Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

"Még 2015. márciusában, hogy egy sárvári hivatásos vadász, a felesége és fiuk, valamint annak egy ismerőse két off-roadozó autót vett észre Ikervár külterületén, a Sótony irányába vezető egyik mezei úton. A vadász éppen területellenőrzést tartott, mivel korábban illegális vadászatra utaló jeleket fedeztek fel arrafelé és ekkor vette észre a fiatalokat. "

Forrás: nyugat.hu

48 hozzászólás

 • BitPork január 20. 19:00

  24
  Különben a mezőőrnek és a helyi vadásznak sok engedélye van, spec az nincs benne hogy a fiának átadjon egy töltött fegyvert amit azután jogszerűtlenül fog rá egy emberre. Azt megteheti hogy rendőrt hív és feljelentést tesz, de mivel az élete nem volt veszélyben az arányos intézkedés kimerül a felszólításban és a rendszám felírásában. A kocsiban sem nyúlkálhat a kulcsot kivenni. Ezt a rendőr sem teheti meg míg nincs rá oka - pl el nem akarod gázolni az autóval. Addig kérhet.
 • Beliál január 20. 19:10

  25
  A vadász nem igazoltathat,nem hivatali személy.Annyi jogy van mint egy bkv ellenőrnek.Ha rabsicokra gyanakszik hívja a rendőrt.Ha mégegyszer fegyvert fog valakire,szárazon kell megb@szni minden rokonával együtt.Rohadjon rács mögött.
 • nagyarpi0011 #23 január 20. 19:13

  26
  @Ethical Hacker: Mit tettél a nevemben te koporsószeg ? rotfl
 • yust január 20. 19:33

  27
  Érdekes, hogy hogy növeli az önbizalmat egy puska. Kíváncsi lennék azért, hogy fordított helyzetben mennyire csökkentené az önbizalmát ugyanaz a puska...
 • ko-pi #25 január 20. 19:57

  28
  @Beliál: asszem igazoltathatnak.
 • Beliál #28 január 20. 20:04

  29
  @ko-pi: nem igazoltathat,elkérheti és úgy gondolod hagyhatod,de nincs joga hozzá.Nem kényszeríthet.Hívhat rendőrt,követhet hogy a rendőröket tájékoztassa,szíve joga.De a hivatásos vadász legjobb esetben is egy közalkalmazott,szép is lenne ha egy kukás igazoltathatna.Az ellenőr se kényszeríthet semmire.Neki is rendőrt kell hívni.
 • Beliál #29 január 20. 20:09

  30
  @Beliál: mint feljebb említették,felírhatja a rendszámot. Ennyi.
 • zajza január 20. 21:51

  31
  Lebasztam volna neki egy nagy zsíros pofont az biztos. Retkes geci vadász ez is, 10ből 10 :D
 • Pepejoe január 20. 22:16

  32
  Köcsög militarista pöcs, rendőrnek kevés volt, katonának meg alkalmatlan F.-es hycomat, polgárőrnek meg kinevették.
  Ismerjük a fajtáját. Jótanács az ilyennek, hogy akkor hadonásszon azzal a szarral, ha el is van határozva adott esetben lőni mert ha csak így belenyomja valakinek a fejébe 3 centire, villámgyorsan elkapják a csövet és kiszedik a kezéből mielött végigszaladnak a jelek a neuronjain. Akkor nyomkodhatja a kakigombot. Kis fasz.
  A rendőrök is léphetnének hivatalból.
 • BitPork #29 január 21. 00:50

  33
  @Beliál: nem egyszerű vadászról van szó. Vagy mezőőri szolgálat van vagy egy vadász van megbízva egy erdőgazdaság felügyeletével és joga van felszólítani h igazold magad ha falopás v vadkár v engedély nélküli területhasználaton kap. Más kérdés h ha nem adod át a papírodat akkor sem foghat rád fegyvert.
 • Beliál #33 január 21. 04:18

  34
  @BitPork: mint írtam,annyi joga van mint egy bkv ellenőrnek.Nem több,nem kevesebb.Miután meg van a gyanuja bármire is.És persze igazolnia kell tudnia magát,mert bárki mondhatja hogy ő az új vadász.(mezőőr igazolványt is árulnak piacokon,gazdaboltban,military boltokban,tehát olyan nagyon felelősséggel nem járhat) És miután igazolta magát,felszólíthat hogy igazold magad te is.Amit vagy megteszel,vagy nem.Mert ugye nem rendőr.
  Ellenben a pöcsfej részéről, amit a videón látunk az skulóval való visszaélés.
  Megfélemlítés....sőt,ha egy olyan szart az emberre fogják,talán szavak nélkül is karcolja a halálos fenyegetèst.De az utolsóban nem vagyok biztos.
 • Baleer január 21. 08:32

