Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Újabb piramis rejtély ütötte fel a fejét Magyarországon! wink

Mostanában egyre több helyről jelezték Magyarországi háziasszonyok, hogy különleges piramisok tűntek fel a hűtőikben. Mindenhol a Magyar vonatkozást erősítették a tudósok, sőt a kiküldött helyszíni különítmények mintát is vettek. Megelégedésükre a háziasszonyok is nagyon (NAGGGGYYYON) kedvesek voltak! :D

11 hozzászólás

 • Aladeen 2013. december 3. 20:02

  1
  lol
 • ArkaChopa 2013. december 3. 20:02

  2
 • adriai6 2013. december 3. 20:02

  3
  #1 olyan ismeros pozicio :| szkali te vagy az ? ohmy XD
 • adriai6 #4 2013. december 3. 20:07

  4
  @X-akták: nem keverlek :D nincs masik wink
 • uramisten 2013. december 3. 22:01

  5
  A címlapképet és a piramis szót kombinálva az első gondolatom az volt, hogy ez a poszt arról fog szólni, hogy a pinát is a magyarok találták fel.
 • kléni 2013. december 3. 22:18

  6
  Ez nem is piramis. Áruló!
 • SpeedFire #7 2013. december 3. 22:50

  7
  @uramisten: mi ebben a meglepo rotfl :D
 • SzikraHuszár #7 2013. december 3. 23:02

  8
  @uramisten: A magyar pina világmárka, az univerzumban nincs párja!
 • SzikraHuszár 2013. december 3. 23:27

  9
  Amúgy nézem én a sorozatokat. Abból nekem kiderűlt, hogy az azgardok magyarúl beszélnek, a goauldok értenek magyarul, a tündék, hobbitok, mágusok tudnak magyarul, az egyiptomi hierogrifákat simán olvassa egy magyar ember (sas, létra, technoviking), a teremtéstörténetek stimmelnek, Ádám és Éva van, nem George and Kate, más vallások: Umna Pisti, mondjuk az umnát is csak egy kocsmában értettem meg, mikor valami eszébe jutott Gézunak. A lényeg: róka előtt egy kisfröccsöt még.
  De legyünk tudományosak, teremtéstörténet. A majmoktól származunk. A majom magyar szó. Származni, az is magyar. Valakik szerint az Urálból jöttünk. A jönni is magyar. Tessék kérem. Persze, hogy minden elismert tudós magyar származású, mert mindenki magyar volt, de már sokakat tagadunk. Sőt, mivel nem vagyunk tisztában eredetünkkel, lehet, hogy még az őshazából elüldöztük a kretén állatokat, és megtiltottuk, hogy emlékezzenek, honnan jöttek. Így lettek az angolok, németek, oroszok, meg pár ezer másik nép. Aztán unatkozunk, mert hát egy csomó értelmes ember között nincs semmi vicces, bejöttünk ide Kárpát-medencébe látogatni. Jót nevettünk, hogy kézzel esznek, nem ismerik a fűszereket és a hús főzésének módszerét, pedig még régen nekik is ment a Magdi mamuthúsleves. Láttuk, nélkülünk mindenki debil lesz, ezért maradtunk tanítani. A bibi, hogy felvettük a kereszténységet, hogy bízzanak bennünk, és pár év alatt azt sem tudtuk, honnan jöttünk. Most itt vagyunk.
  A piramisokat meg fogadásból készítettük még régen. Magyar ember szeret nagyot mondani, és mi lehet nagyobb, mint egy hegyméretű piramis? Egy nagyobb hegyméretű piramis. Ezt a magyarok meg tudják valósítani.
  Sajnos vannak olyan régen kiutált törzsek, hogy közelebb vannak a papucsállatkákhoz, mint hozzánk. Lehet, hogy szánalomból, lehet, hogy naivitásból és bizalomból, de most olyan feladatot adtunk nekik, hogy már megbántunk. Egyedüli közös vonás, hogy ők is mernek nagyot mondani, de a megvalósításba bele sem kezdenek. Pl: itt rend lesz 2 hét alatt, emeljük a nyugdíjat, lesz nyugdíj, munka, nem halsz éhen.
  De be kell látnunk, a Földön minden ember magyar. Erre bizonyíték a Szcilentológia és a fentebb bemutatott piramisok.
  Amúgy egy magyar rendező, Kevin Tarantula rendezte nehézipari városról (Sín City, a síngyártásra való utalás miatt szerintem Miskolcon forgathatták) szóló filmben említve vagyon, hogyha erősödnek a tünetek, vedd be a gyógyszer. Sajna nekem elfogyott :(.
 • smiknya 2013. december 4. 00:52

  10
  hehehe.... ötletes :D
 • uramisten 2013. december 4. 08:08

  11
  @SzikraHuszár: meggyőző esszé :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!