető anyag a Debreceni Egyetem elsős biológusainak, tessék elolvasni! Ha csak az ide vonatkozó rész érdekel, az utolsó előtti fejezet a kiemelt. Ha a rád vonatkozók is érdekelnének, az utolsó fejezet is ajánlom.
  Untitled Document - vocs.zool.klte.hu
 • VAndreasz v1.0 #7 szeptember 19. 23:27

  8
  @Salax: De "jó" hogy beindult a zajos kotyogógépezeted! Kösz de már ismerem a DE Evolúciós Állattani és Humánbiológiai Tanszék oldalát ill. más könyvekből és honlapokból már ismert az anyag. Szerintem elírtad a mondandód és véletlenül összekeverted az irányt. Az első fejezet a 'Bevezetés' a 2. pedig a 'Definíciók' - így értelmes lenne a sajátos hangvételű ajánlásod. Utolsó előtti (ajánlott) fejezet a 'A homo.sz. evolúciós elméletei' az utolsó pedig letölthető anyag - amik tartalmilag nem kapcsolódik a témánkhoz. Elnézted az irányt?
 • Salax #8 szeptember 20. 09:34

  9
  @VAndreasz v1.0: Ebből is látszik, hogy a tudásod mennyire felszínes. és sekély. Ha vetted volna a fáradságot, és belenézel az anyagba, láthattad volna, hogy ott már nem tartalmazza a "Letöltések" menü pontot, így "A homoszexualitás evolúciós elméletei" az utolsó fejezet, és "A humán szexualitás evolúciója" az utolsó előtti, mint lejegyeztem volt.
  De a lényeg az, hogy NEM ismered, vagy téves ismereteid vannak a női szervezet zsír-réteg háztartás evolúciós előnyeiről, és vagy annyira ostoba (vagy nagyképű), hogy elutasítsd a tudomány ismeretektől duzzadó csecsét. (Hogy ideillő képvilággal éljek.)
 • Fekete Párduc #9 szeptember 20. 12:51

  10
  @Salax: Ahogy én néztem a főoldalon látható fejezetekben az utolsó a letölthető anyag amíg a menü szalagban már nincs meg ez az ugrási/klikkelési lehetőség. Azt hogy ez egy tudatos lehagyás vagy véletlen már nem tudom eldönteni. Szerintem a főoldal az irányadó. A 'letöltések-et' egy összegző fejezetnek tartom, ami egyben a befejező rész.
  - Örülök, hogy most legalább nem "nácizol" meg "rasszistázol" és fenyegetsz másokat de a meglehetősen egyszerű, vállalhatatlan sajátos alpári kifejezési stílusod maradt a régi. (hurrá!) :(
 • KeKeC szeptember 20. 19:21

  11
  Ez miért +18?
 • AsconaB #11 szeptember 20. 19:30

  12
  @KeKeC: Párduc talán a megrázkódtatásra gondolt. Talán.
 • Fekete Párduc #11 szeptember 20. 20:03

  13
  @KeKeC: A látottak nehéz tartalma sokak számára nehezen feldolgozható vagy akár kisebb traumatikus élmény lehet. Jobb félni, mint megijedni! Amennyire lehet, kíméljük egymást.
  De van, aki rögtön professzornak képzelve magát rögtön elkezd okoskodni, oktatgatni, fenyíteni meg provokálni másokat. Ugye dr. salax?
 • Inhouse #13 szeptember 21. 10:38

  14
  @Fekete Párduc: Tetszikezed a saját posztjaid? :)
 • Fekete Párduc #14 szeptember 21. 11:13

  15
  @Inhouse: Ahogy más posztokat likeolok úgy a sajátot is kedvelhetek. A lehetőség megvan rá és nincs is tiltva az irányelvekben. A legtöbbször azonban megszokásból kattintok.
 • Inhouse #15 szeptember 21. 11:16

  16
  @Fekete Párduc: A másik éned kattint? :) Kevés helyen fektetik írásba az öntömjénezés szabályait. :)
 • Fekete Párduc #16 szeptember 21. 11:26

  17
  @Inhouse: Mért is zavar ez téged? :)
 • Inhouse #17 szeptember 21. 16:59

  18
  @Fekete Párduc: Úgy látom, az az én dolgom...
 • VAndreasz v1.0 #9 szeptember 21. 21:01

  19
  @Salax: Az én tudásom alapos és sokrétű ellentétben a te felszínes és sekély ismereteddel! (Akkor) nem néztem bele az anyagba mer már évekkel ezelőtt átnéztem. Az, hogy a gyorsmenü szalagcímében nincs, benn az utolsó rész még nem változtat a sorrenden. Gyerekes kétségbeeséssel próbálsz fogást találni másokon. Most újra átnéztem – csakazértis. Az emberi nem alfajok szerint csoportosított női szervezet zsír-réteg evolúciós alkalmazkodás elméleti és gyakorlati előnyeiről és hátrányairól teljes mértékben alapos és tudományosan igazol ismereteim vannak. Amiből a videóval kapcsolatos részletet ismertettem lackooo-nak. A nagyképű hisztériás kommentrohamod teljesen indokolatlan. Amúgy a szóhasználatot rendkívül bugyuta és még nevetségesebbé tesz.
 • Salax szeptember 22. 00:38

