Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

16 hozzászólás

 • AsconaB 2015. január 31. 17:20

  1
  rotfl lol
 • woody 2015. január 31. 17:31

  2
  rotfl
 • uramisten 2015. január 31. 19:19

  3
  Ez a megoldás már engem is foglalkoztatott, de biztos megölnének érte előbb-utóbb.
 • Wundermax #3 2015. január 31. 20:12

  4
  @uramisten: én lennék az első aki belédvágná a legközelebbi éles fémtárgyat.like
 • AsconaB #3 2015. január 31. 20:21

  5
  @uramisten: Autóba, és mikor mennek át előtte a zebrán! rotfl
  Persze bunkóság, de azok közül dolgok közül amik igazán szórakoztatók vlmennyi az is :D
 • HUBERTUS 2015. január 31. 20:27

  6
  Allat rotfl na utana is nezek hol lehet kapni xD
 • uramisten #4 2015. január 31. 22:04

  7
  @Wundermax: egy olyan közösségben, ahol meg kell köszönni azt, hogy más is használhatja az utat, egyenes következmény
 • Wundermax #7 2015. február 1. 17:20

  8
  @uramisten: most ez nemtom, h értendő, de az avatarod az tutilike
 • uramisten #8 2015. február 1. 18:08

  9
  @Wundermax: csak úgy általánosságban a tulkokról, akik úgy gondolják, egyedül vannak az úton, 360 fokos holtterük van, atom süketek, és mellé kretének is.
 • Wundermax #9 2015. február 1. 23:55

  10
  @uramisten: háát, ha most arra gondolsz, h a tengerparton sétálsz többedmagaddal és se út se akadály egy kilóméteren belül, de vmi fasz pont ott akar átközlekedni a hátad mögül érkezve, de annyi nincs benne, h kikerüljön, vagy esetleg vegyen egy csengőt, akkor igazad van. Nagy tulok az ipse, tipikus énuralomazutat fajta, más nem mehet az úton csak ő, és ezért joga van halláskárosodást okozni másoknak.

  Amúgy a csengőn és a kikerülésen felül más megoldás is létezik, miszerint ki kell jelölni egy ringautat azt csá. De ha valaki igy dudálna rám én utánarohannék és lerúgnám a bringáról, de viccen kívül. Van akinek ez a hangerő fájdalamat és akár maradandó károsodást okoz. Pl ott van pár fiatal lány, azoknak most nem kevés hallósejtjük elhalt a gecibe. mind1 és lerúgnám és az arcába nyomnám azt a szart, hadd élvezze picit.
 • uramisten #10 2015. február 2. 10:36

  11
  @Wundermax: az én esetemben ez kijelölt kerékpárutakra, komplett, kétsávos utakra vonatkozik. Ez a videó csak kiindulópont volt, ami nálam ezekhez az "élményekhez" vezetett vissza.
  Jogos a csengős felvetés is, bár megjegyzem, az se mindig használ.
 • Wundermax #11 2015. február 2. 22:26

  12
  @uramisten: amúgy nekem is a tököm tele van azzal, amikor a parasztok láncban korzóznak az egyetlen bicajos közlekedésre alkalmas járdaszakaszon, de ez az én problémám, ha csak ráüvöltök, már nagyobb paraszt vagyok, ha hangkürttel nyomatom akkor az kb már bűncselekmény kategória, nem beszélve arról, h ha ki tudom kerülni akkor az égegyadta világon semmi jogom felszólalni, hiszen a föld nevü bolygón sokan élünk és ez a föld mindenkié. Aki a konfliktust nem megoldani akarja, hanem keresi az nem való ide.
 • Wundermax #11 2015. február 2. 22:28

  13
  @uramisten: amúgy nincsen csengőm, de a fékem olyan állapotban van, h tegnap kb 20m-ről éppenhogycsak lassítottam egy picit és a 70éves mama egyből hártafordult :D mondtam is neki, hogy ilyen fékkel nem kell csengőrotfl akkor lesz gáz, ha a maradék 1 fékem is elpattanlol
 • uramisten #13 2015. február 3. 09:29

  14
  @Wundermax: gondoltam én, hogy egy véleményen vagyunk. Ha autóval vagy, őnekik akkor is kényelmesebb harmadmagukkal az utcán csatárláncban menni.
  Többnyire a gyorsítás üteméből meg szokták érteni, hogy menni kell:)
  Nyilván az egész macera tárgytalan, ha hagynak egy picsányi helyet, ahol el tudok osonni. A videó kapcsán is ez merült fel bennem: vajon ez lenne az, amire már ők is reagálnak?
 • Wundermax #14 2015. február 3. 20:55

  15
  @uramisten: jó, de vedd figyelembe azt is, h az autó és a motor hatalmas luxus, a bringával meg bármit ki lehet kerülni, főleg itt a kibaszott tengerparton.

  És türelmesnek kell lenne, ennyi az egész. Ha fel akarod kúrni az agyad, akkor fel fogod kúrni az agyad, ha több eszed van, akkor higgadtan megvárod amíg leesik nekik. Ez van szerencsétlenek a emberek, de inkább legyen vmi töketlen, mint agresszív. Szóval csak részben vagyunk egy véleményen, azaz sztem is kicsit körültekintőbb múdon kéne közlekedni, de mindenkinek. És tényleg ami a legfontosabb, amit nem győzök hagsúlyozni, hogy az autó az luxus. A levegő minőségének, az adófizetők pénzének (utak karbantartása) és a városkép kárára történik a te kényelmed szolgálata. Aki saját gépjárművel közlekedik, annak - jobb esetben - a segge ki van nyalva, mert annyival gyorsabb és kényelmesebb. A gond azzal van, ha a sofőr a 110%-os kényelemfaktor csökkenését tapasztalja, ami elkerülhetetlen, mert mások is élnek a városban rajta kívül, szal ha véletlenül fékeznie kell, akkor már midjárt hápog. Ennek egy rendkívül szélsőséges válfaját képviseli a 25m széles földúton hangkürttel embereket zaklató kerékpáros, 0cm faszhosszal rendelkező szánalomtömeg.
 • uramisten #15 2015. február 3. 21:08

  16
  @Wundermax: hidd el, nem vagyok híján a türelemnek és a kreativitásnak sem, ha a boldogulásról van szó, legyen az a saját, de akár a másé is.
  Egyszerű a lecke, találja meg mindenki a helyét, aki gyalog van, ne akarjon már az út közepén korzózni, amikor ott van mellette a járda, de ha már így tett, legalább vegye észre, ha más is arra téved rajta ívül.
  Ami viszont félreértés lehet: én nem szimpatizálok a videóban szereplő bringással, neki megvolt a lehetősége, hogy tovább haladjon akadály nélkül. Más kérdés, hogy a videó eleve hatásvadász célból készült.
  Bringásként azért vannak helyzetek, amikor már én is elröhögöm magam, ha másért nem, hát kínomban.
  Pl: 4 fős "sorfal" a csengetés hatására kitér - bal oldali kettő jobbra, a jobb oldali kettő meg balra :D
  Vagy mikor az úton labdázó ötéveforma kigyerekre rászól az anyja, hogy jöjjön le az útról, mert észreveszi, hogy rajtam kívűl még más is jön szembe (hogy biztosan ne legyen útban a gyerek) Erre a kiscsávó az út szélén elkezd ugrálni, és azt skandálja: ÜT-KÖZ-ZENEK
  ÜT-KÖZ-ZENEK!! Ott már én is csak röhögni tudok...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!