Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

35 hozzászólás

 • _V_ október 11. 20:09

  1
  #11 Rohadt, büdös, tetves, geciribanc.

  A válogatás jó. :)
 • _V_ október 11. 20:12

  2

  #12 :D
 • _V_ október 11. 20:12

  3
  Bocsi, csak eszembe jutott ez a másik mém ugyan erről a dologról. Szerintem az is nagyon jó. xd
 • OVI október 11. 20:19

  4
  #26 rotfl
 • OVI október 11. 20:20

  5
  #16 :yeah:
 • V8 #1 október 11. 20:21

  6
 • _V_ #6 október 11. 20:27

  7
 • AsconaB október 11. 21:04

  8
  #13 rotfl
 • AsconaB október 11. 21:09

  9
  #12 Majd két éve hazafelé jövet Nyírlugosról az erdős részen telibe kaptunk egy növendéket az Iveco-val. Jöttek szembe és nem lehetett refizni aztán hírtelen az út szélén megjelent az a bszott pörköltbe való és csak akkor ugrott ki mikor pont odaértünk. Fék de már mindegy volt 80-rol tán 50-re ha sikerült lassítani és leütöttük a lábáról.
 • ko-pi #1 október 11. 21:50

  10
  @_V_: naa, mi a baj?
 • _V_ #10 október 11. 22:01

  11
  @ko-pi: Tudod, hogy mit csinált, gondolom. A csapból is ez folyik. :)
 • ko-pi #11 október 11. 22:16

  12
  @_V_: egy ideje zárva tartom a csapot. Másfél mondatot hallottam az ügyről. Megidézem Árpit a kérdésben. Gondolom ez nem fog meglepni senkit, de engem, mint szülőt kurvára zavar a libsi propaganda és, hogy már a mesék szintjén is normálisnak állítják be az abnormálist. Na de tetézem, hogy legyen miért kövezni. Az is zavar, hogy túl sok a szín a mesékben.
 • _V_ #12 október 11. 22:34

  13
  @ko-pi: No para, engem is zavar minden xar, amit a gyerekeknek adnak, nem ilyen szemszögből látom, hanem olyanból, hogy ez most megint egy meglovagolt dolog, hogy lejárassák a másssggal élőket, miközben a legelterjedtebb "békából csók hatására királyfi" történet is gusztustalanabb annál, mint amik ebben a könyvben vannak, amit nem mellesleg az vesz meg, aki akar, s nem kötelező.

  Az én unokahúgom kiverte a kutyájuk farkát, mert azt látta 10 évesen a South Parkban.
  Nem viccelek.

  Szóval a gyerekekre sokkal jobban kellene vigyázni és elsősorban pont nem ezen a könyvön kellene kiborulni. Vannak ennél sokkal rosszabb dolgok, amit a gyerek láthat... A tizenévesek kezébe már minden szülő telefont és netet ad. Láthatnak BDSM-től kezdve mindenféle Beteg pornót, de azon valahogy nincs hangsúly. Nekem ez az, ami rángatja az idegeimet.
 • ko-pi október 11. 23:08

  14
  1. Szerintem a mássággal élőket nem ez a tett járatja le, hanem a tény, hogy azt akarják lenyomni mindenki torkán, hogy ez normális (mondom ezt általánosságban és a konkrét könyv ismerete nélkül). De tovább megyek, ne hogy azt higyje bárki, hogy ezt a kampányt a puszta jóindulat vezérli.

  2. A South park felnőtteknek szól. Nem lenne szabad engedni gyerekeknek, hogy nézzék. (Ez más, de szilárd álláspont nélküli felnőtteknél is képes véleményt formálni.)

  3. Az idő fogja megmutatni, hogy milyen betegtársadalmat alapozunk éppen.
  Ezeket a dolgokat nem lehet külön választani. Én úgy látom, hogy minden oldalról összehangoltan bombázzák az elménket, és igen, már kis gyermek kortól.

