Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Hamarosan más témájú videókat is teszek fel. Most vasárnap kint voltam a Hemel Hamstead-i gőzgép fesztiválon. Fantasztikusan jó felvételeket csináltam csak még fel kell dolgozni.

9 hozzászólás

 • cznorbi 2017. július 31. 20:00

  1
  Nehogy ehen halj!
 • _V_ 2017. július 31. 20:09

  2
  Hát... ...ebben sokminden nem volt.

  Az viszont tetszik, hogy próbálsz vigyázni a környezetre, meg a multkori videóban a békákra is. Ez jó.

  Ja és, csak hogy tudd, azok a csirkeszárnyak valami hányadék helyen, hányadék körülmények és higénia között készülnek. :)
 • Digger #2 2017. július 31. 20:42

  3
  @nagyarpi0011: Vigyázz mert kényes területre tévedtél. Múltkor megtaláltak "Tudatosan étkező < moderálva >k" és egyik posztomban válaszoltam nekik.
  "Befejezésül még egy dologról tennék említést. Néhány birkapásztor már nem tudta hol rúgjon belém és szóvá tették hogy KFC szemetet eszek. Alapállás hogy a gasztro< moderálva >któl hányok, de minimum arcidegrángást kapok. Táplálkozzál tudatosan bazmeg, egyed az organikus lósóskát a biovakond sonkájával csak hagyd hogy én ott mérgezzem magam ahol és ahogy akarom. Közlöm veled hogy LIDL-is Freeway cukormentes narancslevet iszok a munkahelyemen már évtizedek óta, amiben annyi a narancs mint a te organikus ételedben az orgazmus. Külön figyelek rá hogy olyan ételeket vegyek amikben kúrva sok az E betűs vegyszer, amiből már valószínűleg annyi van bennem hogy műanyagban impregnált testem a fáraó papjai sem tudnák jobban tartósítani. Külön figyelek rá hogy mi az amit éppen halálos méregnek kiáltanak ki a gasztroterroristák és azt tömöm magamba kétpofára. Én úgy vagyok vele hogy gyümölcsöt megmosni tilos, a banánt, narancsot héjastól eszem mert így jutok a legtöbb permetszerhez. Állatféléből csak a szteroidokkal felfújt tápon két hét alatt felhízlalt csirkét, disznót, marhát eszem, és jövőre befizettem egy csernobili horgásztúrára mert meg akarom kóstolni az ottani háromfejű, négylábú halakat.

  Jó étvágyat."
 • _V_ #3 2017. július 31. 21:03

  4
  @Digger: Ez válasz szerinted ? Már ne haragudj, de többet mondtál volna, ha nem csinálsz semmit és ezt nem másolod ide nekem.

  Nem azt mondtam, hogy organikus-e, vagy E-betűs-e. Tehát nagyon nem vág ide.

  Dolgoztam kint húsgyárban, tudok róla mesélni. Láttam, amit láttam és csak annyit mondanák, hogy ha ételmérgezést vagy jobb esetben egy E-colit szedsz össze, akkor gondolj rám légyszi.

  Vagy te, aki szarik mindenbe, és vagyok én aki úgy gondolja, hogy velem is megtörténhet.

  Én elfogadom a te szemléletedet, de azért szólok, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen.
 • Digger #4 2017. július 31. 21:12

  5
  @nagyarpi0011: Ok ok csak vicc volt.
 • [ törölt felhasználó ] #3 2017. július 31. 21:15

  6
  @Digger: Na látod, a túl sok E betűstől nem tudod rendesen kimondani az R betűt
 • _V_ #5 2017. július 31. 21:37

  7
  @Digger: Akkor jó kalap
 • Guntramsdorf 2017. augusztus 1. 14:35

  8
  Mit ástál el az elején?
  Ződműanyagot?
 • Jimmybátyó #3 2017. augusztus 1. 17:51

  9
  @Digger: Az élet túl rövid ahhoz hogy egészségesen éljünk! :D Most huzott el mellettünk egy meteorit,a nagy tudású csillagászok 2 nap múlva észrevették,hogy elég közel volt hozzánk! Élj a mának rá se [email protected]! :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!