Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az ausztrál futball legendát, Adam Goodest lemajmozta egy 13 éves lány! :|

A híres sportember nem hagyta szó nélkül! Elkeseredettségének adott hangot később egy interjúban, hogy a szülők ilyesmire nevelik a gyerekeiket. Mármint, hogy hátrányos megkülönböztetésű jelzőkkel illethessenek a bőrszínük miatt embereket, akár híres akár nem! kalap

24 hozzászólás

 • ArkaChopa 2013. május 27. 19:48

  1
  A címben Adam Goodes neve után kérnék szépen egy ','-t, vagy köré egy zárjelet! kalap
 • del 2013. május 27. 20:03

  2
  Keményen megszégyenítette a kiscsajt.Lehet,hogy a fordítottját éri el vele,ki tudja. Amúgy this is SPARTAA!!
 • woody 2013. május 27. 20:21

  3
  a lány nem rasszista, csak egy neveletlen kis tahó.
 • einstein 2013. május 27. 20:38

  4
  majomrotflmost engem is kivezetnek?:D
 • BubÓ 2013. május 27. 20:55

  5
  most néhány embert magamra fogok haragítani de akkor is. Az élsport az egoizmus egyik megnyilvánulása, ez az erőteljes ego nem viseli az ilyen külső negatív visszajelzést. El is sétálhatott volna gondolván, hogy egy taknyos hülyeségeket beszél, de inkább ovis módjára mutogatva megsértődött. Legenda? nem is tudom....
 • Athesz 2013. május 27. 21:01

  6
  De még kivitette a gyereket, beszarok xD
 • Chaerea 2013. május 27. 21:10

  7
  Ez aztán felnőttes volt a fickó részéről... Hisztis óvodás!
 • papajoey 2013. május 27. 21:44

  8
  megnézetném vele a Django elszabadul című filmet... :D
 • kléni 2013. május 27. 21:57

  9
  Mit ugrál ott az a majom a pályán? Őt kellett volna kivezetni.
 • endru6075 2013. május 27. 22:05

  10
  mi van? a majom az miért hátrányos megkülönböztetésű jelző. ha én szóltam volna egy biztonsági őrnek ezért lehet hogy engem vezettek volna ki.itt minden a pénzről meg a hírnévről szól
 • Fakkerone 2013. május 27. 22:15

  11
  ezt a fasságot. mért lenne rasszista.. szerint az az ember egy majom és ? fehér emberre meg bárkire mondhatjuk.. úristen.
 • Kopi 2013. május 27. 22:43

  12
  Csoda, hogy még nincs moderálva... Mindenesetre, mint azt már említettem volt, furcsa irányba halad a világ. Itthon fele ilyen idős kislányt már lefújnak a picsába. (gáz spray-vel, mondjuk más történet)
  Mi lesz ebből? A meccseken mindenkinek vigyázzba kell majd ülni, és max. suttoghat, hogy hajrá?
 • mikezerox 2013. május 28. 00:34

  13
  A fazon azal a szakállal tényleg mutat némi hasonlóságot állítólagos őseink iránt...:-)
 • laci42 2013. május 28. 10:25

  14
  biztos az ellenfél csapatának szurkolt a gyerek
 • ricsi666 2013. május 28. 19:14

  15
  Mióta bűn, a majmot majomnak nevezni?
 • andalas #5 2013. május 31. 20:31

  16
  @BubÓ: Nálad az igazság!
  Közszereplő, ezt is el kell viselnie, nem csak azt ha ajnározzák!
 • VAndreasz v1.0 2018. június 6. 19:27

  17
  Tudtommal egy ehhez hasonló helyzetben sem vihetik ki jeggyel rendelkező nézőt. Jól láthatóan nem ellenkezett a biztonságiaknak, fura. Lemajmozta kamerák előtt a fazont ugyanakkor hagyta magát kivitetni. Ehm!
 • kisokka #17 2018. június 6. 21:25

