Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:|bazmeg

13 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] 2008. december 16. 07:19

  1
  Sajnos ettől már mi sem állunk messze.
 • ComEcon 2008. december 16. 07:23

  2
  Hát szerintem szánalmas... az ilyen köcsög "diákokat" addig verném míg mozog, vagy amíg meg nem tanul viselkedni.... :(
 • cadmagician #2 2008. december 16. 08:36

  3
  neeeem szabaaaaaaddddd, hát jogai vannak. Az ombucman is megmondta.... bizony ám. a tanár a rossz, mert nem tud bánni, szegény gyerekkel bazmegbazmegbazmegbazmeg
 • mon-domain 2008. december 16. 08:44

  4
  Nem ismerjük az előzményeket:a tanerő miért lökdösődik? De...Ebben a nagy fene libsi világban,ugye nem lehet fenyíteni a nebulót,nem lehet széklábbal kikergetni ,ha ekkora barom.Simán ki kell b@szni az összes iskolából,kár pazarolni rá az energiát,verekedni már tud, előtte az élet.
 • cadmagician #4 2008. december 16. 09:20

  5
  az se jobb ha kirakod....
 • aHolló 2010. július 18. 19:44

  6
  Na na a tanár vágta pofán a diákot...A tanár milyen jogon üti meg a diákot???Anno én is ezt tettem :D Mi az h ütnek vágnak.. Na de mikor vissza ütsz akkor már a tanár is másképp lássa a dolgokat. Jól tette a gyerek... Bár ha szívatta a tanárt... Más az eljárás akkor sem ütünk verjük a diákokat..
 • Su 2010. július 20. 17:44

  7
  A tanárok manapság olyan kibírhatatlanok... Nem tudnak bánni a gyerekekkel és csak a pénzért dolgoznak, nem azért hogy tanítsák a gyerekeket. A gyerekek megérzik ha egy tanár nem szereti őket és mindig csak bántja őket.(szavakkal)
 • vasali 2010. december 22. 20:51

  8
  Az a baj,hogy ezek a gyökerek tisztában vannak a jogaikkal.De a kötelességeikkel nem!
 • nari 2011. március 31. 20:45

  9
  én megadnám a tanároknak azt a jogot ,hogy odaüssenek a gyereknek.Azért van a suliban ,hogy tanuljon.Nem azért ,hogy zenét halhassanak telefonozzanak meg ki tudja mit csináljanak.
  Én emlékszem általánosban amikor hülye voltam még ugyan nagyokat kaptam.Mai napig tudom ,hogy mit miért nem szabad.Amikor 3 napig piros a kezed akkor megjegyzed a dolgokat.A szüleim pedig helyeselték.Én is helyeslem így 20 év után:)
 • H4cker 2011. március 31. 20:56

  10
  na most nem véletlen fogok caps lockal irni: NEM TUDOM TI HOGYAN LÁTJÁTOK EZT A VILÁGOT, DE EZEK SZERINT HOMÁLYOSAN. KEZDJÜK OTT HOGY NEM TUDJUK AZ ELŐZMÉNYEKET. AZTÁN MEG A TANÁR LÖK EGYET A GYEREKEN. ÉS MI AZ HOGY ADJUK MEG A TANÁRNAK A JOGOT H MEGÜTHESSENEK? HA ENGEM EGY IS MEGÜTNE ÉN UGY BASZNÁM ÁT A TANÁRI ASZTAL TULSÓ OLDALÁRA HOGY SZÉTMENNE A BUZI FEJE. NEM VAGYOK ERŐSZAKOS, DE NEM LEHETTEK ENNYIRE VAKOK. TEGYÜK FÉRE AZOKAT A SZAR JOGOKAT VÉGRE, MIND A 2 EMBER NEM? HA A DIÁK MEGY NEKI A TANÁRNAK CSUPÁN MERT OLYAN KEDVE VAN, AKKOR ALÁIROM HOGY AKKOR AZT KELL ELPICSÁZNI. ÉS NE JÖJJÖN AZZAL SENKI HOGY AZ ÖSSZES MAI FIATAL NEM ISMERI A KÖTELESSÉGÉT, MERT AKI EZT ÁLLÍTJA AZ ÁSSA EL MAGÁT A LEGMÉLYEBBRE. HA 1 FIATAL BUNKÓZIK VELED, AKKOR RÖGTÖN AZ ÖSSZES EGY KÖCSÖG IGAZ? KOMOLYAN MONDOM NEM CSODÁLOM HOGY ENNYI HÜLYE EMBER VAN A VILÁGON. mellesleg elnézést akinek megsértettem a pici szívét. lehet oltani. szevasz.
 • dobozos81 2011. május 11. 15:45

  11
  Na persze. Biztos azért kapott a tanártól, mert hibátlan volt a házija. A hülye gyerekeket egyesével kellene agyonverni. Kezet emel a tanárra a gyerek. Kíváncsi vagyok ki meddig bírná idegileg a folyamatos szemétkedést. Gondolom egy pár éve már ismerik egymást. Elszakadt a cérna. A tanár helyében egy combossal leküldtem volna a kis köcsögöt, majd az apját is, mivel biztos bement volna keménykedni, hogy az én becsületes, jó tanuló gyerekemet miért bántotta. Minden suliban van oda nem illő gyerek. Ő pont az. Aki pedig védi, az maga is egy ilyen vérmérsékletű ember. Valószínűleg ugyan így viselkedett suliban.
 • tabi76 2013. április 28. 15:49

  12
  Persze mink is rosszak voltunk kaptunk is rendesen.Most is verni kellene a diákokat , miota JOGAIK vannak nézétek meg mennyi Retardált van...
 • ulaci79 2013. április 28. 18:02

  13
  Ahogy én látom,etnikai hovatartozás nélkül.
  Nagyon sok szülő úgy tekint az iskolára mint napközbeni gyerek megőrző.
  Na meg a gyerek azért van ott hogy megtanítsák,és a szülő????? Ő mit csinál??
  Segítek,semmit.Apu veri anyut,meg kiabál vele,tehát a gyereknek ez az etalon,a nőkkel így viselkedünk.Apu szomszédot (vagy valakit akivel gondja van) elküldi jó messzire,és azt is megtanulja a gyerek.De hogy közösségben hogy viselkedünk az elvárt normák szerint,a tanár a szülő nélkül soha a büdös életben nem tudja megtanítani a gyereknek.
  Ha rám panaszkodott volna a tanár édes jó anyám (apám teljes támogatásával) úgy kikészíti a bőröm a padláson mint egy jó cserző mester.És a tanárnak egy ujjal sem kellet volna hozzám nyúlnia.De most....................... a tanárnak kell félnie mit merjen mondani.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!