Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • PoGero 2013. április 4. 08:03

  1
  aztán eladják: "sérülésmentes, hölgy tulajdonostól"

  amúgy szakszerű javításnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy csináltam már hasonlót. Bár az lada volt.
 • MadPjotr 2013. április 4. 09:36

  2
  félreértés ne essék, nem fikázni akarom a posztot, de ebben most mi a nagy szám a képtelenség? csak mert nekem úgy tűnik, hogy ez egy sima kasznis műhely minden napjait mutatja be... ennyi erővel lehetne egy asztalos műhely, vagy egy lakatos mikor kijavít egy zárat betörés után... :)
 • PoGero #2 2013. április 4. 09:52

  3
  @MadPjotr: Nem vagyok a kasztnis szakmában, de úgy tudom, hogy egy ilyen sérülés már simán gazdasági totálkár. Manapság ilyeneket nem csinálnak.
  Pláne nem olyat, mint mi anno 1997 környékén, hogy két totálkáros autóból lett 1.
  Mielőtt valaki megkövezne, hogy biztos jó haszonnal eladtuk. Elárulom, hogy nem. mi használtuk míg végül a méhtelepen nem kötött ki.
 • KillHates 2013. április 4. 10:37

  4
  Valami azt súgja; ezzel az autóval nem lenne érdemes megint koccolni...
 • HUBERTUS 2013. április 4. 10:49

  5
  Fiukak , ehez nem kell senki szakerto legyen , hogy lassa : ez total ka ! Viszont ha vki jo uzletember , az azt mondja : hm , ez javithato ! Minden javithato csak az nem amit nem akarunk megjavitani. Ti ezen csodalkoztok , en meg azon, hogy Angliaban a fonok azert eladta a Lexus is200-ast mert a szervizben azt mondtak ra, tul draga az uj feknyereg, nem eri meg !Na ehez mit szoltok ? Nem hogy ilyen kasztni bajokat nem orvosolnak, de meg az alap dolgokhoz is lustak ! De ez nagyjabol otthon is igy van, kedvenc autoszervizes javitasok koze tartozik : olajcsere, fekbetet csere esetenkent ablakmoso viz csere , oszt kesz ! Ha ennel nagyobb a baj mar vonjak a vallukat..Verdiktum : ez a munka mai vilagban keptelenseg , szep munka fuggetlenul attol , hogy valaki atbaszasara keszult vagy nem .
 • Bl4st3r-x #2 2013. április 4. 16:40

  6
  @MadPjotr: azért, mert ez is pont az az eset amit már hivatalosan nemhogy nem illik, de nem is nagyon szabadna megcsinálni. Egy ilyen amatőr szemmel profinak tűnő alkotás is messze nem fogja tudni azt egy ütközéskor mint amit kéne, pedig ezt még valóban nem is gányolták, egyszerűen csak pont a teherviselő, és ütközésenergia továbbító részek sérültek. De ha ezután nem törik össze akkor miért lenne baj? Azért mert rommá van melegítve/hűtve a fél autó a hegesztés miatt, az a környék amit meg egyszer melegítettek már pár éven belül elkezd rohadni akármit is kensz rá....Ezt az autót öt év múlva lehet újra lakatolni, és azért nem ezt várja el a leendő tulaj akinek ezt eladják alighaszált törésmentes autóként, mert hogy ez úgy lesz eladva, jó nagy haszonnal ráadásul arra mérget vehetsz valamelyik köcsög szemét neppernél...
 • nemduma 2013. április 4. 17:35

  7
  Ez egy viszonylag jo javitasnak szamit foleg ott ahol csinlatak (ciril betus orszag).
  De nyugatom es az USA-ban ez az autotot kidobjak, mivel nem gazdasagos a megjavitasa es valoszinuleg nem felelne meg az eloirasoknak.
  Es alkatereszbe is tobbet er.
 • einstein 2013. április 4. 18:45

  8
  olyan mintha vki dühében oldalról belerúgott volna egyet
 • Freunddaddy 2013. április 4. 18:49

  9
  Van egy olyan szolgáltatás hogy ki lehet kérni az autó adatait, körözik-e, meg volt e összecsukva!
 • lebowski #9 2013. április 4. 21:15

  10
  @Freundddaddy: Amit a szalon előtt csinálnak vele azt sehol nem tudod lekérdezni.
  Egyébként ismerek olyanokat akik kifejezetten abból élnek, hogy totálkáros autókat vesznek, csinálnak meg és adnak el.
 • Kiamo 2013. április 4. 22:41

  11
  szép munkának tűnik, de nem képtelenség!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!