Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

53 hozzászólás

 • jk88 #25 2018. október 23. 17:45

  27
  @képtelenség.hu: Remélem, hogy nincs így, mert az eléggé elszomorító lenne. Hsz-ek alapján szerencsére nem én vagyok az egyetlen, aki ennek a korrupt, enyveskezű, tolvaj, kötélre való bandának már egy kötőszavát sem hiszi el. :)
 • cadmagician #28 2018. október 23. 18:00

  28
  @jk88: ha úgy érzed korrupt és tolvaj, tegyél büntetőfeljelentést.
 • frici12 #24 2018. október 23. 18:31

  29
  @jk88:

  1) Gyuribácsi és az EU parlament viszonya: Sargentini írásban tett hűségesküt Sorosnak – Napi Migráns - napimigrans.info

  2) Coudenhove-Kalergi terv: goo.gl/zKxJiq

  3) Egész Európával van dolga! Magyarország csak mint "Európa része" szerepel a tervben.
 • jk88 #29 2018. október 23. 19:22

  30
  @képtelenség.hu: Aha, sok értelme lenne, miután a bírók közé is beültették a saját embereiket. Csak a hülye nem látja, hogy milyen mértékű lopás megy itt, úgy mint kisvasút, stadion, 1 év alatt 100000-szeres haszonra szert tevő gázszerelő, stb. A lista végtelen.
 • jk88 #30 2018. október 23. 19:30

  31
  @frici12:
  1) Kormány által pénzelt szennylap. Egy nyomorult szó nincs rajta, ami igaz volna. Független hírportárról linkelt forrásban mutasd meg ugyanezt.
  2) Chemtrail hívő, baromarcú fidesz seggnyaló ez is, lásd 1. pont. Független hírportárról linkelt forrásban mutasd meg ugyanezt.
  3) Remélem ezt te sem gondolod komolyan. Soros se nem a világ, se nem európa császára. Csak egy vén trottyos zsidaj, aki egy csomó pénzt összeharácsolt.

  Bár nem értem, minek esztergálom itt a [email protected] Ha te az általad belinkelt faszságokat elhiszed, azzal én már nem tudok mit kezdeni, mert egyrészt nincs meg hozzá a pszichiátriai képesítésem, másrészt úgyis bármilyen érvemet semmibe vennéd, bármennyire is kompromittáló, mert a fityisz és orsós a Zisten.

  További kellemes mtv-s, echo tv-s és "napimigrans"-os agyrohasztást kívánok. :)
 • jk88 #30 2018. október 23. 19:35

  32
  @frici12: Kiegészítem, bár tudom, hogy teljesen fölösleges.
  "Egész Európával van dolga! Magyarország csak mint "Európa része" szerepel a tervben."

  Akkor Pártunk és Vezérünk miért nem lép ki az EU-ból? Nincs EU, nincs soros. :)

  ( Ja, mert akkor nem lehetne uniós pénzek százmilliárdjait ellopni, én buta.)
 • jk88 #30 2018. október 23. 19:38

  33
  @frici12:
  "Richard Coudenhove-Kalergi, filozófus, történész, diplomata és szociológus, a páneurópai eszme megfogalmazója."

  "Páneurópai eszme - Nemzetközi Páneurópai Unió
  A szervezet célja a keresztény Európa egysége, ami mentes a "nihilizmustól, ateizmustól és erkölcstelen konzumizmustól". "A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezetnek." Politikai pártoktól független, de négy alapvető elve (szabad akarat, kereszténység, szociális felelősségvállalás és az európai integráció iránti elkötelezettség) alapján értékel politikusokat, pártokat és intézményeket."

  Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, nagy része eléggé keresztény-konzervatív megfogalmazású, akár a kdnp honlapjára is kitehetné semmilyen zsót.
 • [ törölt felhasználó ] 2018. október 23. 20:21

  34

 • frici12 #32 2018. október 23. 21:14

  35
  @jk88:

  > 1) Kormány által pénzelt szennylap. Egy nyomorult szó nincs rajta, ami igaz volna. Független hírportárról linkelt forrásban mutasd meg ugyanezt.

