Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

10 hozzászólás

 • kléni 2014. december 31. 23:51

  1
  Sose értettem, mit esznek ebben a nőben. Annyira nem cukifalat.
 • Airmen #1 2015. január 1. 00:33

  2
  @kléni: A többi oroszhoz képest bőven az :) Egyébként sem lehet megérteni semmit, ami a nőkkel kapcsolatos. xD Felesleges próbálkozás ez 2015-ben is.
 • Matula #2 2015. január 1. 01:32

  3
  @Airmen: A lényegét a sok gyökér nem érti meg. ok, a főügyésznő a krimi elszakadáskor vált célponttá.sokak szerint hazaáruló,sokak szerint hős.ezért is került fel a netre és a média is foglalkozott vele .keressetek rá a nevére aztán már leesik mi a helyzet.
 • kisokka #3 2015. január 1. 08:00

  4
  @Matula: Én nem tudtam ki ez, rá is kerestem a múltkor. Nem nagyon olvasgattam róla cikket, mert annyira nem érdekel, hogy mit mond, ez a csaj egy bűvésztrükk.
  Röhej, hogy 2014-2015-ben ilyen szinten be lehet butítani az embereket. Elhiszem, hogy okos, de azt csípőből levágtam, hogy miért is ő a főügyész. Ruszkiknál egyre jobban bevett szokás, hogy a terméket egy szőke picsával kell eladni. Na innentől nem érdekel, hogy mi is s mondanivalója, mivel át akarnak baszni. Azzal akarnak átbaszni, hogy odaállítanak egy szőke picsát, akivel el lehet adni a dolgokat. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem, ha át akarnak baszni, márpedig ez a bűvésztrükk már inkább az átbaszás kategóriába csap át.

  Ezt a trükköt a legtöbbször az idióta spanyol és portugál ajkú népek alkalmazzák, meg lehet nézni milyen politikusaik vannak, a tv-műsorokról nem is beszélve. Betolnak egy bomba picsát, aki azt mondja, hogy nagyon rendben van minden és a többség elhiszi neki. Egy bomba picsa biztos nem hazudik...
  Szégyen és gyalázat, hogy ez a fajta ostoba felfogás el fog jutni Európába is.
 • Airmen #4 2015. január 1. 15:06

  5
  @kisokka: Az ő esetében ez az is-is kategória.Érti is amit csinál, meg kirakatbábú is egyben.

  Nézzünk Európai női politikusokat(bár mondjuk ő főügyész, az meg nem politikus, de mindegy)
  Merkel vagy a krími csaj?
  II.Erzsébet vagy a krími csaj?
  Selmeczi(a fideszes szóvivő talán) vagy a krími csaj?

  :D

  Lehet, hogy népbutítás, de ez kb meddig volt nagy szám?2 hét után már ráuntak az emberek és nem is foglalkoznak vele.Talán még a Krímen élők sem látják napi szinten a TV-ben.

  Az ő esetében egyébként sem a kinézet volt az elsődleges fegyver, hanem hogy luhanszki, tehát Ukrajnában született és élt.Aztán mégis az Oroszországhoz csatolt Krím-félszigetet szolgálja.Lám-lám.

  Mondjuk én alapvetően a ruszki állásponton vagyok, de tény, hogy több szerepet szántak neki az elején egy sima aktatologatónál.Hogy ez jó vagy rossz dolog, azt mindenki döntse el maga. ;)
 • kisokka #5 2015. január 2. 10:53

  6
  @Airmen: Akkor már igen nagy lehet a baj, ha valakik a kinézettel akarnak manipulálni. Nézd meg jobban: Merkelnek nincs szüksége rá, II. Erzsébetnek se, Selmeczit hagyjuk.
  Egyébként még mindig nagy szám, a japók rajonganak érte és ha megint lesz balhé Ukrajnában(márpedig ez mostanában igen sanszos), ismét elő lehet szedni a fiókból a szöszit.
 • Airmen #6 2015. január 2. 12:56

  7
  @kisokka: A japánok egyébként is érdekesek.Annak idején lepaktáltak a szovjetekkel és az hiába szúrta őket hátba, mégis adtak nekik komoly technikát, hogy "néma" tengeralattjárókat tudjanak csinálni xD

  Hidd el, ha balhé lesz, akkor nem a szöszit fogjuk látni, hanem a T-90-eseket :)
 • kisokka #7 2015. január 4. 22:06

  8
  @Airmen: A szöszi lesz az élen, majd elmondja miért helyes az, hogy itt vannak a T-90-esek.
 • _V_ 2016. január 16. 00:17

  9
  Jó bula! wink
 • oritomi #9 2016. január 16. 08:41

  10
  @nagyarpi0011: de miért nem nyitja ki a száját???
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!