Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Az alap egy Tula "Ant" motor, robogó. Eredetileg orosz gyártmány, egy kis háromkerekű, amivel kisebb szállításokat simán meg lehet oldani. Valahogyan Angliába került 1982-ben, használták, aztán a motor elromlott. Próbálták megjavítani, de nem sok sikerrel, inkább további károkat okoztak. Aztán feledésbe merült, ott rohadt az udvaron. 2007-ben egy talált rá véletlenül az elszánt felújító, rögtön megtetszett neki. Egy üveg borért megszerezte. Nekikezdett a felújításnak, a felmérés során kiderült, hogy nagyon ramaty állapotban van. Sok minden hiányzott, szétrohadt. Meglepő módon az eBay-ről meg tudott szinte minden alkatrészt rendelni, amit nem, azt házilag elkészítette. Azért az valahol megdöbbentő, hogy Angliában egy öreg orosz motor felújításához Kínából rendel alkatrészt. ..

Felújítás közben kérdezgette tőle a felesége, hogy mégis mi a fenét akar ezzel, erre egyszer ő azt vágta rá, hogy kempingezni. Később aztán erre feküdt rá és rájött, hogy nem is akkora marhaság, megoldható.

5 év alatt 1300 munkaórával sikerült elkészíteni ezt a kis gyöngyszemet. A kabin levehető és bármikor egyszerűen visszaalakítható az eredeti platós változattá. Hátul kiskonyha, grill található. A beltér és főleg a fekhely egy kihúzható résszel növelhető emberi méretűre.

1 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!