  Látom Te is egy liberális vagy aki nem szokta elolvasni a hivatkozott adatokat, csak fröcsögni tudsz. A "szennylapon" ott van a link a transparency.nl-re. Egyébként ajánlanám figyelmedbe a napimigráns-t mert pont az olyanoknak kellene szorgalmasan olvasni mint Te is vagy, hogy legyen fogalmad a dologról. Ja és ha bármit elolvasol akkor nézd meg az ott felsorolt külső hivatkozásokat is.

  > 2) Chemtrail hívő, baromarcú fidesz seggnyaló ez is, lásd 1. pont. Független hírportárról linkelt forrásban mutasd meg ugyanezt.

  Másik kulturált liberális vitamódszer, az állítás személyének mocskolása az állítás értelmes cáfolata helyett. Ha megnézted volna a videót akkor láthattad volna a hivatkozásokat amelyek igazolják az állítást.

  > 3) Remélem ezt te sem gondolod komolyan. Soros se nem a világ, se nem európa császára. Csak egy vén trottyos zsidaj, aki egy csomó pénzt összeharácsolt.

  Én egy szóval sem állítottam hogy a májfoltos lámpaernyő bárminek is a császára lenne. Ezt Te találtad ki.

  > Bár nem értem, minek esztergálom itt a [email protected]

  Ez a baj látod, hogy értelemes beszélgetés helyett Te csak szart tudsz esztergálni.

  > Ha te az általad belinkelt faszságokat elhiszed, azzal én már nem tudok mit kezdeni,

  Esetleg a fröcsögés helyett megpróbálhatnál értelmes emberhez méltóan érvelni.

  > mert egyrészt nincs meg hozzá a pszichiátriai képesítésem,

  Az értelmes válasz és érvelés nem pszichiátriai képesítés függvénye. Ha elég értelmes vagy akkor anélkül is menni fog. Majd egyszer próbáld ki...

  > másrészt úgyis bármilyen érvemet semmibe vennéd,

  Az érvek semmibe vétele liberális szokás. Mint azt meg is mutattad.

  > bármennyire is kompromittáló, mert a fityisz és orsós a Zisten.

  Szerintem Te fidesz betegségben szenvedsz. Ha a fidesz azt mondaná, hogy mindenkinek kötelező a lélegzés, akkor Te inkább megdöglenél csak nehogy azt csináld amit a fidesz mond.

  > További kellemes mtv-s, echo tv-s és "napimigrans"-os agyrohasztást kívánok. :)

  Amit itt írtál abból szerintem az látszik, hogy a Te agyad már elrohadt...
 • frici12 #33 2018. október 23. 21:15

  36
  @jk88:

  > Akkor Pártunk és Vezérünk miért nem lép ki az EU-ból? Nincs EU, nincs soros. :)
  > ( Ja, mert akkor nem lehetne uniós pénzek százmilliárdjait ellopni, én buta.)

  Mondom, hogy krónikus fideszbetegségben szenvedsz.
 • frici12 #34 2018. október 23. 21:15

  37
  @jk88:

  > Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, nagy része eléggé keresztény-konzervatív megfogalmazású, akár a kdnp honlapjára is kitehetné semmilyen zsót.

  Nyilvánvalóan nem nézted meg a hivatkozott videót. Kár...
 • jk88 #36 2018. október 24. 15:34

  38
  @frici12: Soha a büdös életben nem voltam se balos, se liberális, és nem is leszek soha. Csak a fideszes agyhalottak körében megy az a szabályszerűség, hogy aki nem imádja I. orsós viktort, az a gyurcsány seggében van bent tövig. Akkor most lelövöm (egyelőre csak) a poént: több párt is akad magyarországon, nem csak a fidesz és "a gyúcsány pártya". Még a jobb oldalon is, középen is, nem csak balra.
  Bármilyen hihetetlen, egy normális, oldaltól független szavazót bármely (akár a saját oldaláról is) oldalról érkező lopás fel tud [email protected] agyilag.
 • jk88 #38 2018. október 24. 15:37

  39
  @frici12: Másra sem vágytam jobban, minthogy szaniszló "chemtrail-belsőföld-gyíkember" ferenc faszságait hallgassam. Sajnos 1-2-t már meghallgattam korábban, de azokat is elég nehéz volt kiheverni. Kár, hogy már nem működik a puruttya.hu, nagy sztár lehetne ott a vén [email protected] :)
 • jk88 #37 2018. október 24. 15:40

