Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

3 hozzászólás

 • peti.97 2017. augusztus 24. 19:35

  1
  Oh voltak ennél sokkal jobbak :D
  Bár szerintem a karóba húzás a legrosszabb:

  "Módszertől függően a halálraítélt 2-3, de akár 6-8 napig is élhetett utána."

  "A karóbahúzás során egy kihegyezett lezsírozott karót vezettek a kivégzendő személy testébe, többnyire a végbélbe vagy női áldozatok esetében a hüvelybe. A kivégzőkarót a gerincoszlop mellett vezették el, lehetőleg úgy, hogy a létfontosságú belső szerveket ne sértse meg. A karót a nyak és lapocka között vezették ki a testből, majd a karót a ráhúzott emberrel együtt felállították. A kínzást meghosszabbította, ha egy „ülőkét” helyeztek el, hogy a test önsúlyától ne csúszhasson le. A középkori Európában széles körben elterjedt és kedvelt kivégzési módszer volt."

  Konkrétan tudod hogy halott vagy, visszacsinálni nem lehet (elvéreznél), de még 6-8 napig bármilyen kicsi mozgásra is egyből fájdalmak gyötörnek. Brrr.
 • Salax #1 2017. augusztus 25. 01:59

  2
  @peti.97: Legfeljebb, ha adtak neki inni. Anélkül max. 3 nap.
  A rómaiak kedvence a hordóba zárás volt. A pácienst beledugták egy felállított hordóba, és lezárták úgy, hogy csak a feje, és kezei voltak kinn. Mint valami kaloda. Aztán minden nap adtak neki enni, inni...
  És csak a pontosság kedvéért: Vlad Țepeș . Kis vesszőcskével a 'T' alján, és "cepes"-nek ejtjük. II. Vlad Dracul fia, I. Basarab szépunokája. És Mátyás király vazallusa volt.
 • Inhouse 2017. augusztus 25. 08:46

  3
  #10 Ezt manapság simán eladhatnák a szexshopban. Lenne rá vevő és még élveznék is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!