Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Már olyan magas a halálos szelfi balesetek száma Oroszországban,hogy a belügyminisztérium elrendelte a speciális táblák és útmutatók elkészítését.

8 hozzászólás

 • AsconaB 2015. július 9. 21:27

  1
  Milyen magas az az olyan magas?
 • kléni #1 2015. július 9. 21:31

  2
  @AsconaB: Még nem lehet túl nagy, mert nem haltak ki a z oroszok.
 • tibi03 2015. július 9. 21:33

  3
  Most miért csinálják ezt? Hagyni kell őket! Ez természetes szelektálás!
 • Matula #1 2015. július 9. 21:41

  4
  @AsconaB: nullker.hu/2015/07/halalos-szelfikkel-kampanyol-az-orosz-belugy/… Már nálunk is téma ;) Pár napja egy ismert modell csaj halt meg aki egy hídról zuhant le.Tény,hogy napi szinten vannak balesetek és sok a halálos baleset.
 • Airmen 2015. július 9. 21:46

  5
  Nem véletlenül tiltják be sorra magát a szelfizést is(egyes helyeken csak a karóval szelfizést tiltják) egyre több helyen.Repülőtereken, vasútállomásokon, múzeumokban, hivatalokban, stb.

  A szelfizést inkább azért tiltják be Oroszországban, mert amerikai.Nem halnak meg ott sem többen, mint a világ másik tájain.

  Mondjuk maga a szelfizés is arról szól, hogy annyira elszigetelődtem a társadalomtól, hogy már saját magamnak kell lefotóznom magamat, hogy aztán megosszam és lássák a többiek, hogy még vagyok. :D
 • AsconaB #4 2015. július 9. 22:07

  6
  @Matula: Azért megnézném a csajokat...
  Egyébként ez amolyan hihetetlen hülyeségnek tűnik. Hihetetlen mit meg nem tesznek egy ilyen retkes fotóért :S
 • kisokka 2015. július 10. 09:29

  7
  Régen mi is felmásztunk olyan helyekre, ahová nem szabadott volna, néha olyan kis kiugró párkányra, ahová ma felnézek és lever a víz. Gyerekek voltunk és gyakran megcsináltuk. Na most azért, mert nem fotóztuk le magunkat ott fent(nem is volt mivel), attól még az ugyanúgy veszélyes volt. Hülyeségnek nem mondanám, mert egészen más kilátást nyújtott a város, de utólag belegondolva, kurva veszélyes volt és csoda, hogy senki nem perecelt le sehonnan(egyszer egy fáról dobtam egy hátast, az fájt, de más tészta).
  Nem hinném, hogy önmagában a szelfizés tehet a balesetekről. Ehhez kell egy olyan szintű kivagyiság is, ami az életébe is kerülhet valakinek. Egy "jó" fotóért olyasmit enged meg magának, amiről tudja, hogy hajszálon függ. Megteszi, mert ekkora arca van és kb. ennyi. Erre fotó nélkül is rá lehet baszni.
 • kisja 2015. július 10. 11:21

  8
  Akkor ez egy nagyon veszélyes extrém sport. Inkább vegyenek tükröt és nézegessék magukat benne jó sokat.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!