  40
  @frici12: Ez nem válasz. Ha az eu minden rossz forrása magyarországon, miért nem lépünk ki belőle? Csak egy jó érvet mondj, nem kell több oldalnyit felsorolni. :)

  (Nem fidesz-betegségben szenvedek, hanem fidesz-undorban. Betegségben azok szenvednek, akik rájuk szavaztak. Nem ugyanaz. ;) )
 • frici12 #41 2018. október 24. 17:21

  41
  @jk88:

  > Soha a büdös életben nem voltam se balos, se liberális, és nem is leszek soha.

  Nem kell mentegetőznöd, engem egyáltalán nem érdekel...

  > Csak a fideszes agyhalottak körében megy az a szabályszerűség, hogy aki nem imádja I. orsós viktort, az a gyurcsány seggében van bent tövig.

  Nem értem miért kevered ezt most ide, nem erről van szó. A téma arról szól, hogy szerinted gyuribácsi nem is csinál semmit, Európa niggerekkel történő elrasztása is mese, az egészet csak orbán találta ki. Én erre írtam cáfolatot Te meg most a fidesz betegségeddel terhelsz.

  > Akkor most lelövöm (egyelőre csak) a poént: több párt is akad magyarországon, nem csak a fidesz és "a gyúcsány pártya". Még a jobb oldalon is, középen is, nem csak balra.
  Bármilyen hihetetlen, egy normális, oldaltól független szavazót bármely (akár a saját oldaláról is) oldalról érkező lopás fel tud [email protected] agyilag.

  Ezt sem értem miért írod ide? Rajtad kívül ki beszél itt most a magyar pártokról hogy merre, melyik oldalon vannak és mennyit lopnak? Hogyan kapcsolódik ez gyuribácsihoz és Európa iszlamizációjához?

  > Másra sem vágytam jobban, minthogy szaniszló "chemtrail-belsőföld-gyíkember" ferenc faszságait hallgassam. Sajnos 1-2-t már meghallgattam korábban, de azokat is elég nehéz volt kiheverni. Kár, hogy már nem működik a puruttya.hu, nagy sztár lehetne ott a vén [email protected] :)

  Biztos elég nagy vagy már ahhoz, hogy saját magad kezeld a számítógéped és más forrásból is utána nézz bármilyen kérdéses dolognak az interneten.

  > Ez nem válasz. Ha az eu minden rossz forrása magyarországon, miért nem lépünk ki belőle? Csak egy jó érvet mondj, nem kell több oldalnyit felsorolni. :)

  Megint olyan állításokra kérsz tőlem magyarázatot amit én nem mondtam és még csak nem is témába vágó.

  > (Nem fidesz-betegségben szenvedek, hanem fidesz-undorban. Betegségben azok szenvednek, akik rájuk szavaztak. Nem ugyanaz. ;) )

  Ne áltasd magad ez mentális betegség. Akinek mindenről a fidesz jut eszébe (ráadásul az általad bemutatott szinten) az nem normális.
 • jk88 #42 2018. október 24. 20:57

  42
  @frici12: Na, pontosan erről beszéltem. Elkezdtem írni egy választ, de egy ilyen begyöpösödött gyökérnek fölösleges, túl mélyen vagy bebújva vitya valagába ahhoz, hogy bármilyen normális ellenérvet megfogalmazz. Magyarország minden problémájáért csak és kizárólag az unió és soros a felelős, senki más, az orsós kormány pedig soha egy árva fillért sem lopott el. Nyilván.

  Csak azt sajnálom, hogy az én szavazatom pontosan ugyanannyit ér, mint egy ilyen agymosott, összeesküvés-elmélet hívő begyöpösödött gyökéré. Le is csak azért nem köpnélek, mert sajnálnám, hogy koszos lesz a nyálam. De egy pofán baszásra vevő vagy nálam bármikor, csak egy címet adj, ha egyszer igényed támad arra, hogy valaki értelmet verjen a hülye fejedbe. :)

  További jó migráncstól rettegést kívánok.

