Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Bármikor tehetséggé válhatsz

7 hozzászólás

 • Lesch Mark 2016. július 5. 14:47

  1
  Helló bellóóóóó pajtikák! Gondolom úgy hiányoztam mint a műtőbe a macska ajtó! Jóvan jóvan nem kell ennyire ölelgetni az öreg Márk pajtit, mindannyiótokat szeretlek.
  Képzeljétek letiltottak a céges netezésről. Viszont mint egy igazi gerinctelen mutáns, kihasználtam, hogy a főnök szabira ment. Hurráááá , újból birtokba vehetem a cég legócskább masináját, na persze ha elvégeztem mindenféle alantas munkát.
  Ja azt nem is mondtam, hogy skubbiizzátok a képeimet, mert igazi tehetségek vannak itt. Én is megismertem egy kocsmai tehetséggel. Ott állt a félhomályos kocsma falának dőlve, én persze felvillanyozódtam egy új ismerettség láttán, és hogy új kapcsolatokat építhetek.
  A fiúk a találka után felmostak a padlórol, kérdeztem - mi történt?
  Joci mondja, hogy a tag csak bemutatkozott, mire én : és hogy hívták?
  - Pofonka Károly
 • Sheldon 2016. július 5. 14:57

  2
  #2 Én sem értem, hogy miért?! :| Ilyen tudással?? rotfl Márkó bátyó ! Válts melóhelyet, vagy fúrd ki a főnököt és lépj a helyébe, de ez nagyon hosszú pauza volt ! :beer:
 • Lesch Mark #2 2016. július 5. 15:12

  3
  @kinglog2000: tyühűűűű el nem tudommondani milyen szigor tud lenni it. homnloktörlés, tudod a melóhelyen én vagyok az uccsó ember akit számításba vesznek,kivéve a kollégámat. Ő fontosabb nálam, mert ő pl kiviheti a szemetet, és előre köszönhet a főnöknek. ezt a ranglétra előrelépést úgy érte el, hogy egyszer a parkolóban mélázott velem, csak úgy néztük a galambokat az ereszcsatornán (mert ők is néztek minket és azt mondogatták közben - ggggrrrrrrúúúú, de két nagy marha), na szóval jött a főnök és mi pont a parkolójában álltunk, így hát a kolléga lábára ráparkolt. Sajnos nem az enyémre, mert akkor én lettem volna kinevezve (bánatdíjként) a szemét kivivő kisiparosnak. Így esett hogy most ő megelőzőtt a ranglétrán, azóta még neki sem köszönhetek, és szemébe sem nézhetek ha a főnök előtt vagyunk
 • Sheldon 2016. július 5. 15:38

  4
  Csak egy javaslat:
 • ArkaChopa 2016. július 5. 17:03

  5
  #17 rotfl baszki
 • ArkaChopa #1 2016. július 5. 17:07

  6
  @Lesch Mark: rotfl bemutatkozott Pofonka Károly rotfl
 • Grenadírf4ls #5 2016. július 5. 22:08

  7
  @ArkaChopa: ezen én is besírtam xD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!