Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hozzászólás

 • pushup 2017. november 23. 10:49

  1
  ez hülyeség. hülyeség, mert nem a közösség vesz bosszút, csak 1-2 agresszív fasz, aki élvei, hogy a körben álló emberek legitimizálják a bűncselekményüket.
  a szép, hasznos közösségi élmény az lenne, ha mindenki elővenné a lakáskulcsát és húzna egy-egy erőteljes 30 centis karcot a dukkóra. (ketten még a tükröt is lerúghatják) és mennek tovább angyali mosollyal
 • kléni 2017. november 23. 13:13

  2
  Gyorsabban elhajthatott volna, ha nem állják így körbe. rotfl
 • Beliál 2017. november 23. 18:41

  3
  Az első 1-2 pofon helyén van,mert hát a bmw-hez nem jár VIP parkoló senkinek.De amit művelnek....
  Tipikus suttyók,"miért jár ő bmw-vel,nekem meg csak villamos jut" felfogás. Mit erősködnek egy öregemberrel?(lényegében ez háborít fel)
  Nem,nem vagyok bmw tulaj :-)
 • Beliál #3 2017. november 23. 18:45

  4
  @Beliál: Ja,a megoldás:Tolja félre a villamos,van elég erő benne.Plusz ott lesz a megérdemelt karc is,amit fentebb említettek.
 • Pepejoe 2017. november 23. 20:55

  5
  Értem én, hogy tahó, meg béemvés de ha ettől a kis abúzustól (pláne, hogy még meg is ütötték az öreget és ez nem sima pofon volt) felmegy a vérnyomása az öregnek, megáll a szíve, infarktus vagy mittomén agyvérzést kap, akkor aztán lehet magyarázkodni a bíróbácsi elött, "hogy há' ín nem gondótam vóna, hogy ez lesz, meg ín nem akaatam rosszat, meg hát otthol várnak a gyerekek meg az onokák".
 • Inhouse 2017. november 23. 22:11

  6
  Azt nem halljuk, hogy miket mond az öreg, lapít-e és mindegy, úgyis pofon lesz ököllel, vagy visszaszólogat, hogy takarodj paraszt, mert akkor a paraszt agya üzemmódot vált és igazságot oszt...mert hát mindenki egyenlő. (de vannak akik egyenlőbbnek hiszik magukat)
 • Inhouse 2017. november 23. 22:13

  7
  Az én netem/szolgáltatóm/routerem sz.rakodik, vagy megint van valami a videókkal? Nem indulnak el, középen áll az alapesetben forgó kis körökből álló nagy...
 • Jabberwoky 2017. november 24. 14:26

  8
  Szar helyen parkol oksa az látszik a képen de inkább az van hogy ruszki szinten is be van baszva az öreg és még szerintük is veszélyesen közlekedik. Itt inkább ez a szituáció. Videó címtől függetlenül gondolom ezt. Ha az lenne a címe vagy leírása hogy tahó papa meg eroszakolta a kardfogú tigris csontvázat és a természet tudomanyi múzeum előtt érte őt utol az üldözést végző villamos majd az utasok bosszút álltak a perverz papán..... Akkor most azért szidnank hogy fúj de beteg fasz? Tehát inkább az én véleményem lehet helytállóbb....
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!