Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • mr.vagabond március 28. 11:31

  1
  Magyarul?
 • pixel március 28. 12:33

  2
  -Szereted az Ukránokat?
  -Ukránokat? Nem tudom... Az Ukránok nem csináltak semmi rosszat velünk... Ukránok... Ők jók, de nem tudom, hogy a mi népünk miért háborúzik velük.
  Háborúba vagyunk velük, de nem tudom, hogy miért. ( kétségbe esve mondja )
  Öreg lettem, úgy tűnik, hogy már semmit sem értek. Csak néztem a tv-t és meglepődtem: miért van egyáltalán háboró?
  A saját otthonukban élnek, miért bántjuk őket? Nem értem...
 • pecáros március 28. 19:52

  3
  Putyin I. Péter orosz cár reinkarnációjának gondolja magát.

  „I. Péter, Isten kegyelméből egész Oroszország, Moszkva, Kijev, Vlagyimir és Novgorod császára és egyeduralkodója; Kazany cárja, Asztrahán cárja, Szibéria cárja, Pszkov fejedelme és Szmolenszk nagyhercege; Észtország, Livónia, Karélia, Tver, Ugra, Perm, Vjatka, Bulgária és egyéb fejedelemségek hercege; Nyizsnyij Novgorod, Csernyigov, Rjazan, Rosztov, Jaroszlavl, Beloozero, Udoria, Obdoria, Kondia fejedelme és nagyhercege, valamennyi északi ország legfőbb ura; Ivéria és kartaliniai és grúz cárok fejedelme; Kabard- és Cserkeszföld és a hegyi hercegségek örökös fejedelme.”
  – I. Péter teljes uralkodói titulusa 1721-től
 • pixel #3 március 28. 21:07

  4
  @pecáros: Remeljuk mielott ez vegig vinni "veletlenul" tarkon lovi magat mikozben zuhan le a tizedikrol...
 • pecáros #4 március 28. 21:20

  5
  @pixel: Reméljük.
 • Ruszki #4 március 29. 13:26

  6
  @pixel: Én azért nem sajnálom az ukránokat. Most van egy ukrán kollégám itt Ausztriába arról a részről jött amit tavaly foglaltak el az oroszok. Mondta hogy az elején ukrán lőtte az ukránt mert úgy se derül ki hogy a sajátjainkat lőjük. Ugyan olyan fegyvereket használt az elején mindkét fél. Azt mondta megérti mindkét oldalt.
  Más. téves bobot nem hivatalosan választották meg vezetőnek. Ha nyugat nem támogatja őket , már rég el is felejthettük volna ezt orosz ukrán szarságot. De tudjuk a legjobb üzlet a háború.
 • mr.vagabond #2 március 29. 18:23

  7
  @pixel: Koszi
 • pixel #6 március 29. 18:50

  8
  @Ruszki: Tudod messzirol jott ember azt mond amit akar. "Ukran lott ukrant" ezt egy kicsit nehezen hiszem el, hiszen sem oltozekben sem megkulonbozteto jelzesben nem hasonlitanak. Miert jott el onnan? Nekem ez ugy hangzik, hogy mindegy mit mondok hiszen onnan jottem es Ukran vagyok ugyis el hiszik...

  Furcsa modon az ottani Magyarok akik a mai napig harcolnak a fronton ilyenekrol nem szamoltak be meg sohasem.
  Na mindegy.
 • yust március 29. 20:33

  9
  ... ha valaki azt hiszi, hogy minden fekete vagy fehér... bármelyik oldalon is... az felébredhetne... ez nem az a világ.
 • Mihatika április 1. 15:49

  10
  Most csak úgy kérdezvén ha minket (mo-t) támadták volna meg akkor is csak annyi lenne hogy ne támogassanak minket fegyverrel hogy minél elöbb vége legyen ennek a szarságnak? Vagy az más mert mimagyarok vagyunk?
 • pixel #10 április 1. 22:11

  11
  @Mihatika: Ha ez igy lenne, a mi kis kerrtitorpenknek lenne a legnagyobb pofaja Brusszel es az USA fele, hogy miert nem segitenek.

  Arrol nem is beszelek, hogy a jelenlegi oroszszopok 90%-a egy ilyen konfliktus eseten azonnal elhagyna az orszagot...
 • Mihatika #11 április 2. 07:12

  12
  @pixel: az sem olyan biztos hogy viktátorunk ugatna kifelé lehet hogy neki pont az volna jó ha sok csillag helyett egy nagy lenne
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!