Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Szellemváros Magyarországon projekt :o grat

8 hozzászólás

 • thrasher 2012. május 28. 13:42

  1
  Ez jó lenne a romáknak lakni :D ajtót, ablakot úgy is eltüzelnék :D egy idő után a zöld övezet is eltűnne :D probléma megoldva :D
 • Asinel 2012. május 28. 16:21

  2
  Szerintem nem csak romaknak lenne jo. nem ertem miert nem lehetett ezekbol es meg akar most is lehetene kis raforditassal onkormanyzati lakasokat csinalni. rengeteg nem cigany raszorulo van. kijossz a sulibol es kapasbol palyakezdo munkanelkulive valsz, mikor lesz valaha is lakasod?
  ehhez nem kell tobbszazmilliardos unios projekt meg apam fasza tudja micsoda.
  ilyet, ennyi erteket igy tonkrevagni es hagyni pusztulni. elkepeszto kiknek az erdeke mindez??? hihetetlen de latni rajt tokeletes allapotban levo konyhabutorokat is. elkepeszto!
 • kbarnabas70 2012. május 28. 17:54

  3
  Remek fotók,már vártam. Nem messze lakom a volt laktanyától,katona koromban volt szerencsém benne lakni. Nagy légierő-bázis volt,innen oldották meg az ország nyugati,dél-nyugati védelmét. Zalaegerszeg mellett,Hatházán volt a radarközpont,tőlem kb. 1 km-re,innen figyelték folyamatosan a nyugati légteret,és innen riasztották a sármelléki repülőgépeket. Itt Hatházán is volt egy kisebb laktanya,a radarkezelők és néhány tiszt szolgált itt,nagyon jó világuk volt,mivel kevesen voltak. A feleségeiket és gyerekeiket minden nap vitték Sármellékre,iskolába,ill. dolgozni. Egy sárga Ikarus buszuk volt. Sármelléken iskola,óvoda,sőt középiskola is volt a laktanyában,a tisztfeleségek ezekben dolgoztak. A repteret polgári célokra használják. Sok európai városba lehet menni innen. Köszönöm a fotókat,további sikereket kivánok a készitőinek!
 • zajza 2012. május 28. 19:44

  4
  Köszi!
  Ha van kedved esetleg összeírhatsz hasonló infókat, kéne pár infó a videóhoz is!Már rég keresek olyan embert, aki ott szolgált. A neved is közzéteszem ha szeretnéd!Zajza
 • Hollowdrums 2012. május 28. 20:05

  5
  Ez egy nagyon szomorú poszt... szerintem.
 • Zyzygy 2012. május 29. 21:58

  6
  Airsofttttttttttttttttttttttttttttt
 • kbarnabas70 2012. május 29. 23:25

  7
  Zajza : Természetesen,amit tudok,megosztom veled,ill. leirom. Bizony,azóta már felnőtt egy korosztály és nem igazán tudják,hogy mi zajlott itt 1990 előtt. Sármelléken szerették az oroszokat,mert lehetett velük jó üzleteket kötni. Pl: üzemanyag,autóalkatrész,de olyat is tudok,aki itt Hatházán szines televiziót vett tőlük.Persze olcsó pénzért,vagy pálinkáért. Aztán csodálkozott,hogy csak a Magyar 1 jön be neki rajta,az sem volt tökéletes. A tisztek jobban kijárhattak a laktanyákból,mint a sorállomány,olyan is előfordult Sármelléken,hogy a frissen megjelent Gorbacsov vodkával fotózkodtak a helyi kocsmában. Nagy volt a fegyelem,sem a tisztek,sem a sorállomány semmilyen kilengést nem engedhetett meg magának. Sármelléken sok olyan katonát láttam,akiket az ázsiai részről hozhattak ide,mert olyan volt a kinézetük,mintha mongolok lettek volna. Minden sorkatonának volt egy tőrkése. Ez nem akármilyen kés volt,pl. a keritésdrótot vitte,mint a vajat. Erre a késre esküdtek fel,felelősséggel tartoztak érte. Senkinek nem adták oda,senki meg nem érinthette. Aki elhagyta,azzal meg sem álltak Szibériáig. Egyéb fegyvereket nem tartották sokra,igaz rengeteg volt belőlük. Mig-21 esek,és 23-asok állomásoztak itt Sármelléken. Sokat repültek,gyakoroltak. Kovács Barnabás voltam.
  Még irok majd.
 • zajza 2012. május 30. 01:16

  8
  Érdekes sztori, köszi!
  Facebookon csatlakozz a szellemvárosok blog-ba!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!