  Ezért mondom régóta, hogy ezt az óriási nyomást, csak a radikalizmus ballanszírozhatja. Sajnos ez vezet a gyűlölethez is. Az így kialakult feszültség pedig kedvező táptalajt a REND ellenességnek.
 • AsconaB október 11. 23:22

  15
  Ezen ne aggódjatok, mert kipusztulunk a gcibe! Szerintem előbb mint utóbb. XD
 • BitPork #14 október 12. 01:16

  16
  @ko-pi:
  1: teljesen normális. Az állatvilág és a biblia is teli van melegekkel - szükség szerűen semmi abnormalitás nincs benne. HA lenne már megszűnt volna. Az már kevésbé hogy rettegve kell élniük a 21. században,
  2: stimmt. Bár a szülőn illetve az értékrenden múlik mivel birkózik meg.
  3: Ez lehet a véleményed és semmi baj ezzel. Csak ne ez legyen az alapja más jogfosztásának.
  Fura, hogy látod a radikalizmust ami a bajt okozza, de nem tudod megkülönböztetni a természetes (értsd jogilag nem megkülönböztethető ) dolgokat egy egyszerű érzelmi viszonytól.
 • einstein #1 október 12. 13:56

  17
  @_V_: Akkor bizony neked meg a jó krva @nyádat. Elképesztő hova süllyedt az oldal színvonala. Először mindenki rinyál, hogy miért nem csinál senki soha semmit. Aztán ha valaki megpróbál valamit tenni, akkor megint sír a krva szátok hogy miért azt teszi és miért nem mást. Szánalmasok vagytok b+
  Úgyhogy még egyszer, a jó krva @nyját a fajtádnak!! Remélem megkapod a részed az élettől és rádöbbensz egyszer mekkora okádék idióta is vagy valójában.
 • _V_ #17 október 12. 14:00

  18
 • ko-pi #16 október 12. 18:16

  19
  @BitPork: 1a: normális, mint a rák. Ha ez lenne a normális, az emberiség szűnt volna meg.
  1b: ettől függetlenül valóban nem kéne rettegésben élniük. De továbbra is állítom, hogy ha félelmet éreznek, az csak az túltolt homár propaganda miatt van. Bármelyik fórumon vagy videó alatt olvasom a kommenteket, az (nem homár) hozzászólások többsége úgy kezdődik, hogy "semmi bajom velük, amíg..."

  3: a más jogfosztása ok-okozati kérdés. Erről bármeddig folyhatna a meddő vita.

  A végét onnantól, hogy fura, nem értem.
 • BitPork #17 október 12. 18:37

  20
  @einstein: Szerencsére neked nem kell rádöbbenned hogy mi vagy. Egyszerűen meghaladja azt a szintet amit fel tudsz dolgozni.
 • BitPork #19 október 12. 18:46

  21
  @ko-pi: bármilyen hihetetlen a rák és egyéb az emberiséget tizedelő tökéletlenség is természetes. Mintha a föld immunrendszere védekezne.
  A rettegésben élést pont azok a mondatok váltják ki amik úgy kezdődnek hogy semmi bajom velük, amíg... Ez passzív agresszió és nem ritkán csap át tevőlegességbe. Nem kell foglalkozni valamivel ami nem érint. Ilyen egyszerű. A volt szomszédom egy meleg orvos pár volt. Amióta elmentek innen visszasírom őket :(
  A jogfosztás nem ok-okozati kérdés. Ha hetero élethelyzetekről szólnak könyvek akkor másról is szólhatnak. Ez ilyen egyszerű. A többség nem jelentheti automatikusan a többség elnyomását.
  A Fura után azt írtam hogy te magad is látod és megállapítod a feszültséget és annak okát (hozzá kell tennem, hogy szerintem pont ellenkező előjellel) mégis hagyod a feszültséget kialakulni. Itthon és a világ civilizált részén szexuális orientáció alapján korlátozni és megkülönböztetni nem lehet az embereket.
 • einstein #20 október 12. 18:47

