Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
És ahogy mondja: az ilyenek mindennaposak

18 hozzászólás

 • Kacsa92 2011. szeptember 29. 22:01

  1
  Nem véletlen volt az elkerítve. Tüntetésre is ha megy vki benne van h megverik. Én nem megyek ilyen helyekre, és sose vertek meg. Sztem biztos nem azért mentek oda a rendőrök mert verekedhetnékjük volt......
 • Sahikan #1 2011. szeptember 29. 22:18

  2
  @Kacsa92: hát te nagyon egyszerű ember vagy hallod... az izmaid helyett kicsit az IQ-dat kéne feltornázni... ha valaki elmegy tüntetni, akkor azt már meg kell verni? OMFG... ha jobban megnézed a tüntetők nem provokáltak ki semmit... csak tüntettek.. az egész film a rendőri túlkapásról szól, és arról, hogy egyre jobban visszaélnek a helyzetükkel, és senki sem csinál semmit! Ha megnézed a paprikaspray-es dolgot, az mi volt? szimplán elővette, és odafújt vele. És a kamerást miért verték le? mert kamerázott? ... Tüntetésre is ha megy vki benne van h megverik ... ezt a mondatodat nem is kommentálom, mert annyira látszik hogy mekkora IQ betyár vagy!
 • Kacsa92 2011. szeptember 29. 22:33

  3
  Nem nyitnék arról vitát, hogy mennyi az IQ-m. Volt ott pár rendőr és ha belegondolsz sztem ők se ugy mentek oda h kinozzunk meg vkit pláne meg nőket. Sose tudhatod miket mondtak ott azok h a rendőrök rájuk támadtak v h előtte mi történt. Pont ezért vannak kamerák még a rendőröknél is h bizonyitani tudják tettük szükségességét. Én nem tudom elképzelni hogy ilyen pszihopata lenne az összes h poénból nőket vernének. Amugy meg a sajtó mindent túl spiláz, felfúj. Ha nem lennél "Egyszerű ember" akkor nem hinnél el mindent amit egy ilyen szar keverő média kiad.
 • mikezerox 2011. szeptember 29. 22:43

  4
  Ja végül is "ha nem megyek ilyen helyekre nem vernek meg"
  De ha valamivel nem értesz egyet akkor ki kell állni az igazad mellett, a világ jobb hely lenne ha nem a pénz irányítana mindent, illetve ha nem lennének gátlástalan hataloméhes aljas emberfélék akik nem riadnak vissza semmitől hogy a saját kis mocskos életüket jobbá tegyék közben nyomorba taszítanak milliókat, háborúkat robbantanak ki, hogy eladhassák fegyvereiket. Ki kell állni az igazunkért!
 • kisokka 2011. szeptember 29. 23:33

  5
  Az tény és való, hogy egyes rendőrök hajlamosak a túlkapásra, és általában azok, akik az életben szürke kisegerek, de ilyenkor megmutathatják ki a "faszagyerek".Na ezeket ostorral kéne végigkergetni egy focipályán(hol máshol?).
  Ám nézzük ezt a videót, mert itt is látni ilyet, viszont nem minden erről szól, hogy mekkora brutális állatok a rendőrök.Eleve ez az egész egy hatásvadász riport, általában ezek az újságírók robbantanak ki még nagyobb balhékat a "csodás" és szétferdített riportjaikkal.Amcsiknál bevett szokás a mindenkori kormány ellen szólni, sose lepődjünk meg ezen, ez olyan, mint nálunk az ellenzék, csak ott nagyipari formában folyik ez.
  Nem véletlenül a nagydarab csajt kapják ki a tömegből, gondolom ő volt az, aki anyázott, meg volt a hangadó, balhéknál ez a szokás, viselje a következményeit, ha már egy tömegbe elmegy nagyszájúskodni(erre még visszatérek).A kamerásnál tisztán látszik, hogy a fent említett szürke kisegér akciózik, bár ha én rendőr lennék és ismerném az ottani sajtót, lehet én sem örülnék neki, ha a pofámba kameráznak, de akkor sem ez a módja.
  Szóval a nagyszájúskodás.Nehogy elhiggyétek, hogy ezekre a tüntetésekre mindenki pusztán az elvei miatt megy ki.Szerintem 100 ilyen tüntető közül talán 10 van olyan, aki komolyan is hisz abban, hogy miért tüntet, azokat szerintem nem is látni balhézni.A többi ugyanolyan, mint a brutális rendőr szürke kisegér, teljesen egy kaptafa.Azért járnak ki ilyenekre, hogy balhézzanak, kicsit erősnek érezzék magukat és meg legyen a saját kis 15 percük.Ezt nagyon is látni ebben a riportban is, csak annyira szét van vágva az egész, meg annyira "tényfeltáró", hogy persze ritkán csíphető el.Az a csaj, akit lefújnak paprikasprayel, simán Arany Málna díjat nyerne, mert inkább úgy fejezi ki nemtetszését, mint akinek kiirtották az egész családját és most rajta a sor.Még nem fújtak pofán ilyennel(nem is szeretném, biztosan szar), de szerintem nem azt kiabálnám, hogy nnnnoooooooooooooooooooooooo....
  Na a lényeg az, hogy mindkét oldalon vannak trógerek, nem kis számmal.De a legjobban az ilyen riportok készítőit aggatnám fel, egyben mutassa meg ezt a rohadt videót és ne csak azt láttassa, amit láttatni szeretne a nézettség kedvéért.Sokkal rosszabbnak és ártalmasabbnak tartom, mint egy rendőri túlkapást, vagy mint egy utcán balhézó huligáncsapatot.Ezek ugatnak arról, hogy ki mekkora szenny a hazája ellen, holott ők ezerszer nagyobb károkat okoznak, mert a birka nép nekik hisz és a profin szétvágott felvételeknek.
  Pfujj.
 • [ törölt felhasználó ] #5 2011. szeptember 29. 23:41