  20
  Mindig ezt csinálod. Beégsz valami faszsággal, aztán konkrétum semmi, csak bla-bla, meg hápogás.
  Az összes account-odat felhasználtad önigazolásra? Mert ez így, hivatkozások nélkül, csak maszturbáció.
 • Fekete Párduc #20 szeptember 22. 10:58

  21
  @Salax: Ahogy olvasom a kommentcsatát te égtél be! :D
 • törölt felhasználó szeptember 22. 13:33

  22
  Ahogy elnézem, itt megint összefújta a szemetet a szél rendesen...tisztelet a kivételnek Inhouse.
  XD
 • VAndreasz v1.0 #22 szeptember 22. 16:00

  23
  @törölt felhasználó: Pontosítom megfigyelésed csak egyetlen egy szemetet fújt a szél a poszt alá az is 20.09.22. 13:33-kor. Egy nagyobb, értéktelen, nívótlan, rossz, silány, vacak, csapnivaló, szemét, hitvány, gagyi, tré, avétos, gyatra, ergya, ótvar, ócska, pocsék, kommersz, bóvli, borzalmas, borzadály, satnya, fabatkát sem érő, tropa, förtelmes, semmirevaló, hasznavehetetlen, használhatatlan, szörnyű terjedelmesebb kacat hulladékdarabot név nélkül. Igaz Tökfej? Remélem eljön az a nap mikor a neved kap egy kapcsos zárójelet!
 • Birti #21 szeptember 22. 19:25

  24
  @Fekete Párduc: :D Akkor te egy másik Képtelenségekre jársz, vagy nem ismered a beégés fogalmát. :D
  Engem nyúlfarknyit sem érdekel az ő cicaharcuk, de:
  1. Salax közzétett egy farkasházis "érdekességet",
  2. amire Vandreasz elkezdett arcoskodni.
  3, Salax beillesztett egy hivatkozást, (én elolvastam - tutira izgi volt)
  4, amin Vardreasz látványosan megbukott, hogy bele sem olvasott.
  5, jött a szokásos Andreasz-féle terelés, handabanda, hablaty, személyeskedés.
  Nem is igazán értem, Salax miért megy bele ilyen méltatlan "vitákba".
  Én biztos nem elégíteném ki a pofozózsák igényeit!
 • Birti #20 szeptember 22. 19:28

  25
  @Salax: Miért mész bele ilyen parttalan, és méltatlan "vitákba"?
  Valami politikus mondta: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni."
  (Had éljen Ő evvel a jogával.)
 • VAndreasz v1.0 #24 szeptember 22. 19:51

  26
  Szinte mindenki tuja hogy salax kamu profilja birti! Pontosan ezekhez a kicsinyes veszekedéseihez hozta létre! De hagyom nyugodtan beszélgess magaddal... :D
 • törölt felhasználó #23 szeptember 23. 09:14

  27
  @VAndreasz v1.0: Magadra vetted? Édesem de cuki vagy :kiss: Intézd csak el, hogy töröljenek innen mindenkit és akkor majd okoskodhatsz egymagad, bár szerintem andris név mellett van még pár skizó mégtompább kés ebben a fiókban rotfl :fucku: rotfl
 • VAndreasz v1.0 #27 szeptember 23. 13:22

  28
  @törölt felhasználó: Szóval te voltál az az idióta kamu troll-felhasználó akit töröltem. "s*ar szemét szar alak" úgy emlékszem ez volt a felhasználó neve. Szót se róla illet hozzád a név! Jutalmul elszólásodnak kapsz egy új becenevet: Tompa Tökfej! :D
  - Visszaemlékezésként újra megemlítem azt, hogy TE kötöttél belém meglehetősen trágár szóhasználattal és azóta is megy a macskaharcunk! Nem unod még?
 • törölt felhasználó szeptember 23. 13:45

  29
  Becenévnek említed az óvodás csúfolódást, miközben egy mondatból téves következtetéseket vonsz le, melyet tényként vázolsz. Mellesleg te itt nem törölsz senkit, nagyon maximum töröltetsz.... Mivel még mindíg rengeteget képzelsz magadról, amiből sosem gyógyulsz majd ki, inkább hagylak, skizóskodj a sok felhasználóneved közt.
  Sex megy? Vagy abban is ilyen nyomorék vagy? fucku rotfl
 • Távoli ködbe merengő izé szeptember 23. 21:18

  30
  Lécci ne hagyjátok má' ennyiben, lehet ezt még fokozni. Ott a család, rokonság, kinézet, életkor, súly, stb. annyi mindent bele lehetne még fűzni.. :corn:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!