Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • noed2 2018. április 15. 20:57

  1
  forrás: szoljon.hu
 • [ törölt felhasználó ] 2018. április 15. 21:12

  2
  Lehet olyan érdekes város, mint Esztergom xd
 • noed2 2018. április 15. 21:16

  3
  Nemhiszem, Szolnokon tényleg mindennapos ez, lakott területen kívűl 50 km-es körzetben a lámpát se szokás felkapcsolni.
 • Athesz 2018. április 15. 21:45

  4
  Debrecen dettó. Bár itt ár a "kanyarba majdnem belógó"( pl a 3.) meg a lakóterületen a járdán parkoló ez itt ár mindennapos még a rendőr is szarik rá annyira nincs hol lerakni az autót. De igen az ilyentől aki kretén és ne tud parkolni és befoglal 2 helyet mert paraszt visszatolni hogy korrigáljon vagy szimplán szarik rá hogy a másik már ne fér be na annak úgy kívánkozik hogy kiszúrja a kerekét.

  Noed2 , itt az indexet ne ismerik :D
 • noed2 2018. április 15. 21:57

  5
  Én személy szerint a kivilágítatlanokat nem szeretem, hogy nem tudok előzni egy 80-al tötymörgő kocsit, mert számítom kell rá, hogy a szembe jövő nem kapcsolja fel a világítást, és nem látom milyen messze van és nem egy mustangom van, nekem vissza kel váltani ha előzni akarok, csak fel kéne kapcsolni a lámpát. De inkább takarékoskodnak vele.
 • Wrecksearcher #4 2018. április 16. 04:39

  6
  @Athesz: Azért áll két helyet elfoglalva, hogy egy másik ne tudjon mellé állni és rányitni az ajtót. Más kérdés, hogy lehet ezzel a tettével pont azt éri el ,hogy hullámos vonalat karcoljanak a fényezésbe.
 • black235 #6 2018. április 16. 08:22

  7
  @Wrecksearcher: Igazad van, valószínű azért áll két helyre. A két helyet foglalók védelmében kicsit: Ha beállok egy parkolóba általában megnézem ki mellé állok. Pl.: hátsó ablaktörlőn szakad gumi lóg, felnik megpadkázva, esetleg törött tükör búra és jópár karcolás akkor ott én is szeretem meghagyni az egy ajtónyitásnyi távolságot, mert ha a saját autóját annyira nem becsüli/értékeli, hogy ne ilyen állapotban legyen akkor az enyémet miért becsülné, így simán rá fogja nyitni az ajtót. Viszont ha tacskó parkoló vagy hasonló helyen meghagyom az egy ajtónyitásnyi távolságot akkor már átlógok a másik helyre is.
 • törölt felhasználó 2018. április 16. 08:47

  8
  Tatabányán esténként kb negyed óra keringés, mire valahol KRESZ szerint szabálytalanul de legalább ott tudom hagyni az autót
 • [ törölt felhasználó ] #8 2018. április 16. 08:58

  9
  @törölt felhasználó: Én a saját házunk elé szoktam úgy parkolni, hogy sehogy. Rendszerint -2 utca visszább, vagy már ott tartok, hogy legközelebb otthagyom az út közepén. Nagyon sokan parkolnak itt is szabálytalanul, csak ugye meg az ő védelmükben annyi szól, hogy másra esély nincs.
  Ez Pesten nem egy szokatlan dolog, de az utóbbi pár évben már a vidék is erősen szopóág ilyen szempontból, amire nagyon nem készült fel senki. Nincsenek parkolók, vagy helyhiány miatt, vagy mert senki nem akar szívesen betondzsungelben élni.
  És ez egyre rosszabb lesz, érezhető hónapról hónapra, hogy mind rosszabb az egész.
 • kisja 2018. április 16. 09:00

  10
  Ez sajna mindenhol így van. Rengeteg már az autó, az emberek elkényelmesedve szinte mindenhová autóval mennek, lexarva a másikat oda áll és úgy, ahova kedve tartja. ...
 • törölt felhasználó #9 2018. április 16. 11:17

  11
  @kisokka: Igen, a baj az, hogy itt van egy olyan alfaja a közterület felügyelő állatfajnak, hogy városrendészet. Mint a rendőrautó, ugyan úgy néz ki az amivel járnak és minden nap kétszer járják végig a lakótelepeket, és kivétel nélkül mindenkit csecsre akasztanak, még élvezik is szerintem. Vannak városok, ahol tényleg lesz@rják a szabálytalanságot a rendészek stb mert ők is tudják, hogy egyszerűen kevés a hely... Persze ott sem ez lenne a megoldás de legalább nem parasztok, mint itt.. A 80 as években ezek a parkolók befogadták mind a 3 trabantot két zsigulit és egy dácsiát ami a lakóknak megadatott.. ma már lakásonként 2-3 autó van... olcsó a benzin, meg jóvilág van....:S
 • MJoe 2018. április 16. 20:11

  12
  Nem értem mit kell nyavajogni!
  Tessék odamenni egy köztereshez vagy egy parkoló örhöz, és elmondani a szitut. Majd ö jól megbünteti, vagy tesz rá egy kerék bilincset, vagy mittudomén...
  Aljas mocskos és kisstílü dolognak tartom sutyiból lefényképezni, és megosztogatni itt-ott a médiában kitakart rendszámmal.
  Tessék szépen minden oldalról jól láthatóan lefényképezni (a rendszámot főleg) és elküldeni oda, ahol tudnak is tenni valamit, vagy legalább a rendörség FB oldalára kitenni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!