Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hát eléggé látványos volt a műsor, sajnos volt egy baleset is. Egy oldalkocsis Zündapp motorral lévő emberke miután leszállt a járművéről, az elindult és egy 35-40 év körüli nőt elsodort. Miután láthatóan zúzódásokat szenvedett a hölgy és remegve majdnem sírva fakadt, hát nem láttam semmi bocsánatkérést vagy egy megnyugtató kedvességet a motorostól. Egy szervező volt aki a mentőhöz kísérte a hölgyet. Szerintem legközelebb egy kicsit lehetnének figyelmesebbek az ott résztvevő emberek-katonák. Egy baleset után ők voltak közvetlen körülötte de csak bámultak semmi érzések nélkül.

4 hozzászólás

 • Bumburnyák 2017. július 10. 00:04

  1
  Valaha itt voltam katona. Elvesztegetett 1 év volt ez az életemből :)
 • Pepejoe 2017. július 10. 23:03

  2
  Szűk 2 hetet voltam ott elszállásolva, vendégségben.
 • Pointer 2017. július 12. 08:02

  3
  Bírom az ilyen hazug cikkeket, amik felületesek és szimplán egy tény kiszínezésén alapulnak. Ebből is látszik hogy a cikk író mennyire amatőr és lúzer!
  Tényleg megtörtént az eset de közel se úgy ahogy itt áll. Mi épp a kiállítói részt, a szépen és igényesen berendezett táborrészt néztük mikor ez az egész történt.
  A motor közeledett vissza a helyére ahol korábban állt, csak nem állt meg. Az emberek érthetetlen módon csak álltak az utolsó pillanatig, majd félreugrottak miközben a sofőr próbálta elkerülni a bajt.
  Mi voltunk olyan körültekintőek, hogy nem feltételezésekre és kitalációkra hagyatkoztunk mint a cikk írója hanem megkérdeztük, mi történt?
  A motor fékkarja az utolsó métereken letört és így a lendülettől továbbgurult. A sofőr hirtelen leállította a motort, elrántotta kormányt a nagyobb baj elkerülése végett és egy kis fának irányította, hogy azonnal megálljon.
  Az eset után meg is mutatta a letört alkatrészt, ami már bő 10 éve volt használtban, de szerencsétlenségre pont most kellett eltörnie.
  A képen amúgy jól látszik a horpadáson a karcolásnyom amit a fa okozott (!) és nem a nő akit elsodort. Ez is a cikkíró lúzerségét bizonyítja hisz ha így behorpad valami akkor a nő legalább törést szenved nem ijedséget!
  Gondolj már bele mitől vannak a horpadásnál karcolásnyomok? Ennyire kérges volt a nő lába?
  Szerintem épp fordítva van ahogy itt azt a szenzációhajhász cikkíró írja, ugyanis az anyagi kárt figyelmen kívül hagyva inkább összetörte a motorját minthogy nagyobb bajt, komolyabb sérüléseket okozzon másban!
  De te T. cikkíró ezt úgy se tudod hisz nem tájékozódtál az eseményről, csak kitaláltál valamit. Pedig a kár jelentős, bő 200 ezer felett lett. Majd googlizd ki miért ennyi, talán ahhoz értesz.
  Tehát a valóság az volt, hogy egy szerencsétlen műszaki hiba miatt történt az eset. A nőt egy a csoporthoz tartozó másik nő elkísérte a mentősökhöz, de az ijedségen kívül más baja nem volt.
  A mentős fel is jött és meg lett kérdezve kinek kell segítség, de senkinek se kellett, így elment.
  Az érintettek akik ott voltak és voltak olyan körültekintőek hogy beszéljenek a motorossal utána még közös képet is csináltak, ahogy mi is hogy "ennyivel megúszták" az esetet.
  Az oldalra csak azért regisztráltam hogy a tényt úgy írjam le ahogy volt és nem úgy ahogy itt áll. Még jó hogy nem valami terrorcselekménynek állítja be a tisztelt "Matula" akinek ahogy azt látni még van mit tanulnia ha hiteles írásokat akar kreálni.
  Amúgy a rendezvény nagyon jó volt, jól éreztük magunkat a gyerekekkel. Ha tehetjük jövőre is szívesen kilátogatunk.

  Tisztelettel, S. Péter
 • Inhouse #3 2017. július 12. 10:02

  4
  @Pointer: #17
  Látszik is a törött kar. Viszont nem biztos, hogy Matula a hibás ebben a cikkben, csak átvette valahonnan. Én is olvastam, bár ott képekre nem emlékszem. Szomorú, hogy ilyen félretájékoztatás megtörténhet, jó, hogy helyesbítettél! Esetleg, ha meg lesz az eredeti cikk (most nem találom, érdekes...), akkor oda is lehetne írni egyet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!