  22
  @BitPork: Rád emlékszem még így 5 év távlatából is. Nem sokat fejlődtél látom. Egyébként meg ha jól tudom, még manapság is tiltott a politika a feltöltéseknél, úgyhogy amíg megengedett így embereket gyalázni egy posztban, addig krvaanyázni vagy az általad is nagyra becsült b_zikat utálni is teljesen elfogadható.
 • ko-pi #21 október 12. 19:26

  23
  @BitPork: pontosan. A rák és az félresiklott szexualitás is természetes (mármint az a fajta, ami tényleg veleszületetten alakult ki és nem "divatból";). Mind2 betegség. Távolról sem tekinthetőek ideális állapotnak. Az addig amíg-gal vissza is tértünk az ok-okozathoz. Az amígon már rég túl vagyunk. Ahogy már említettem, nem feltétlenül a visszafogott párok miatt, akik csendben elfogadták hogy mik, hanem azok miatt akik őket felhasználva keltenek feszültséget. Nézzünk csak meg egy felvonulásukat.

  Könyv még akár szólhat is róluk, de csak az találkozzon vele, aki keresi. Mi a célja annak, aki mesekönyvbe teszi?

  Van a világnak civilizált része? Hol? Még a kannibál őserdei törzseket is többre tartom, mint a mi nagy civilizációnkat.

  Onnantól, hogy a pofámba tolják, engem is érint.

  Így nincs benne semmi fura. Attól, hogy csak eszközök, a döntés az övék, hogy ezt elfogadják vagy sem. Ráadásul addig közülünk sem jut el mindenki, hogy csak eszközök.
 • DadPool #17 október 12. 22:14

  24
  @einstein: egyet értek veled, én már régóta mondom, hogy _V_ Árpi f@sz tudja hanyadik nevű felhasználó az oldal trollja. Beállítja magát szent embernek, meg sajnáljuk amikor ő depis, meg azért mert "más" de egy ugyanolyan rasszista szarházi mint a nácik vagy a jobbikosok. De persze ezt ő már nem veszi észre, sose tart önkontrollt, önkritikát.
  Szóval tényleg csak lefele húzza az oldalt. Semmi helye itt ennek....
 • ko-pi október 12. 22:46

  25
  @DadPool: @_V_ : bazzeg eddig nem esett le. Einhorn az finkle, finkle az einhorn... :D:D:D
 • BitPork #22 október 12. 23:30

  26
  @einstein: Látod - 5év nem volt elég neked hogy egy pici, csak egy egészen picit ember kompatibilis légy. Még mindig nem a tartalommal (mondjuk nem sok van ahogy olvaslak) hanem a csomagolással próbálkozol megsérteni másokat.
 • einstein #24 október 12. 23:31

  27
  @DadPool: Már hosszú évek óta lepattantam innen, úgyhogy fogalmam sincs kik vannak az új nickek mögött. De emlékszem Árpira, meg sok mindenki másra is. Nem volt vele se semmi bajom, most sincsen és a mássága sem érdekel. Még az is belefér, hogy a képek közé keveredett az ominózus fotó, a hozzá fűzött komment bszta le nálam a villanyórát. Hogy lehet valaki ekkora gyökér? Nem tudom hogy ő áll mögötte vagy más, de ha van ennek az oldalnak egy értelmes gazdája Cad helyett, akkor nem tűri az ilyesmit. Felmerült bennem, hogy "népszerűsítem" pár helyen a posztot, aztán meglátjuk az mennyire tetszik majd neki, ha idejönnek páran széttrollkodni.
 • BitPork #23 október 12. 23:40

  28
  @ko-pi: Hidd el, sokan a melegek közül sem értenek egyet bizonyos dolgokkal illetve azok itthoni változataival. Ugyanakkor nem lehet azt mondani hogy bárkinek a képébe tolják. Miért van az, hogy a legtöbb ember -függetlenül a szexuális beállítottságától tud félre nézni és nem törődni pl a Pride-dal?
  A könyvre csak annyit, hogy az irodalmi művek nem többek mint amik - ettől valaki preferenciája nem változik. Egy szülő pedig eldönti hogy ő mit tart helyesnek gyereknevelés kapcsán. Problem solved. Ismered ezt a plakátot?
  Ha ezek neked nem értékek akkor ezt tanítsd meg a gyerekeknek, de anélkül hogy másokat ezért hibáztatnál. Ha már:
  :)
  Szeretek, így értelmesen beszélgetni dolgokról!
 • einstein #26 október 12. 23:51

