Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • OVI 2020. szeptember 7. 17:19

  1
 • laci42 2020. szeptember 7. 18:16

  2
  hiányoltam
 • Távoli ködbe merengő izé 2020. szeptember 7. 21:57

  3
  #8 Tudom, senkit nem érdekel, de folyton eszembe jutnak történetek és ugye én magamnak is szeretek így írogatni..
  A 80-as években volt divat ez a rövidre vágott pólószerűség.. (imádtam az a korszakot) akkoriban még voltak bevállalós csajok is.
  Szóval suliban volt lehetőség korrepetáló párt választani, ha valaki valamiből szarul állt, kölcsönös segítség gyanánt pár hónapra összeállhatott olyannal, aki abból profi és cserébe abban segített, amiben ő a jó.
  Töriből pikkelt rám a tanár, mert nem tudtam magolni (neki csak az volt a lényeg és az évszámok) én meg folyton kérdéseket tettem fel dolgokról, amiket szerintem ő sem értett igazán.
  Na volt egy csaj, akinek már hetedikben óriási cickói voltak, kitűnő töriből, persze, hogy beléptem a szakkörbe. (lehetett volna akár szabás-varrás, nem az volt a lényeg)
  Suli után simán lehetett menni a másik lakóhelyére és hivatalos körülmények között időt tölteni ottan a korrepetálásra hivatkozva és a csaj rendesen megengedte a csöcsörészést, ha közben a történelemről beszélhetett. Nagy dolog volt ám ez akkoriban suttyó fejjel...
  A gondot egyedül az apja jelentette, aki valahogyan átláthatott a szitán, megérezte, vagy mittudomén, hogy valójában talán nem is a múltról való tanulásról szól ott a dolog..
  Ott tanultam meg, hogy mennyi 6 másodperc.
  Volt egy nagyon goromba, emberevő kutyájuk és pontosan ennyi időre volt hajlandó megfogni a kert végében, mielőtt elengedi és ennyi ideje volt a halandó csöcsörészni vágyónak eljutni a kaputól a bejárati ajtóig.
  Laikusként bizonyára mindenkinek soknak tűnik 6 mp, de nem volt az... Egyszer pont elérte a nadrágom szárát, meg is szaggatta, csak rácsuktam az ajtót, de a dögnek az sem számított sokat, az ölésvágytól vezérelve fájdalmat nem érzett..
  De alapjában véve így utólag is megérte, a csaj szerintem azóta Busty Merilyn néven futhat, mert rohadtul hasonlít rá, másrészt az ember már fiatalon megtanulta értékelni az időt és megtanulta, hogy a tudásért komolyan küzdeni kell... Nem jön az csak úgy magától...
 • Inhouse #3 2020. szeptember 8. 08:09

  4
  @Távoli ködbe merengő izé: Én matekból korrepetáltam egy hasonló kaliberű csajt. Érdekes, hogy a csöcsörészés ott is opció volt... :) Hja....régi szép idők, fiatalság, bolondság...
 • Távoli ködbe merengő izé #4 2020. szeptember 8. 13:22

  5
  @Inhouse: Nyihihi :D like :beer:
 • pecáros #3 2020. szeptember 8. 21:01

  6
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!