Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A 17 éves Xiao Chen egy új Iphone-t akart venni, ezért eladásra kínálta a szüzességét. Nem lett jó vége!

A lány hirdetésére azonnal lecsapott valaki, majd egy éttermi megbeszélés után "nyélbe" akarták ütni a cserét. A kialkudott összeg 700 ezer Ft körül mozgott, és előlegként 20 ezer Ft-nyi összeget kapott.
Azonban a szállodában három férfi támadt rá a szobában, akik nyilván nem olyan egyszerű légyottot akartak. A megrémült lány már nem tudott mit tenni, mert lefogták a felbőszült férfiak. Az utolsó pillanatban azonban belépett a szobába egy nő, és ahelyett hogy a férfiakat osztotta volna ki inkább jól leteremtette a lányt.

A nő aki belépett Nana volt, egy népszerű Vlogger. Aki elsők között olvasta a lány hirdetését, és úgy gondolta megleckézteti a felelőtlen tinit, mielőtt tényleg nagy bajba kerül. Nana szervezte a megbeszélést, és a 3 férfit is akik rátámadtak a hotel szobában Xiao Chen-re. A célja az volt, hogy a sokeszű lány térjen észhez, hogy milyen rosszul sülhet el egy ilyen hirdetés, amelyben magát árulja.
A beszélgetésből kiderült, hogy Xiao barátnője találta ki az egészet, mert neki ez már összejött. A lány is így akart pénzt szerezni, mert máshonnan nem kapott amiből telt volna a drága technikára.

Arról nincs hír, hogy a lány meggondolta-e magát vagy beéri olcsóbb telefonnal is?

11 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!