Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

15 hozzászólás

 • Csipesz 2017. november 24. 20:49

  1
  Természetesen! Persze, hogy kipróbálnám! Jóhogy! Utána a medencét is. :D
 • thrasher 2017. november 25. 08:10

  2
  Az nem kérdés, mindkettőt 2in1 wink :D
 • kisokka 2017. november 25. 11:24

  3
  Nem. A medence túl kicsi, a csaj meg egy kitömött kisállatka. Belefojtanám a faszba és kirámolnám a pecót.
 • kisokka 2017. november 25. 11:27

  4
  És akkor még lábujjhegyen megy, mintha ez osztana valamit rotfl Ezt a képeken kell, te ostoba picsa, videón könnyebb észrevenni, hogy a valagadra feszítesz rotfl
 • Pepejoe #4 2017. november 25. 13:24

  5
  @kisokka: Nem értem én ezt, mikor lett divat a nagy picsa? A nagyseggűek kitaláltak maguknak egy módit, hogy legalizálják a lustaságukat. :D
  Olyan, mint a postáslányoké. Fiatal bukszus, pulttól felfelé látod, hűha hahű, azt a részét elhívod randira de jön vele az alsó része is, pedig azt a nem hívtad el. :) (megtörtént eset, nem egyszer beszopás-faktor)
  Erre azt kapod, hogy szinte ki kell nyittatni a teázó másik ajtószárnyát is. Bazmeg.
 • pushup #5 2017. november 25. 13:53

  6
  @Pepejoe: őszinte részvényem :D
 • jokerss 2017. november 25. 14:19

  7
  Havanna ltp,ocó loyó
 • blaise21 #5 2017. november 25. 15:28

  8
 • Pepejoe #8 2017. november 25. 15:43

  9
  @blaise21: Hát ez van bazmeg, deréktól felfelé öltözik az összes nőlény, figyeld meg.
  Kis ellentmondás önmagammal, hogy egyre több csáje hord harisnyát kis csini pipellővel meg ködmönnel és az bizony faszányosan néz ki. :)
 • igaz_mondo #5 2017. november 25. 18:42

  10
  @Pepejoe: Már régen divatbajött, úgy hívják Twerking...

  Twerking - YouTube - www.youtube.com

  Különben meg ilyenkor azon el lehet gondolkozni, hogy oké van medence, meg még pár évig jónak mondható nő és szép kilátás, de az ilyen emberek a dugáson meg a zabáláson kívül csinálnak még valamit az életben??? Mert gondolom dolgozni egyik sem szeret.

  A seggrázás divatbajöttétől még van nagyobb tragédia is. Az hogy a hülyeség (negatív értelemben) sem megy ki a divatból... :-) Minél hülyébb valaki, annál kapósabb!
 • Jabberwoky 2017. november 25. 19:30

  11
  A csajt meg kell dugni de úgy hogy a nevedre irassa a házat. Igaz kicsi esélyt látok rá hogy az övé. Akinek meg nem jön be csak a 100% bán tökéletes csajok... Hehe azoknak csak azt tudom ajánlani hogy kapcsolják ki a számítógépet. Mobilról is töröljék az összes pornót, csajos háttér képeket. Facebookon írják át a nevüket " Nőcsábász Kúrógép 24" ről Cicanacis Pistikere vagy ahogy anyuci elnevezte őket majd köszönjenek el mindenkitől hogy most távoznak a netes világból. Nincs több WOW se World of Tank de még chates fórumos tevékenységet is megszüntetik. Egyikük se lesz se atom fizikus se rally pilóta se egy csajozós isten király..... Ugyanis elkezdik életük legnagyobb kalandját. UHD 3D minőségű igazi VR élmény lesz... Maga az élet! Menjenek ki az utcára nézzenek szét pl egy uszodában vagy csak a belvárosban ahol Igazi emberek vannak.... Szar élmény lesz először. Mert ha láttok egy élő hús és vér nőstényt akkor nem teljesen olyan lesz mint a monitoron. Sőt ha esetleg megszolitjatok az egyiket és le se szar.... Rosszul fog esni és nincs Delet gomb. Nincs BackSpace se bann semmi... De pár ilyen pofon az élettől és higgyétek el jönni fog aminek jönni kell. Meg lesz az első élő csajos kalandotok. Sok sikert és kitartást mindenkinek.
  Még egy záró gondolat. Ha a fentieken meg sértődött valaki az ne szóljon semmit hanem gondolja át az életét. A többi ember akinek van nem hinném hogy sértőnek találta.....
 • kisokka #11 2017. november 25. 20:13

  12
  @Jabberwoky: Már megbocsáss pajtás. De ez a picsa pont nem attól lesz tökéletes, hogy túl tökéletes. Direkt lábujjhegyen megy, még jobban ki akarja emelni a seggét, át akar verni. Elvből rühellem az ilyesmit. Ha nem mászkál így, max a medencét szólom le.
  Hatszor inkább vetném magam oda egy 20 kilóval többet nyomó csajnak, mint ennek a kikent, pénzéhes szukának. Ja hogy szerinted az már nem valóságos, csak ez a bige itt? Próbálkozz csak ilyeneknél, de szerintem a való életről és valódi nőkről ne nagyon próbálj meg kioktatni bárkit is.
 • Jabberwoky #12 2017. november 25. 21:22

  13
  @kisokka: hehehehehehehehehehehehehe
 • kisokka #13 2017. november 25. 22:36

  14
  @Jabberwoky: Akkor ezt megbeszéltük.
 • kisokka 2017. november 26. 05:56

  15
  De most komolyan, nekem kötelező lenne rámoccannom ilyen riszapicsákra? Egy köbméter sódert nem rakott arrébb, nemhogy bármi mást a világon. Nem alapkövetelmény, de valamit tudjon már. Eszméletlenül imádom a nőket, de amikor valamelyik megpróbál hülyének nézni, arra berágok és erre elveim vannak. Az ilyen kikent, szilikonozott szarvalagúakat nem csipázom, ez van. Nem vagyok hajlandó még a faszomat se elővenni ilyenre. Remélem ott rohad meg, ahol van.
  Fojtanám a hülye medencéjébe, szétkúrnám a halott valagát és kirámolnám a pecót. Na remélem így már jó mindenkinek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!