Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Azért lázadtak, mert külföldi embereknek adtak munkát Dél-Afrikában, mint hogy őket alkalmazzák :o

Na akkor most nyújtsunk részvétet az Európai bevándorlóknak? Olaszországot tömegesen lepik el a bevándorló négerek. A Földközi tengeren napi szinten katasztrófa van, mert elsüllyed egy hajó menekültekkel. Ha ők nem toleránsak velünk, kérdéses hogy mi miért legyünk azok?!

19 hozzászólás

 • SzikraHuszár 2015. április 22. 03:30

  1
  Miért? Jó kérdés. Az itteniekkel is sok baj van. Kell a plusz? Nem.
  Útközben azért ők is belöktek a vízbe pár keresztény bajtársukat vallásuk miatt.
  Biztos beilleszkednek...
  De ebben is politika van, igazából nem hinném, hogy valaki azért ártana a másiknak, mert vallásuk különböző. Magától. De erre lettek "nevelve".
  Érdekből. Politika. De nem kell messzire menni ez ügyben, a pápa előtt is megremegtek királyok. Az is meg van ugye, hogy gyerekeket küldtünk harcolni, ami valójában egy elég morbid módja volt az utólagos születésszabályozásnak.
  Könnyű monitor előtt elítélni valaki tettét, akinek az aznap este sem biztos, hát még a holnap reggel.
  Bár... ilyenek vannak net előtt itthon is. Hány szép kis kommentet olvastam, hogy ez-meg-azt de tenne az ipsével, csak azért, mert négy fal között meleg-áthajtott egy elé szaladt macskán-röhögött egy dadogón-stb.

  Tehát miért segítünk? Mert emberek. Emberek vagyunk. Nem tehetnek különbséget egy felborult amcsi jacht és egy léket kapott lélekvesztő utasai között.
  Emberek-emberek. Mi is menekültünk... frászt... "menekülünk" "nyugatra".
  Pedig barbárokból itt is van rengeteg, aki egy üveg koccintósért is elvágná a nyakad.
  És nekik is jár a segély. Pedig hát... sokkal jobb alapokból, kultúrából fejlődött ki.

  De nekünk konkrétan nem kell (még nagyon) félni. Innen a menekülők olyan gyorsan pattannak le máshova, ahogyan csak tudnak.

  Végtére is, az én véleményem, hogy megérdemelnének egy esélyt, ha már szépen beleszóltunk Afrika rendjébe (tudjátok, nemrég visszacsatolták hozzánk Európát, szevasz :D ). Régebben, mikor még lehetett volna, akkor kellett volna az egészet felemelni/lebombázni, kinek mi a véleménye, most aki eljut ide, remélhetőleg nem kavar nagy bajt. Ha meg igen, lőjük bele a tengerbe (nyaaaah, de azt nem lehet)... A többiek meglesznek.
  Még mindig olcsóbb, mint háborúskodni.

  De még egyet: Valahogy nem értem. Mi nem szoktunk autókat felborítani, felszedni az utat és zúzni amit lehet. És körülöttünk egy országban sem. Akkor ők miért csinálják?
 • Fritzi 2015. április 22. 07:22

  2
  Jóhogy nem kapnak munkát. Hülyék mint a segg, és nem értenek semmihez... Ezt hozzák magukkal ide is.
 • glanthor 2015. április 22. 08:56

  3
  Most mondjam azt, hogy igazuk van? miert baj az ha azert lazadnak, mert a bevandorlokat alkalmaztak helyettuk? rajuk nezve igen csak rajuk fer a munka. "Teljesen felhaborito", hogy azert idegesek mert a sajat orszagukban esely sincs munkahoz jutni. De itt mindenki nagyon okos.... Latszik egyikotok sem dolgozott meg negerrel. ugyanugy van kozottuk buta agressziv ember, mint most magyarorszagon a sok mocskos feher< moderálva > Mr.busta peldakepes madar. na de azert na
 • glanthor #1 2015. április 22. 09:09

  4
 • glanthor #2 2015. április 22. 09:11

  5
  @Fritzi: szerintem meg te vagy hulye mint a segg :D
 • radirr #1 2015. április 22. 09:42