  Üzenem vittóriónak, hogy sokat gondolunk a kedves édesanyjára is.
  (a 60%-os "kisebbség";)
 • frici12 #43 2018. október 24. 21:45

  43
  @jk88:

  Úgy látom, hogy mégis csak egy liberálist tisztelhetünk személyedben.

  > Na, pontosan erről beszéltem. Elkezdtem írni egy választ, de egy ilyen begyöpösödött gyökérnek fölösleges, túl mélyen vagy bebújva vitya valagába ahhoz, hogy bármilyen normális ellenérvet megfogalmazz.

  A szardobálásodtól eltekintve, pontosan mire is szeretnél tőlem ellenérvet látni a témával kapcsolatban? Nyugodjál le, töröld le a habot a szád széléről és fröcsögés, fideszezés, orbánozás nélkül próbáld meg elmondani mi bánt.

  > Magyarország minden problémájáért csak és kizárólag az unió és soros a felelős, senki más, az orsós kormány pedig soha egy árva fillért sem lopott el. Nyilván.

  Egyrészről senki nem állította, hogy Magyarország minden problémájáról az EU és gyuribácsi tehet. Másrészről megerősíted azt az állítást hogy fideszbetegvagy, mert nem vagy képes úgy megszólalni, hogy ne orbánozás, fideszezés és fröcsögés legyen a vége.

  > Csak azt sajnálom, hogy az én szavazatom pontosan ugyanannyit ér, mint egy ilyen agymosott, összeesküvés-elmélet hívő begyöpösödött gyökéré. Le is csak azért nem köpnélek, mert sajnálnám, hogy koszos lesz a nyálam. De egy pofán baszásra vevő vagy nálam bármikor, csak egy címet adj, ha egyszer igényed támad arra, hogy valaki értelmet verjen a hülye fejedbe. :)

  Na folytatódik a liberális szardobálás és köpködés. De most új szín is került a repertoárba: Az internetes fotelharcos aki olyan erős és bátor, hogy bárkit befenyít virtuálisan!

  Félek!!

  > További jó migráncstól rettegést kívánok.

  Köszönöm szépen.

  > Üzenem vittóriónak, hogy sokat gondolunk a kedves édesanyjára is. (a 60%-os "kisebbség";)

  Pontosan kiről van szó? Orbánra gondolsz? Én nem találkozok vele de mivel neked minden gondolatod orbán körül forog és bátor erős (okos is) ember is vagy, szerintem keresd fel és jól verd meg. A pontos lakcímét nem tudom de a parlamentben biztos megtalálod.
 • jk88 #44 2018. október 24. 22:06

  44
  @frici12: Arra jutottam, hogy van jobb dolgom is, mint hülyékkel vitázni, így abban maradok, hogy "jó neked".
  'Aviszontlátásra'.
 • jk88 #44 2018. október 24. 22:07

  45
  @frici12: Sry, az lemaradt, hogy a tetves kurva anyád a liberális. :)
 • jk88 #47 2018. október 24. 22:14

  46
  @Ethical Hacker: Ne gyere már most meg te azzal < moderálva > összeesküvéssel, hogy a 88-as szám náci... :p
 • frici12 #46 2018. október 24. 22:22

  47
  @jk88:

  > Arra jutottam, hogy van jobb dolgom is, mint hülyékkel vitázni, így abban maradok, hogy "jó neked". 'Aviszontlátásra'.

  Tehát akkor lezárhatjuk ezt a beszélgetést (vitának nem nevezném mert te csak fröcsögtél és szart dobáltál) azzal, hogy az érvrendszered kimerül az orbánozásban és a szardobálásban.

  > Sry, az lemaradt, hogy a tetves kurva anyád a liberális. :)

  A liberális kultúra egy újabb megnyilvánulása. Gratulálok a szüleidnek a sikeres gyermekneveléshez... Igazából sajnálom őket hogy gyereket vártak de te jöttél.
 • jk88 #49 2018. október 25. 08:08

  48
  @frici12: "Jó neked".
 • AcIv55 2018. október 26. 09:53

  49
  rotfl ez jó
 • AcIv55 #5 2018. október 26. 09:55

  50
  @képtelenség.hu: nem már!! rotfl
 • AcIv55 2018. október 26. 09:57

  51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!