Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Bejelentették, hogy a Playboy többet nem közöl meztelen nőcis képeket, mi megszereztük ki lesz az utolsó kettő! wink Amberleigh West és Kristy Garett :cool:

3 hozzászólás

 • Mihatika 2015. december 17. 14:29

  1
  Ja meztelen pasik lesznek benne mert arculat váltás lesz
 • apuciCZ 2015. december 17. 18:38

  2
  én úgy hallottam,hogy Pamela Anderson lessz az utcsó a Playboyban...nemtom mi az igaz belöle...mondjuk kár,szép volt a lap,meg olyan más,nemvolt olyan kurvás,szépek voltak a képek,kiakaszhatóak mindenhová...olyan müvészeti aktok...nekem mindenesetre hiányozni fog...grat
 • kisokka 2015. december 18. 11:15

  3
  Nem igazán értem, hogy akkor miért nem szűnik meg? Az rendben van, hogy cikkeket is közölt, teljesen függetlenül a pipiktől, de attól még a női test volt a fő profilja, a legtöbben ezért vették meg.
  Egyébiránt teljesen megértem a döntést, nincs már akkora ereje, mint régen, de még akár a '90-es évek végén, 2000-es elején is tudott ütni. Aztán ugye elterjedt az internet, nincs már értelme újságokat nyomni, ami elég szomorú. De a legszomorúbb az, hogy a mai világ nagyjából 10 éve rendszeresen, tudatosan és kíméletlenül öli ki az emberből az erotikát.
  Ha '95-ben megláttam valami hót idegen nőt meztelenül a tv-ben(most szigorúan a médiára gondolok), utána azt kerestem az újságban, hogy mikor lesz a film ismétlése. Ma meg...Ahová fordulok, mindenhol csöcsök vannak, ami rövidtávon nem baj, hosszútávon meg már nem okoz akkora élményt, mint régen. A mai napig felvillanyoz a ledobott textil, de már inkább akkor, ha nekem dobják le.
  Ma meglátok egy idegen nőről egy képet, hümmögök egyet, némi o-ó és nézem a következőt. Régen ez nem így volt. Megölték a női test egyéni szépségét, ami nekem eléggé bassza a csőröm.

  A magyarnak sincs már régóta értelme, de egészen más miatt. Nincsenek már olyan kaliberű színészeink, énekesnőink, hírességeink, akikre érdemes lenne beruházni egy megvett újság formájában.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!