Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Csütörtök reggel Cox és a Spectrum kábeltévé műsörszolgáltató megszakította az adását, és egy UFO támadásról tettek közzé egy vészhelyzeti videót.

A kép nélküli hang alapú műsort hamar lekeverték, de a főbb mondandók elhangzottak. Mármint: Az UFO-kkal felvették a kapcsolatot a hatóságok, bár eddig mindent tagadtak és talán jogosan, ugyanis kiderült ennek a kapcsolatfelvételnek nem lett jó vége. Valószínűleg az emberiség egy erőszakos jövő elé néz.

Egyenlőre csak vizsgálódnak miként került adásba a riasztás. Természetesen a kormány megint mindent tagad.
Viszont a hozzáértők arról beszélnek, hogy még mindig fogva tartanak UFO-kat az 51-es körzetben (lehet már újabb elfogások is történtek), és ezek közül kiszabadult pár egyed, akik csúnyán helybenhagyták a katonai egységeket, és - talán el is tudtak menekülni, illetve az is felvetődött, hogy egy UFO mentőakció során kimentették a sajátjaikat (lásd Battleship - Csatahajó sci-fi) és ez komoly veszteségeket okozott a földi egységeknek, és pánikszerűen leadták a vészjelzést, biztos ami biztos alapon. De végül rendeződött a helyzet, legalább is reméljük.

26 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!