Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Elképesztő történetek ütötték fel a fejüket a Victoria Secret körül....

Az utóbbi időkben egyre több boltot rabolnak ki hol ismeretlenek, hol olyanok akik rendszeres vásárlói a Victoria Secret boltoknak. Igazából csak egy összefüggés van az ügyek között - méghozzá a cég üzletpolitikája.

Ugyanis a Victoria Secret szerint az eladónak nem szabad megszólítania a vásárlót, nem érhet hozzá és hasonlók. Nem gyanúsíthat meg senkit se szóval se tettel, ha valakit lopáson kap. Csöndben figyelnie kell, és az esemény után értesíteni a biztonsági szolgálatot, akik rendszerint senkit nem tudnak már elkapni, hisz a boltokban még azok sincsenek.
Egy dél-afrikai üzletvezető szerint vannak akik naponta jönnek be új áruért, amikor ezt jelezte a főnökségnek megfenyegették, hogy eltávolítják a boltból, ha nem tartja be a szigorú követelményeket, és engedetlen. Ezért tovább hagyja a lopásokat. Sőt vannak igen szemtelenek, akik a lopás után visszamentek a boltba az üres zacskókkal, és visszatérítést kértek.
A boltvezető nem hibáztathatta a tolvajokat, mert akkor őt rúgják ki. Ezért kifizette kuponokkal a sérelemdíjat.

A helyzet annyira leromlott, hogy már nehéz a boltokba személyzetet találni, senki nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni egy tolvaj miatt.

Ez egy igazán képtelen történet. - jegyezte meg.

6 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!