Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mielőtt megnyitod a posztot, válassz magadnak egy fát!

A számodra kiválasztott fa megmondja ki vagy? Jó szórakozást -


1. Te egy nagylelkű és erkölcsös személy vagy, aki mindig igyekszik fejlődni. Ambíciózus vagy és nagyon magasra teszed a mércét. Néhányan azt gondolhatják, hogy nehéz veled kommunikálni, pedig egyáltalán nem könnyű a te helyzeted sem. Rengeteget dolgozol, de nem vagy önző, hiszen azon munkálkodsz, hogy a világ jobb legyen. Nagyon tudsz szeretni, amíg meg nem bántanak téged…de még azután sem szűnsz meg szeretni. Nagyon kevés embert tudja értékelni a munkádat, és nyújtani azt, amit megérdemelsz.

2. Te egy vidám, őszinte ember vagy. Nagyon felelősségteljes, és mindig törődsz másokkal. Hiszel abban, hogy a tisztességes napi munka meghozza gyümölcsét, könnyű veled kijönni, és az emberek könnyen megbíznak benned. Okos, vicces, és gyors észjárású vagy, akinek mindig van érdekes sztorija.

3. Okos és megfontolt ember vagy, amellett nagyszerű gondolkodó. Számodra a gondolatok és az ötletek a legfontosabbak, szeretsz egyedül elmélkedni. Habár befeléforduló vagy, jól kijössz azokkal, akik szintén szeretnek merengeni, tanulni és elmélkedni. Sok időt töltesz erkölcsi kérdéseken való gondolkodással, azt próbálod tenni, ami helyes, mégha a társadalom többsége nem is ért egyet veled.

4. Figyelmes és filozofikus, nagyon egyedi ember vagy. Senki sem hasonlít még egy kicsit sem rád környezetedben. Intuitív és kicsit furcsa vagy, fáj neked, hogy gyakran félreértenek. Szükséged van személye térre, de tiszteletben tartod mások igényeit is. Olyan ember vagy, aki tisztán látja az élet sötét és a szép oldalait is. Nagyon érzelmes vagy.

5. Te magabiztos és a felelősségteljes vagy. Független emberként mottód: „Saját utamat járom”. Főleg magadra számítasz, és mindig erős marad saját és a szeretteid érdekében is. Pontosan tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érheted el céljaidat. Az emberektől csak őszinteséget vársz, hiszen elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot minden esetben.

6. Nagyon kedves és érzékeny vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, sok barátod van, akiknek szívesen segítesz. Világos és meleg aurád van, ezért az emberek kellemesen érzik magukat, amikor a közeledben vannak. Minden nap fáradozol azon, hogy jobb legyél. Szeretnél érdekes különleges lenni. Mindenkinél nagyobb szükséged van arra, hogy szerethess, és hogy szeressenek. Még azokat is szereted, akik téged nem.

7. Te boldog és rendíthetetlen, érzékeny és megértő ember vagy. Nagyon jó hallgatóság vagy, és sosem ítélkezel. Abban hiszel, hogy mindenkinek saját életútja van, amit be kell járnia. Nyitott vagy új emberek és események felé, ritkán stresszelsz vagy aggódsz. Általában nyugodt vagy és mindig jól érzed magad a bőrödben.

8. Te bájos és energikus vagy. Jó ember, aki tudja, hogy nevettesse meg az embereket. Az univerzummal harmóniában élsz. Spontán és lelkes vagy, aki soha nem mond nemet egy kalandra. Gyakran meglepő, sőt néha megdöbbentő emberek társaságában találod magad, de Te már csak ilyen vagy. Sok minden érdekel, és ha valami felkelti érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg nem tudsz minél többet az adott témáról.

9. Optimista és szerencsés alkat vagy. Hiszel abban, hogy az élet egy ajándék, ezért annyi minden el akarsz érni, amennyi csak lehetséges, hogy megbecsüld ezt az ajándékot. Nagyon büszke vagy az eredményeidre, és kitartasz szeretteid mellett jóban, rosszban. Számodra a pohár mindig félig tele van. Nagyon könnyen megbocsátasz, tanulsz és fejlődsz, mert úgy véled, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne így tegyél .

13 hozzászólás

 • pushup október 12. 09:48

  1
  érdekes. szerintem ami a 4-eshez van írva, az tökre igaz rám. nem tudom, számít-e, hogy azért választottam, mert az hasonlít leginkább pinára :D
 • ratart október 12. 10:41

  2

  kb
 • kléni október 12. 11:42

  3
  Hát nálam nem jött be. A 9. tetszett meg, de az tuti, hogy a pohár mindig pont kétszer akkora, amennyi folyadék van benne. :P
 • Pocoknyuuu #3 október 12. 11:59

  4
  @kléni: Talán csak szakmai ártalom :D Legalább a Burger King -be is felvesznek ha váltani akarsz... :D
 • farrd október 12. 12:03

  5
  Baszki, ha nem nyitom meg akkor csak az első hatot látom... Abból is választottam, így miattad Arka egy személyiségtorzulást kellett elszenvednem néhány perc alatt. Ha megtudom ki vagy beperrellek az k.rva élet....
 • ArkaChopa #5 október 12. 12:48

  6
  @farrd: bele kellett volna írnom, hogy mindenki csak saját felelősségre teszteljen :D
  Egyébként nem nagy a kép, és nem értem miért nem látszik az alja?
 • kisja október 12. 14:00

  7
  Én a kettes és ötös választottam, nem tudtam eldönteni melyik legyen. Okos, vicces, gyors észjárású vagyok:D Igen, ezt tudom magamról, de mások ezt nem látják bennemxd
  Viszont a képről lemaradt a 10,11,12, ahol leírnák, hogy ha azt választottad, akkor skizofrén elmebeteg vagy , idegbeteg tömeggyilkos, vagy Csirkeláb.
  Naugye, hogy vicces vagyok!:P
 • Ethical Hacker október 12. 16:08

  8
  Ez egy baromság! Hol vannak a búval baszott, mindig kesergő emberek, a velejéig romlott szélhámosok, a szadisták, gyilkosok a felelőtlen buta emberek? Az ő fájuk hogy néz ki?
  A felsorolásban mindenki érzékeny, megértő, okos, bájos, szexi, és mi van a többiekkel?
 • kléni #8 október 12. 16:17

  9
  @Ethical Hacker: Ők nem annyira okosak, hogy a vicces képtelenség.hu-t nézzék, ezért velük nem szükséges foglalkozni. rotfl
 • farrd #8 október 12. 16:34

  10
  @Ethical Hacker: búval baszott, mindig kesergő emberek - 1. Fa
  velejéig romlott szélhámosok - 8. Fa
  szadisták, gyilkosok - 3. Fa
  felelőtlen buta emberek - 4. Fa

  Ezek ismeretében olvasd újra őket. :)
 • kléni #1 október 12. 16:42

  11
  @pushup: Felelőtlen buta ember vagy. :P
 • pushup #11 október 12. 16:44

  12
  @kléni: mindegy, van pina alakú fám :D
  drágaszág
 • vaz október 13. 07:55

  13
  A hetest választottam, nem vagyok pszichopatarotflaki meg mást állít, azt kinyíromrotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!