Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Elég sok olyan úti célunk van, amelyek valóban kiestek a kegyből, és nagy veszteségeket szenvedtek el, és ennek rengeteg oka van. Meleg szél fúj a tenger felől. A nap süt és csillog a víz felett, lumineszcens és mozdulatlan. Lefordulsz róla, és a tengerpartot nézed. Valamikor az emberekkel, férfiakkal, nőkkel és gyerekekkel, akik ácsorogtak a székeken, napoztak, vagy esetleg egy frizbit dobáltak össze-vissza. De a látvány, amit most lát, semmi ehhez képest. A homokon elszórt szemét, a feldöntött székek és asztalok azt mutatják, hogy valami történt. De mit? Mi történhetett, hogy a hely, ahol gyermekkorának összes nyarait töltötte, ilyen elhagyatott és elhagyatott hely lett? Az apokalipszis?

7 hozzászólás

 • Dzsem Bori június 18. 13:26

  1
  :lol:
 • Dzsem Bori június 18. 13:30

  2
  Gúgel transzlát iz a veri jó program. Mivel perfekt ezért don’t ellenőrizd, hogy milyen a finál rezult.
 • OVI június 18. 13:44

  3
  Plíz kam bek dö diszlájk battön ! rotfl (vagy valami ilyesmi .... bazmeg )
 • woody június 18. 15:38

  4
  Maradjon?lol
 • Dzsem Bori #4 június 18. 16:35

  5
  @woody: de jó! Ha lehet szavazni én arra szavazok, hogy maradjon !A videó érdekes, a szöveget nem tudom miért erőltette a posztoló, de semmi baj vele. Csipkelődő voltam ugyan, de nem állt szándékomban megbántani vele senkit. Amennyiben mégis sikerült, akkor elnézést kérek az illetőtől.
 • OVI #5 június 18. 17:02

  6
  @woody: Ritka kivételek egyike: nem értek egyet Borbálával. Mindegyik posztot ugyanaz a személy töltötte fel a yt-ra. Angol nyelven, de ez még a kisebbik baj. A baj az, hogy ha nem fut valami a yt-on, akkor "keressünk egy oldalt, ahol megnézik a szarom" elv lép érvénybe, amit utálok. (Kivétel Zajza, akinek tisztelem a munkáját és nála nem is érvényesül a fenti elv.) De, ha már felreggelt egy magyar oldalra, próbáljon meg asszimilálódni a környezethez. Egy-két (vagy több) törölt poszt (vagy feltöltő) már úgysem ront az amúgy szar nézettségen itt. Meg a téma is mindig ugyan az, vagy hasonló. Akinek tetszik, úgyis megnézi a többit. Nem itt kell nézettséget szerezni. A magyartalansága szúrja a szememet, nekem nem fog hiányozni. A régi feltöltőkkel ellentétben.... cry kalap
 • Salax június 18. 18:53

  7
  Mi van?
  (mivan, mivan?)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!