Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Beverly Hills AFA Unite pénzügyi nehézségei

Egy „összeesküvés-elmélet” vége!

„Soros György hol a pénzünk?” ("George Soros, Where's Our Money?") és a „Soros, Soros hol van a pénzünk?” mondatokat kiabálják és skandálják úgynevezett „antifa” erőszakszervezetek amiket a hírhedt Soros-alapítványok pénzelik a hatalmi érdekek szerint. Sokan hiszik egyfajta újkori mítoszként, hogy az úgynevezett „antifasiszta” és „antináci” szervezetek/csoportok spontán szerveződnek, korlátozott anyagi háttérrel és kevesen vannak. Azt, hogy „szabadság harcosokként” az „újfasizmus” ellen küzdenek. A valóság az, hogy komoly anyagi finanszírozás mellett anti-kapitalista ideológiájú (!) többségében szélsőbaloldali marxista-kommunista-anarchista extrémistákat tömörítő báb-szervezetekkel, amikkel nyomást gyakorolnak bizonyos államokra vagy éppen hangulatkeltésre használnak. A maszkokat, ütőket, hátizsákokat a fekete ruhákat mint kapják. Ha valaki alaposabban utánanéz és talál ehhez hasonló ismertető videókat akkor olyan abszurd jeleneteket tapasztalhat meg mint például amikor antifa huligánok lenáciznak egy afro-amerikai rendőrt és az amerikai rendfenntartó szervezetekről mint „náci hatalomról” beszélnek.

A kifizetetlen afák, hogy nyomást gyakoroljanak pénzelőre videókban és facebook bejegyzésekben követelik a pénzüket, amikben név szerint megnevezik Soros Györgyöt. Ezzel kínosan lebuktatva magukat és a „főnököt”. Még mindig vannak, akik szerint „összeesküvés-elmélet” az, hogy a Soros-hálózat politikai extrémistákat pénzelnek. Nekik szeretném ajánlani ezt a képtelen videót, hogy jobban tudják mérlegelni az „antifa” csoportokat.

A vandalizmusért és hangulatkeltésért bevallottan 15$ fizetést kapnak óránként.

14 hozzászólás

 • Fekete Párduc május 30. 23:21

  1

  Ezt nemrég találtam! :D
 • kléni május 30. 23:56

  2
  Már csak egy dolog van, amit nem vett még meg Soros György pénzével, befolyásával: Chuck Norris egy olyan jelenetben, ahol veszít.
 • Salax május 31. 01:24

  3
  Mint rendesen, Vandreasz koma megint lódított egy nagyot, vagy legyünk jóindulatúak, és fogalmazzunk úgy, nem nézett utána a tényeknek.
  A csatolt videó 2017. augusztusában került fel a YT-ra, miután áprilisban valaki/valakik létrehoztak egy hamis Antifa fiókot a közösségi médiában.
  To Troll a Movement: A List of 370+ Fake Antifa Accounts on Social Media - medium.com
  Ezután felkapta a 4chan (az internet seggluka), lehetőséget adva jó pár net-huszárnak a kardcsörgetésre. Év végére a dolog el is hamvadt, Ám nem tűnt el nyomtalanul. Az esetet, mint a forráshamisítás karakterisztikus példáját, megemlítik egy két évvel későbbi tanulmányban, a "Source Hacking: Media Manipulation in Practice"-ben.
  datasociety.net/wp-content/uploads/2019/09/DataSociety_Source_Hacking.pdf…
 • Salax május 31. 01:46

  4
  Az már szinte mellékes, hogy nincs olyan, hogy AFA Unite.
  Az AFA egy létező baloldali párt Svédországban, és olyan is van, hogy AFA United ami egy ázsiai anime fesztivál neve.
 • Birti május 31. 01:56

  5

  :-) Totál passzol. A nácik beöltöztek antifa tagoknak az anime fesztiválra.
 • Georges május 31. 12:04

  6
  A héten még nekem sem utalt...
 • Georges #4 május 31. 12:05

  7
  @Salax: Ilyeneken nem szokás fennakadni. Az sem volt akadály, hogy firenzei utcai felvétel volt úgy kirakva, hogy München. Végül is egy kontinens...
 • Georges #5 május 31. 12:08

  8
  @Birti: Vajon mennyit kaphattak érte és kitől?
 • Fekete Párduc #2 május 31. 20:42

  9
  @kléni: Mert az megfizethetetlen! Ba Dum Tss! yeh
 • VAndreasz v1.0 #3 május 31. 20:48

  10
  @Salax: Sejtettem, hogy Salax net-partizán koma meg fog jelenni.

  Az „afa” az antifa rövidítés rövidítése. Ahhoz képest, hogy ezt sem tudod eléggé határozottan mentegeted ezt a videót dezinformált oldalakkal. Amúgy is ezeknek a mikro-csoportoknak olyan sokféle és változékony nevük van, hogy ez szinte mellékes. Az is előfordul, hogy több nevük van egyszerre és az is, hogy több banda összekapcsolódva új fantázia nevet adnak maguknak. Abban az esetben mikor rendőrségi eljárás indul egy ehhez hasonló csoport miatt garázdaság és testsértés miatt egyszerűen nevet változtatnak.

  Ez a videó eredetileg egy facebook videó, amit 2017. augusztus közepén lett átmentve a youtube-ra ahol aztán elterjedt és nagyobb nézettséget szerzett. Több videó megosztóra is átkerült ill. blogokba. Ezután indult be az a mentegető kampány, amiben úgymond forráshamisításra hivatkozva próbálják a videót hamisnak beállítani. Próbálják menteni a menthetőt ekkora bukfenc után.
 • VAndreasz v1.0 #3 május 31. 20:52

  11
  @Salax: Apropó mielőtt jobban beleélnéd magad...
 • Salax május 31. 21:05

  12
  Nem vitatkozom veled, mert egy idióta vagy, bár van önkritikád (kacsa).
  Az arckönyv annyira lebutítja a videókat, hogy az eredeti bejegyzés, nem lehetett az.
  A többi mondanivalód is kb. ennyire hihető.
 • VAndreasz v1.0 #12 május 31. 21:51

  13
  @Salax: Azért vitatkozom veled mert egy idióta vagy! Nem hagyom hogy nálam produkáld magad a fals érveléseiddel. A kacsa hápogás téged parodizál - agymenő!
 • kléni május 31. 23:07

  14
  :corn:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!