Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

18 hozzászólás

 • Bulcsuvezér január 3. 17:36

  1
  Komoly :D A Jobbikba legalább normálisan beszélnek a többiek csak mekegnek makognak hazudgálnak. Színhaz az egész világ!!!
 • ozsi1993 január 3. 19:21

  2
  Nem mondok semmit.... csak annyit , hogy politikát ne!
 • [ törölt felhasználó ] #2 január 3. 19:29

  3
  @ozsi1993: Nem is kell politizálni, ez a videó nem is arról szól.
 • igaz_mondo #1 január 3. 20:32

  4
  @Bulcsuvezér: Ez érdekes, de tudod a politikában sem azt kellene csinálni, ami megy: valaki szépen választékosan fejezi ki magát, valaki határozottan, és valaki ahogy említetted mekeg-makog, ez utóbbiaknak talán van valami lelkiismerete azért makog-mekeg, mert nehezebben megy az amit mindenki ELVÁR: a hazudozás! :-)

  Ezek le se szarják mi történik a kisemberekkel, de ezt már leírtam, hogy mind egy semmirekellő, munkakerülő, nagy kerek nulla ember, mind erkölcsileg, mind szellemileg. ...csupán gyűjtik a pénzt, mint mások a bélyeget.

  Nem meghökkentően frappáns beszólások kellenének, meg szócsaták, meg szidni egymást... ...ha van egy probléma, össze kellene fogni és megpróbálni megoldani... ...de ezektől ilyet ne várj, arról nem is beszélve, hogy magyarok... :-)

  *****

  Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

  Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
  NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
  - Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

  A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
  - Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
  az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

  A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
  - Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
  - Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.
 • ozsi1993 #3 január 3. 21:05

  5
  @_voodoo_: Ha az egyik politikus oltja a másikat a parlamentben elég gyanús, hogy az politizálás.

  Persze értem mire gondolsz, de hagyjuk
 • [ törölt felhasználó ] #4 január 3. 21:35

  6
  @igaz_mondo: A német sem egy olyan krva okos nép. Az általuk befogadott "menekültek" több mint 90%-a él segélyből és eszükben sincs munkát vállalni. De persze újra megválasztották azt a beTeg nőt.
 • Bumburnyák január 4. 11:24

  7
  Nos, többször néztem bele parlamenti felszólalásokba, vitákba, de engem felháborít, hogy sokszor standup komediznek egymással, máskor személyeskednek és szítják egymást, holot NEM EZÉRT A KABARÉÉRT KAPJÁK A PÉNZT TŐLÜNK!!!!

  Én ilyet tennék egy megbeszélésen a munkahelyemen, nem hogy fizetést nem kapnék, de azonnal mehetnék is leadni a belépőmet.
 • [ törölt felhasználó ] #7 január 4. 11:39

  8
  @Bumburnyák: Ha kulturáltan csinálják, engem nem zavar. Dániel kifejezetten intelligens csávó, ezért is volt ez jó poén tőle.
  Az például nem tetszett mikor Zagyva György Gyula fenyegetőzött, hogy "majd kint megbeszéljük". Ha jól tudom már nincs a parlamentben. Ő nem is oda való, inkább cigókat aprítani.
 • AcIv55 január 4. 14:52

  9
  rotfl
 • Pepejoe #6 január 4. 20:55

  10
  @_voodoo_:
  De még mennyire, hogy nem okos, hajjaj!
 • igaz_mondo #6 január 5. 21:20

  11
  @_voodoo_: Amit ide leírtál azzal teljes mértékben egyet tudok érteni! Ez így igaz! Amit művelnek a "nagypolitikában" ezekkel a migránsokkal, nos az tényleg pofátlanul geci dolog, és még szépen fejeztem ki magam. Ugyanis könnyű egy olyan politikusnak (vagy maffiavezérnek: Soros), akinek annyi pénze van, hogy nem tudja hová tenni olyan empatikusnak és emberszeretőnek lennie... Ez a többszínű önajnározás magas foka! Ez kell nekik, hogy jónak és szépnek látszódjanak valamint hogy a következő választást is megnyerjék. Ismétlem, őket baromira nem érdekli se Te se én, csak saját maguk és a beteg elképzeléseik, amelyeket sajnos valóra is váltanak, mert határozottan adják elő és qrvasok pénzük van!

  De ahogy Bunburnyák is mondta, ne STANDUP-oljanak! ...és nem arra akartam kilyukadni, hogy a németek okosabbak lennének (hiszen magyarok közül is nem egy nagy elme került már ki), de más nemzetekben sokkal nagyobb az összefogás, ami azért igen fontos lenne!
 • [ törölt felhasználó ] #11 január 6. 00:54