  6
  @kisokka: akartam volna, se tudtam volna szebben mondani
 • DiEgO_Cort3zZz 2011. szeptember 29. 23:50

  7
  Aki kurvának áll,számítson rá,hogy megbasszák.Kimentünk 2000 okt. 5.én,kiállni az igazunkért és néhányan el is lettek kalapálva.Elég furcsa hangulatba kerül olyankor az ember és képes igencsak kihúzni a gyufát a szerveknél (verbális provokáció,tettlegesség-ez egy más kategória) és ugyanez igaz a rendőrökre is.Egyik fél sem igazán kontrollálja magát,amennyiben a demonstráció átbillen egy holtponton.Elég kemény olyankor a hangulat,a feszültséget szinte tapintani lehet.Ilyen helyzetben nem meglepő,ha egyeseknél elszakad a cérna.De nem akarok senkit sem igazolni vagy cáfolni.
  Hataloméhes emberfélék?Lehet,sőt,biztos.De ezen azok az emberek sem tudtak változtatni,akik az életüket tették fel erre,nemhogy te meg én,akik a kényelmes kis szobánkban ülünk most és sz.gépünk elől pötyögünk eszméket a nagyvilágba.
  És,gondolom,egy cseppet sem haragszol ezekre az emberfélékre,amikor a fizetésed osztják...
 • Méregzsák #5 2011. szeptember 30. 08:31

  8
  @kisokka: kalap ez így van.
 • Sahikan 2011. szeptember 30. 10:01

  9
  én értem mindenki álláspontját, de azt is nézd meg, hogy a rendőr az azért van, hogy fenn tartsa a békét. A neve is erre utal... És az, hogy valaki beszól neki, az nem jogosítja fel őt arra, hogy odabasszon, vagy paprikasprayezzen... már meg ne haragudjatok, de a videókon csak az látszik, hogy ok nélkül ütik az embereket. én azt értem, hogy van aki nagyoskodni megy oda, de a rendőrben kell legyen annyi önkontroll, hogy ha beszólnak neki, akkor ne erőszakkal válaszoljon. és az ilyen, aki visszaél azt sem basszák meg soha, csak eltussolják, mert rendőr... a másik dolog okka, hogy a másik riporter, aki filmezett az oktalanul kapott... ő csak a munkáját végezte, akkor is, ha ez eggyeseknek nem tetszik. neki az volt a dolga, h filmezzen. a rendőrnek az lenne, hogy fenntartsa a békét, ne visszaéljen a poziciójával.
 • coke 2011. szeptember 30. 12:12

  10
  az igen jo sokat irtatok ide csak nem tom mit nem is erdekel rotfl
 • Sahikan #10 2011. szeptember 30. 12:50

  11
  @coke: rotfl rotfl :bereHarghita: XD nem vagy semmi XD
 • kisokka #9 2011. szeptember 30. 15:00

  12
  @Sahikan: Pont ez a lényeg.Csak ezt látod, hogy beszólnak neki és már üt.A többit nem látod, hogy köpköd, meg köveket dobál, kirakatokat tördel be.A kameramannt meg írtam is, hogy nem jogosan kapott, mert nem ez a módja ennek.
  Ez egy hatásvadász riport, tele félreferdítéssel, amit a műsorvezető megpróbál megmagyarázni, hogy mi, mikor, hogyan történt, már csak éppen a valóságot nem látjuk.
 • Rush 2011. szeptember 30. 15:21

  13
  A felvételek alapján elég nehéz állást foglalni. A "kameraman"-ről sem tudjuk, mit csinált előtte. Pont azok a schnitt-ek lettek bevágva, hogy a rendőrökre lehessen ráhúzni a vizes lepedőt. Kíváncsi lennék az egész “film“-re és azután törnék csak pálcát egyik vagy másik fél felett.
 • opeca 2011. szeptember 30. 15:36

  14
  @Kacsa92: a demonstráció egy demokráciában teljesen elfogadott dolog. És nem, nem kéne benne lennie a pakilban, hogy akkor megverik az embert, ugyanis törvényileg megengedett.
  De még egy spontán demonstráció is törvényes abban az esetben ha a résztvevői békések és azok is maradnak.
  Hogy élsz e állampolgári jogaiddal vagy sem, az a te dolgod, csak hülyeséget ne irogassál.
 • PKR 2011. szeptember 30. 15:51

  15
  Magyarországon is így kellene ezt csinálni.
 • Rush 2011. szeptember 30. 15:55

  16
  7. hsz-t ajánlom figyelmébe azoknak, akik azt állítják, hogy nincs benne a pakliban. De benne van. Egy nagy tömegben sok rendőrrel szemben nagyon sok nem előre megfontolt butaságot képes az ember csinálni, amit józan ésszel nem tenne meg. Jó példa erre a diszkóbaleset. Ha késelnek, rohansz Te is, hogy Téged ne szúrjanak le.
  Ha kimész a tömeges töntetésre, igenis benne van a pakliban a piros ász.
 • mikezerox 2011. október 1. 20:30

  17
  Benne van, na megyek is a Clark Ádám térre...ott van egy jó kis tüntetés...sziasztok! Jó volt veletek! :-(
 • mikezerox 2011. november 9. 17:37

  18
  Eleve ki megy rendőrnek? Nem szelekció, ő választja....felnéznek rá a faluban, a csajok buknak az egyenruhára, korai nyugdíj, korai magömlés..faszom...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!