Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

10 hozzászólás

 • ArkaChopa április 2. 11:39

  1
  Na jó, dobtam a csajt, feltöltötte a száját, innnetől tárgytalan. :D wink
  Én szóltam, hogy eljön ez az idő is.....rotfl
 • Georges #1 április 2. 13:29

  2
  @ArkaChopa: Szerintem csak kirúzsozta.
 • zsoltee #2 április 2. 13:38

  3
  @Georges: Hagydrá, elvakították a keblek, s emiatt nagyobbnak látja a száját is
 • MJoe április 2. 19:31

  4
  Hát, nem az eszéért szeretjük. rotfl
 • AcIv55 #4 április 2. 20:14

  5
 • ArkaChopa #6 április 3. 12:34

  6
  @Ethical Hacker: szokás szerint nem értek veled egyet rotfl, egy híres filozófust idéznék : A világ az amit látunk, de honnan is lájuk. Egy barlangban ülünk, és a kijárat előtt elvonulók árnyékát látjuk. Ezek alapján ítéljük meg a világot, eseményeit, és a többieket.
  Tehát ami neked nem tetszik, az még másnak igen. Te is egy barlangból nézel kifelé, a tiédben ez az árnykép idegesítő. A másik barlangól figyelőnek meg szórakoztató.
  Fogadd már el, hogy vannak más emberek. Vannak más véleménnyel bírók. Vannak különbségek!
  Azzal, hogy magadat beskatujázod, és hangot is adsz ennek, csak magadat minősíted. Míg mások nevetnek, de hőzöngsz, mérgelődsz, ezzel csak magadnak ártasz.
  Mivel a tiktok már a harmadik legnépszerűbb közösségi média, nem lehet szemétnek hívni. Hisz írgalmatlan pénzt termel, tehát hasznot termel. Az hogy te ebben nem veszel részt, nem kapsz belőle, az a te problémád. De azért utálni valamit, mert más pénzt keres belőle, vagy netán csak szórakozásból csinálja, eléggé ósdi hozzáállás. Lemaradtál mint a borravaló.
  kalap és béke veled, ne nézd ezeket, ha nem akarsz mérgelődni.
 • ArkaChopa #8 április 3. 13:17

  7
  @Ethical Hacker: egyrészt, nem felszínes dolog a pénz. Had világítsak rá, hogy az oldal nézettség, és az abból származó bevétel , pénz nélkül nem maradna fennt. Ez a valóság. A pénz beszél. Így ha nem lenne nézettség, te sem reklamálhanál itt a felszínes dolgok miatt.
  másodjára : már megint személyeskedsz, miből gondolod, hogy felszínes vagyok?
  Harmadjára : eddig is úgy csináltam ahogy jónak láttam
  Érdekes, ha felteszek egy kvázi értékes posztot,szöveges, tudományos, történelmi....tőled még nem olvastam, hogy bravó, ez igen minőségi poszt.
  Te csak kritizálsz a jó szokásod szerint. És csak engem. Pedig igértetet tettél többször is, hogy nem csinálod. Te kritizálsz, úgy hogy hazudozol, igéretet szegsz? Elég pór ember vagy. Sajnállak.
  Érdekes, ha más tesz fel tiktok vag ilyesmit, nem ragadsz billentyűzetet, ha valaki ocsmányságot tesz ide fel, nem emeled fel a hangod (kivétel a politika), mégis mindig nálam landolsz. Légyszíves szakadj le rólam.
  És ne igérgess, mert azzal tele a padlás, lépj tovább a frusztációdon, és ne írj, ne morogj. Ennyi.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!