  12
  @igaz_mondo: Ezt csak úgy mondják hogy a magyar a magyart visszarántja, de szerintem ha igazi összefogásra lenne szükség, jobban összetartanánk mint a nyugat-európaiak.
  A mi városunkban mikor kukákat gyújtogattak a migrik és a rendőröket dobálták, már azon filóztunk a haverokkal, ismerősökkel hogy kimegyünk és ellentüntetést rendezünk, mert nem igaz hogy ezek az agresszív majmok idetolják a pofájukat, hőzöngenek, de egyet sem visznek be a fogdára... mi meg már akkor is kapjuk a büntit ha elfingjuk magunkat, de minimum ha felgyújtanál egy kukát, a hússzorosát fizettetnék ki veled a bírsággal együtt...
  A franciáknál meg mi van? Utcákat rombolnak le, ezek meg tűrik, és még hírzárlat is van.. A politikusok minden nyomásnak meg akarnak felelni. Most valaki nagyon magasan (még az is lehet hogy Soros) kitalálta hogy keveredjen a fehérbőrű ember a koszosbőrűvel. Hát gRatulálok!
 • Pepejoe #12 január 6. 10:36

  13
  @_voodoo_:
  Tök így van. Unom, hogy mindig "azt kapom" a fejembe, azt tapasztalom szinte már bármi témával kapcsolatban, hogy bezzeg a nyugaton meg bezzeg itt meg magyarisztán meg bezzeg a mittomén folyótól (reggel van) nyugatra és egyéb közhelyek. És akkor ezek még csak a társadalmi összehasonlítások, ha egyáltalán lehet ezeket a sarkított, a végeredményre kihegyezett modoros mondatokat összehasonlításnak nevezni. Faszom. Ez uncsi. Ez rinyálás-sírás a cicahomokozóban.
  A bezzegnyugaton az van, hogy lényegileg semmiben sem különböznek senkitől mert a különbségek nem állnak meg az országhatárnál, ez csak egyéni és emberi kérdés. Ott is ellopnak/elloptak olyan pénzeket (de mehetünk messzebbre, akár az überkirály japókig is) hogy abból évekig meg lehet finanszírozni egy kisebb országot. Ezeken a bezzegnyugat-helyeken is simán ledudálnak a ZEBRÁN mert ő siet és te ne ott sétálgass át. Ja, lehet mondani, hogy biztos török vagy szerb volt, ezt szokták nekem mondani ellenérvként, mindenesetre német rendszámú, árjafejű pöcs volt. Mondjuk én is lehettem volna kinézet alapján. :D
  És ott is van, hogy megálltunk segíteni egy autósnak, mi, akik nem is abba az országba vagyunk valóak, hogy legalább lehúzzuk a felhajtóról a kocsiját annak az embernek, erre jön Őjürgensége és dudál mert 10 méterrel hamarabb kell besorolnia a külsőbe. Az is biztos román volt gondolom. Aztán olyan is volt, hogy eltévedtünk, és az osztrák emberke 20km.-es kerülővel mutatta meg, merre kell menni. M.o.-n pedig munkaidő után maradva vette be a raktáros a cuccot, hogy hazamehessünk és 15 perc késés miatt ne kelljen ottaludni a fülkében ketten a reggel 6-os nyitásig, amikor a lepakolás 40 perc. És nem puffogott, békázott velünk mint a gép.
  Nem élnék nyugaton és nem irigykedem rájuk, valahol ilyen, valahol meg olyan. A pénz nem minden, annyi van amennyi van, vannak más dolgok is azon kívül amik sokkal fontosabbak.
  A társadalmi része? Nos, ez csak annyi, hogy meg kell kérdezni azt a többséget aki oda szavazott ahova, hogy miért tették. Érdekes, hogy mindenki szídja O.V.-t (mert a gyűlölködést ott szítják) és pártját de eddig 1 emberrel találkoztam, aki meg is mondta a frankót, mások tagadták, hogy ők aztán nem.
  Én amúgy is azt vallom, hogy ócska és elavult dolog a vallás vagy pártalapon működő kormányzás a világban. Szerintem egy haladó felfogású országba szőröstökű szakértők kellenek/szakértői kormány.
 • Pepejoe január 6. 10:43

  14
  A Parlamentből pedig már min. 50 éve múzeumot csináltam volna, mert pont a fenti videó mutatja meg, hogy csak megbecsteleníteni lehet azt a szép épületet és egy ország kormányzásához nem kell palota. Máshol, egy sima, egyszerű és célszerűen kialakított épületben nem lehet kormányozni? Talán még kényelmesebb is lenne.
  (merthogy a Parlamentnél kényelmetlenebb épület erre a célra nincs, mármint azoknak akik ténylegesen dolgoznak is ott és nem csak bejárnak szerepelni időnként)
 • kléni #3 január 6. 11:11

  15
  @_voodoo_: Szerintem a terved nem jött be, szóval vesztettél 1 pontot. xD
 • [ törölt felhasználó ] #15 január 13. 15:39

  16
  @kléni: Bocsi, valamit elfelejtettem: fucku rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #11 január 13. 15:42

  17
  @igaz_mondo: Az összefogásról: ec.europa.eu/citizens-initiative/33/public/#/…

  Persze lehet hogy mi vagyunk a legjobban rászorulva a bérunióra de azért beszédes ez a szám.
  www.berunio.hu/
 • kléni #16 január 13. 15:48

  18
  @_voodoo_: A feledékenység -1 pont. ;)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!