  6
  @SzikraHuszár: kereszténység rengeteg bűnt követett el a vallásra hivatkozva.
  De azóta átléptük a 21. századot, és a világ megváltozott. Ők is alkalmazkodtak. Csak az a baj hogy sok fejletlenebb országok ahol az átlag iq a 60 nem érik utol a nyugati országokat a demokráciában. Gyér oktatás hiánya, még mindig hisznek a sámánokban meg a többi babonában.
  Azt kell megnézni most hogyan állnak a dolgok. Keresztények felzárkóztak a világ elvárásaihoz ők nem... (ateista vagyok egyébként kereszténységbe is bele tudnák állni de nem erről van szó)
  Buták az emberek alul iskolázottak és ebbe szerintem pont nem a politika a ludas.
  Elég elmenni egy nagy rivális foci eseményre ahol szintén a "vallás" miatt csépeli egymást a két csapat. És elhiheted hogy nem az értelmiségi fogja egymást a botokkal csapkodni.
 • Fritzi #5 2015. április 22. 10:40

  7
  @glanthor: Csak rá kell nézni a képen szereplő emberkékre. nem hinném hogy agyon vannak iskolázva :D
 • Airmen 2015. április 22. 13:00

  8
  Afrika helyzete eléggé érdekes.
  Odamentek a franciák, angolok, stb.Tönkretették az egész kontinenst, milliókat öltek le(többek között koncentrációs táborokat is működtettek, mikor az osztrák festőnek még az üknagyapja sem élt), elhurcolták rabszolgának az ott élőket, ami ott volt érték, azt elvitték, ha nem lehetett mozdítani akkor csak simán lefoglalták és kisajátították.

  Viszont az évszázadokon átnyúló gyarmatosítás következményeit már nem vállalta be egyik gyarmatosító ország sem!
  Köszönhetően az Európai Unió létének és annak, hogy tagok vagyunk, nekünk is vállalni kell a felelősséget az olyan civilizálatlan mély afrikai emberekért, akiket nem mi tettünk tönkre és semmilyen pozitív részéből nem részesültünk.

  Az afrikai bevándorlók esete hasonló Európával, mint Kínának mondjuk Észak-Koreával.Az ott lévő értékek kellenek(Afrikában az arany, kőolaj, földgáz, gyémánt.Észak-Koreában az olcsó munkaerő, jó minőségű szén, mezőgazdasági termények), de maguk az emberek már nem kellenek, mert olyan szinten el vannak maradva, hogy már csak emiatt is több kárt okoznának, mint amennyi hasznot megtermelnek.

  Persze a gyarmatosításnak a legfontosabb eleme az, hogy a gyarmatosított minél jobban el legyen nyomva, minél kisebb ellenállása legyen, de azért lehető legjobban termeljen.
  Az elnyomást mi is megtapasztaltuk a Monarchia alatt is, a szocializmus alatt is, meg most az EU-ban is.Például ott vannak utóbbira a multik.A nyugati multik tönkreteszik a magyar piacot és kisajátítják.Hiába van a nagy szabadság Európában, hogy mindenki nyithat cukrászdát Bécsben vagy Brüsszelben, csak azt felejtették el közölni, hogy a szar minőséget olcsón idehozó multik tönkreteszik a magyar üzleteket, akik jóval nagyobb arányban adtak el minőséget a multikhoz képest.Csak ugye annak ára van.De ott van az adócsalós megoldás is, amikor a Magyarországról Szlovákiába szállított, ott átcsomagolt és visszahozott cukor olcsóbb, mint a helyben termelt cukor....
  A nyugati gyarmattartók pont annyira tartják életben a kelet-európai és közép-európai országokat, hogy még éppen működjenek, de azért a rabszolga ingyen költözzön oda.
 • pier79 #2 2015. április 22. 20:03

  9
  @Fritzi: te mekkora egy rasszista seggarc vagy ganyé.
 • Airmen #9 2015. április 22. 20:45

  10
  @pier79: Most miért rasszista?A multikulti-Buzi liberálisok szerint mindenki rasszista, aki egy kicsit is ki meri mondani az igazat.

  Nézd meg a képeket és mond, hogy egyetemet végzett sokat érő emberek vannak rajta :)
  Ugyanez a helyzet a Magyarországon felfedezhető ex-indiaiakkal.Őket sem azért utálják, mert rasszista a magyar nép.Akkor eleve be sem kerültek volna a Kárpát-medencébe ;)
  Azért utálják őket, mert az emberek saját tapasztalataik alapján már pontosan tudják, hogy mi a helyzet velük kapcsolatban.
  A képek alapján, meg ismerve az ottani helyzetet, egyáltalán nem rasszista dolog kijelenteni, hogy totálisan civilizálatlanok.De fentebb már ezt részben leírtam.
  Tény, hogy civilizálatlanok és az is tény, hogy ezt hozzák magukkal.
  A nyugati országoknak megváltás, hogy európaiak is odamennek dolgozni és nem csak az afrikai meg az indiai képzetlen, civilizálatlan, viselkedni nem tudó, a rendszeren élősködők mennek oda hozzájuk.
 • pier79 2015. április 22. 20:55