  35
  Agyam eldobom, hogy még nekik állt feljebb, remélem hivatalból kivizsgálják és helyre teszik a két barmot.
 • Beliál január 21. 18:51

  36
  Annyira felidegelt,hogy utána néztem.
  2012- től van egy módosítás,miszerint a hivatásos vadász rendészeti feladatot ellátó személy.Igazoltathat,de csak ha van érvényes igazolványa.
 • Ethical Hacker #36 január 21. 19:56

  37
  @Beliál: De ez ott van a cikkben is, az ítélethozók magyarázatában. Ha nem így lenne könnyen megtámadhatták volna az ítéletet. Mondjuk én így sem hagynám annyiban.
 • kléni #37 január 21. 20:18

  38
 • Ethical Hacker #38 január 21. 21:37

  39
  @kléni: Mi a vigyor tárgya? :D
 • kléni #39 január 21. 21:52

  40
  @Ethical Hacker: Mindenki itt Csirkéskedett, hogy mekkora fos a vadász, mert semmi joga hozzá, és nemúgykellaztcsinálni, aztán ott a cikkben, hogy megtehette a bíróság szerint is. rotfl
 • Ethical Hacker #40 január 21. 22:11

  41
  @kléni: Csirkéskedett rotfl

  Amúgy jogos a felháborodásuk, az a gépelt agyú el is süthette volna azt a fegyvert
 • szőrMók január 22. 02:47

  42
  Ez tipikus ."rövid a pöcsöd told , meg egy puskával" eset .
  A hülye idiótája .
 • Baleer január 22. 07:57

  43
  Azért elég érdekes, a rendőrök nem hadonásznak fegyverrel, ő meg büntetlenül megteheti, hogy az arcba tolja a puskát?
  Én nem hagytam volna ennyiben a dolgot, apukát is és a kispöcsű szarjankót is megcibáltatnám az tuti.
  (elnézést, hogy így, de eldurrant az agyam)
 • Beliál #37 január 22. 11:26

  44
  @Ethical Hacker: Még mindig visszaélés amit csinált.Amiért vonják be az engedélyét.Rohadjon börtönben a fiával együtt.Mocskos szarvas b@sz#!!!!
 • Ethical Hacker #44 január 22. 12:41

  45
  @Beliál: Nem kell messzire menni, a másik posztban szereplő balfasz rendőr is megijedt, aztán lelőtte a társát.
 • Beliál #45 január 24. 09:39

  46
  @Ethical Hacker: ne értsd félre barátom,nem védem a rendőröket.De nekik el tudok nézni egy ilyet.Mert más országokban,frissen az utcára került tapasztalatlan rendőrök elégé veszélyben vannak,ami olyan streszt okoz,aminek ez a következménye. A rendőr is ember,hiába akarnak úgy beszélni hogy: a kutya hangjelzést adott lol
  (Hangsúlyozom,kezdők balf@szságát lehet tolerálni,az amcsikra jellemző túlkapás elitélendő)
  Nálunk azért sok törvénytisztelő polgár van még mindig.Egy közúti ellenőrzésnél a magyar rendőröknek nem nagyon kell gázolástól és egyéb más agresszív viselkedéstől tartaniuk.Legfeljebb "lekurvaanyázzák" őket ami vállalható.Persze itt is akadnak nem ide illő alakok,akik nagyon gengszternek hiszik magukat,és fent pesten már kicsit másabb a helyzet miattuk mint nálunk falun.Az már a másik kérdés hogy az általad említett beszari hogy felelhetett meg.
  Mert a terhelhetőségi teszten nem csak felülést kell számolni.
 • Ethical Hacker #46 január 24. 10:24

  47
  @Beliál: Amerikát hagyjuk, ott a törvényhozók is segghülyék.
  Csak arra akartam kilyukadni hogy nekünk seregben is azt tanították hogy nincs töltetlen fegyver. Szóval csak akkor fogd rá valakire a fegyvert, ha le akarod lőni, mert bármikor elsülhet.
  Szóval ha okot adok rá, akkor fogjon rám fegyvert. Az hogy rendszám nélkül offroadozik valaki még nem ok arra hogy közvetlen közelről fejedhez fogjanak egy duplacsövűt.
  Szerintem.
 • Beliál #47 január 24. 12:03

  48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!