  18
  @VAndreasz v1.0: Eleinte én is hüledeztem, hogy ez hogy lehetséges egyáltalán. Belelapoztam néhány cikkbe, megnéztem még 1-2 videót a témában és annak ellenére, hogy a figura úgy viselkedett, mint egy óvodás, ettől még igaza van. Máshogy kellett volna intézni, de igaza van.
  Minden tekintetben rühellem azt, aki előhúzza a rasszista kártyát, de az aussziknál más a tészta íze. Legalábbis náluk érzem egyedül azt, hogy ott a kisebbségnek van igaza(ezt nem csak emiatt a videó miatt gondolom így, láttam, vagy olvastam már sok egyebet a témáról).
  Ott lényegében a putri angolok a betolakodók és a mai napig úgy bánnak az ottani őslakosokkal, mint a kut­yaszarral. Ez nem egyszerű niggerezés, mint ami az amcsiknál megy, hanem egy olyan kultúrát tesznek lényegében üldözötté, amihez a mai világban, ekkora tömegekben semmi joguk nem lenne, sem erkölcsi, sem történelmi szempontból.
  Ezt persze érzik ám az ausztrál politikusok is, ezért lazán lehet, hogy ilyen miatt kivezetnek akár egy 13 éves kiscsajt is a lelátóról. Hogy most pont ez a kislány lett a bűnbak, azt ti csak hiszitek. A faszit még pár évig "kifütyülték" emiatt az eset miatt, amikor csak játszott, egészen a visszavonulásáig. Holott még a meccs után azt nyilatkozta, hogy ne a kislányt bántsák az emberek, hanem egy elég komoly szociális problémán kellene elgondolkodnia az ausztráloknak.

  Komolyan mondom, ez olyan, mintha ide enne a franc hirtelen 5 millió arabot és a kocsmákra az lenne kiírva, hogy a szarmagyar nem jöhet be.
 • bishop #18 2018. június 6. 23:06

  19
  @kisokka: Azért az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy nyugodtan meglehet nézni az ausztrál őslakosokat. Hát lehet más véleményed lenne róluk. Ausztráliában van egy vicc: Jézus mielőtt keresztre feszítették,közölte,ne csináljatok semmit,visszajövök ,és ezt az Abo-k a mai napig tartják is. Meglehet nézni az Abo-k életét nyugodtan. kb mint nálunk a hajléktalanok. Tanult ember nincsen köztük. Amelyik tanult,az keverék.A nagy elnyomásról meg csak annyit,hogy Ausztráliában hatalmas területek vannak ahova fehér ember nem teheti be a lábát. Ne rezervátumokra gondolj,hanem azok úgynevezett fekete területek. Az Abo-k területei.Törvény védi őket.Ezeken a területeken hihetetlen mennyiségben van többek között arany,ami nem bányászható.Fehér ember ezekre a területekre csak az Abo törzsfőnök vagy mi a tököm engedélyével léphet. A fehér terülteken a fehér emberek adtak nekik házakat meg mindent ingyen.Ennek ellenére nem a házakban laknak hanem kint az utcán. Nem tudsz úgy elmenni hogy nem próbáljanak meg lelejmolni.Úgyhogy ez az ausztrál őslakosok elnyomása azért nem teljesen úgy van mint sokan gondolják.Tény hogy a fehér ember betette oda a lábát és úgymond terülteket szakított ki a földrészből amiket fel is virágoztatott,és lakhatóvá tett. De az a nagy elnyomás amire te gondolsz,az közel sem úgy mükszik. Nyugodj meg nem a netről szedtem az információimat. A videóban látható sportoló szintén keverék,Az anyja volt Abo. kalap
 • kisokka #19 2018. június 9. 04:16

  20
  @bishop: Jaj, hányan húzták már elő ezt a kártyát is...Ember, gondolkodj egy kicsit. Ezek persze, hogy nem akarnak tanulni, semmi közük nincs hozzánk. Más kultúra, de a buz­eráns angol betette oda is a lábát, ahol élhető volt a terület.
  Amelyik meg véletlenül tanulna, azt meg ku­tyának nézik és esélye nincs a mi szempontunkból vett "normális élethez".
  Szóval itt felvetődik a kérdés, hogy te, meg én vagyunk olyan seggbalfaszok, hogy egy életen át adózunk a semmire, vagy élünk kint a pusztában, kúrjuk az asszonyt éjjelnappal, meg keressük a vizet...De nem, pajti, ezeknek is adózni kell. Ausztrália van, nem abo-lófasz.
  Azt meg felejtsd el, hogy nem mehet be aranykészletért a fehér, Erdélyben a kanadaiak(!) taroltak le egy falut emiatt, ha jól emlékszem valamikor 2005-ben.
  Na majd pont Őfelsége ne akarna aranyat fosni Ausztráliában? El ne hidd, urban legend, ami Sydney-ben terjed.
 • bishop #20 2018. június 9. 15:30