  11
  több 100 ismerősöm van dél Afrikában, Kongóban, Nigériában . a fiatalok 3-4 nyelven beszélnek, közte az angol. az a baj hogy még a 100 éves Afrikában éltek !!!! körül kéne nézni, mielőtt tátogni kezd az ember (Y)
 • jocika #6 2015. április 23. 06:47

  12
  @radirr: "Gyér oktatás hiánya"
  Az nálad is megvolt, hogy ilyen mondatokat írsz.
  De ezek az négerek teljesen el voltak amíg "el voltak nyomva", ez a libsi demokrácia tette be nekik a kaput.
 • Fritzi #9 2015. április 23. 07:58

  13
  @pier79: jáj rásszistá :D
 • Fritzi 2015. április 23. 08:00

  14
  Amúgy nem arról van szó. Amelyik normális azzal nincsen bajom. Nekem is van pl cígány ismerősöm aki normális és ért is sokmindenhez, de a semmirekellőket joggal nem bírja az ember.
 • glanthor #10 2015. április 23. 11:06

  15
  @Airmen: nezzem meg a kepet, egyikse tunik iskolazottnak? csak azert mert szakadt ruhaban vannak es tuntetnek? pont ezer idegesek mert mas kapta meg a munkat es eselyuk sincs jobban elni. Csak magyarorszagon nyomjak a diplomazast annyira faszsag az egesz. mellesleg miert kell ahhoz egyetem, hogy ervenyesuljon valaki az eletben? szerinted hany ugyes szakmunkas van kozottuk? latom te mindent letudsz szurni a keprol.... lehet valaki iskolazott diploma nelkul. es lehet valaki egy ertelemes heggeszto, komuves vagy akarki. utalom ezt ha valaki lat egy szakadt ruhaban levo feketet es egybol azt vonja le kovetkeztetesnek, hogy szakadt iskolazatlan majom. Ha Te ugyanilyen helyetbe lennel mit tennel? elfogadnad a tenyt, hogy nem lesz eselyed munkat kapni es boldogan halnal ehen a csaladdal? nem hiszem
 • glanthor #14 2015. április 23. 11:07

  16
  @Fritzi: igy van, de ez ugyan ugy megvan a Feherek kozott, neha sokkal jobban. De ne altalanositsunk kerem szepen :) en egyet tudok erteni minen oldallal, de azt ruhellem ha valaki altalanossagban beszel egy nep csoportrol. :)
 • glanthor #8 2015. április 23. 11:11

  17
  @Airmen: ez meg a masik, ennyi erovel az 56-os forradalom rol keszult kepen is az iskolatlan, agressziv csocselek szerepel :D veletlenul sem az a baj, hogy az oroszok kisajatitottak mindent es egy kulfoldi nep iranyitotta az emberek minden percet :D erdekes azon senki nem rohog, hogy osszebarkacsolt harckocsikkal meg fegyverekkel kuzdottek akkor :D kb detto ugyan az a helyzet:)
 • pier79 #14 2015. április 23. 15:54

  18
  @Fritzi: a < moderálva >okat ismerjük , mivel köztünk élnek .ha azokat utálod, szereted , vagy gyűlölöd, az megértem, mert ismered kik-mik ,milyenek . de az Afrikai embereket te nem ismered. csak előítéleteid vannak !!!!! sokan összekeverik az Afrikai feketéket az Amerikai Gettólakókkal . baromi nagy hiba !
 • Fritzi #18 2015. április 23. 23:01

  19
  @pier79: Egy Mike Horn nevezetű világjáró ember aki körbejárta az egyenlítő mentén a földet, Afrikai útja során állandóan azzal találkozott hogy kéregetve mentek felé, és követték is. Úgy tudta leállítani őket, hogy mikor meglátta a kéregető tesókat, ő ment oda kéregetve hozzájuk. Persze erre ők feéháborodtak hogy hogy képzeli. Csak nekik lehet kéregetni. Az utazó egy dél afrikai ember. Googleben lehet is olvasni róla. Egyébként ajánlom a Nulladik szélességi fok c. könyvét, amiben leírta ezt az esetet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!