Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
10 haláleset közvetlenül a Szelfi készítése után! :|

1 - Xenia Ignatyeva egy hídon 28 méter magasan szelfizett, majd a 17 éves orosz lány elvesztette az egyensúlyát és elesett egy kábelben, amely egy áramütéssel díjazta a produkciót, azonnal meghalt.
2 - 2012 Decemberében a mexikói popsztár Jenni Rivera és kísérete vette fel ezt a szelfit, mielőtt a privát repülőjük lezuhant.
3 - 2014 április 26-án Courtney Sanford autójából szelfizte ezt a képet, és aláírta, hogy épp Pharrel Williams "Happy" című számát hallgatja pár másodperccel később belerohant egy teherautó, többet nem hallgatja.
4 - A híres Puerto Ricó-i reggae zenész Jadiel, ezt a képet szelfizte mielőtt egy motorbalesetben meghalt 2014-ben.
5 - Gary Slok és édesanyja készítette ezt szelfit, a Malajziai Airlines MH17-es járatán induláskor, a gépet lelőtték Ukrajna felett 2014-ben.
6 - A 13 éves lány Karen Hernández akart egy szelfit a Mexikói El Tunal folyónál, sajnos ő beleesett a folyóba, és megfulladt.
7 - 21 éves Oscar Otero Aguilar életét vesztette, amikor úgy akart szelfizni, hogy a pisztolyával pózol, a fegyver elsült, a fejen lőtt fiú azonnal meghalt, 2014.
8 - 2014-ben a 21 éves Jaén egy vonat tetejéről akart szelfit készíteni, áramütés érte és meghalt.
9 - Két Iráni lány autójukban énekelve szelfiztek, vidámságukban megálltak, kiszálltak hogy videóra vegyék ahogy táncikálnak. Egy autó elütötte őket, meghaltak.
10 - Egy Lengyel házaspár Portugáliai nyaralásukkor szelfizni akartak egy meredek szikla mellett, a kép sikerült ők meg lezuhantak! grat

20 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!