  29
  @BitPork: Ne erőlködj cimbora, te már leírtad magad nálam jó régen. Nincs nekünk megbeszélni valónk egymással. Na szevasz.
 • BitPork #29 október 13. 13:54

  30
  @einstein: Ne feltételezd, hogy nekem megerőltetés embertársaimon segíteni. :)
 • PowerPein #16 október 13. 16:26

  31
  @BitPork: Bibliába írt vélemény idézet: Leviták könyve- 20. fejezet: "7Szentelődjetek meg tehát, és legyetek szentek, mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek. 8Tartsátok meg törvényeimet és éljetek szerintük, hiszen én, az Úr teszlek szentté benneteket. 9Tehát aki megátkozza apját vagy anyját, az haljon meg. Mivel apját, anyját átkozta, vére visszahull rá. 10Ha valaki férjes nővel házasságtörést követ el, mégpedig: aki embertársának feleségével házasságtörést követ el, az halállal lakol; ő is, bűntársa is. 11Aki apjának feleségével hál, az az apja meztelenségét fedi föl, azért mindkettőjüknek meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk. 12Ha valaki együtt hál menyével, mindkettőnek meg kell halnia. Beszennyezték magukat, vérük visszahull rájuk. 13Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk. 14Ha valaki feleségül vesz egy asszonyt és annak anyját, ez vérfertőzés: őt is, az asszonyokat is el kell égetni, hogy ne legyen köztetek vérfertőzés. 15Ha valaki állattal hál együtt, meg kell halnia, és az állatot is meg kell ölni. 16Ha egy asszony állathoz közeledik, hogy vele háljon, öljétek meg az asszonyt is, az állatot is. Meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk. 17Ha valaki feleségül veszi nővérét, apjának lányát vagy anyjának lányát, s fölfedik egymás meztelenségét, az gyalázatos dolog. Ki kell őket irtani népük tagjainak színe előtt. Mivel feltárta nővérének meztelenségét, viselje bűnének büntetését. 18Aki havi vérzése idején együtt hál egy asszonnyal, s fölfedi meztelenségét, az vérének forrását mezteleníti le, azért mindkettőjüket ki kell irtani a népből. 19Ne fedd föl sem anyád nővérének, sem apád nővérének meztelenségét. Az ilyen a saját testének meztelenségét fedi föl, azért viseljék bűnük büntetését. 20Ha valaki apai nagybátyja feleségével hál, és fölfedi meztelenségét, viseljék bűnük büntetését, és haljanak meg gyermek nélkül. 21Ha valaki nőül veszi testvére feleségét, ez tisztátalanság, mivel testvérének meztelenségét fedi föl, ezért haljanak meg gyermek nélkül."

  Érdekes...
 • AsconaB #31 október 13. 17:14

  32
  @PowerPein: És mivel ezt mind elkövették a történelem során így fel tudták jegyezni mit nem lenne szabad.
 • BitPork #31 október 13. 19:03

  33
  @PowerPein: Várj - most vallásról beszélünk vagy egyszerű, mindennapi életről? Mert ha vallás akkor semmiben nem lehet különbséget tenni a muzulmán , < moderálva > vagy bármilyen szélsőségesekkel vont párhuzam esetén. A biblia szerint mindenki bűnös aki él. Én pedig nem is vallom magam meggyőződéses hívőnek. Hozzá teszem rögtön amit itt már írtak is - semmi bajom velük, amíg .... :)
 • BitPork #31 október 13. 19:05

  34
 • aSaca-Hun október 14. 00:13

  35
  Amugy jó a poszt rotfl rotfl xD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!