  21
  @kisokka: Na jó barát szerintem velem mellé nyúltál kicsit.Sosem voltam Sydney-ben sőt más ausztrál metropoliszban sem,úgyhogy nem tudom mi az urban legend ezekben a városokban. Nem abba a kategóriába tartozok aki egy 2 hetes nyaralás után ,az idegenvezetőtől hallottak alapján kiselőadást tart az ismerőseinek,prezentálván,hogy ő mennyire okos,művelt,tapasztalt vagy akár világlátott. Leírásod alapján (feltéve hogy jól értelmezem) azt kell mondjam,fogalmad nincsen róla miről beszélsz. Ausztráliánál végletesebb országot el sem tudok képzelni.Állítólag az egyik legliberálisabb ország,számomra zavaróan liberális,azonban a hétköznapokban olyan rasszizmus van jelen,hogy el nem tudod képzelni.Én nem azt mondtam hogy az Abó-k az istenek ott. Én azt mondtam ,hogy megvannak a saját területeik ahova fehér ember nem teheti be a lábát.Nem kívánom neked azt az érzést, mikor mondjuk slattyogsz egy fémdetektorral a kezedben aranyat keresve a sivatagban gyakorlatilag,egyszer csak megáll melletted a hatóság a semmiből és közli hogy vagy fizetsz 10 ezer dollár büntetést vagy leülöd, Hidd el nekem nem fogják elfogadni azt a védekezést hogy a google nem írta hogy ide nem jöhetek.Az adózás az közel sem annyira görcsös mint gondolod. Többek között ha aranyat találsz akkor csak bejelentési kötelezettséged van,amivel vagy élsz vagy nem. Adóznod nem kell utána.Gyémántra nem tudom mi vonatkozik. Az opál után pl adóznod kéne.Szerintem nem tudsz olyan embert mutatni aki ezt megteszi. A hatóságok is tudnak erről és kurvára nem foglalkoznak vele.Láttam én 2,4m magas 60 centis opál falat amit megtaláltak. 3 millió dollár volt az értéke. A két ember aki eladta nemhogy adót nem fizetett hanem 3 hónap múlva egy fillérjük sem volt. Könnyen jött könnyen ment.Nagyon sok embert ismerek ,ismertem ott aki gyakorlatilag seftelésből,ügyeskedésből tartotta fenn magát 20-30 éve.Saját ház ,autók stb. soha a büdös életben hatóság meg nem kérdezte tőlük hogy miből? Én nagyon örülök neki hogy ennyire jártasnak gondolod magadat ebben a témában,de hidd el nekem, az interneten írt beszámolók azok baromira nem Ausztráliáról szólnak,hanem a turisták élményeiről.Hetekig tudnám folytatni hogy miben rosszak az információid.Nem akarlak meggyőzni pláne nem legyőzni,De hidd el nekem az elgondolást,elképzelést szembe állítani a tapasztalattal az nem egészséges. Biztos tudsz olyat mondani amiben igazad van ,biztos tudsz úgy fogalmazni hogy esetlegesen nem tudom megcáfolni akkor sem ha hamis. Nem is szeretném ezt folytatni tovább,csak egyszerűen néha megőrülök attól,hogy bárki bármihez kommentel,teszem azt jó indulatúan,szinte mindig jön valaki aki azt "jobban tudja".Semmi bajom veled,félre ne érts! Csak a jelenség bassza fel az agyamat néha.Az okoskodás,Merthogy "én azt olvastam a neten. Ha már ennyit írtam neked (amit nagyon nem szoktam) Ezúton is szeretném megköszönni azt a sok vidám percet amit a posztjaiddal okoztál nekem,és a többieknek is. További szép napot,és további jó posztokat, Nem fogok erre a témára reagálni többet. :beer:
 • kisokka #21 2018. június 9. 15:48

  22
  @bishop: De ha már megpróbálsz kiokítani, legalább tennéd úgy, hogy a témában teszed xd Kb semmivel nem cáfolod meg azt, amit írtam az ausszi bennszülöttekről.
  Azt meg ki mondta, hogy csak olvasott infóim vannak a dologról? Ismertem egy faszit, aki '56 után kiment oda a semmibe aranyat ásni, van egy kis területe és 60 év után ugyanúgy nincs semmije egy lakókocsin kívül. Na az tudna neked mesélni és igen, tőle is kérdeztem ezeket a bennszülött dolgokat és igen, így van, ahogy leírtam feljebb. De különben mi különbség van az írott és a hallott történetek közt? Én se jártam még soha ott, nem is nagyon szeretnék, de ne gondold már azt, hogy pár turista után meg akarnék alkotni egy olyan véleményt, aminek alaposabban jártam utána. Mint említettem, ez nem most történt, egyedül a focistának jártam utána valamelyik nap, hogy végül mi lett vele.
  Egyébiránt magyar beszámolók nemigen vannak az ottani bennszülöttekről, ugyanis, ha te elmész Sydney-be nyaralni, alig fogsz látni olyat. Így erről ennyit.
 • bishop #22 2018. június 9. 17:23

  23
  @kisokka: Csak belerángatsz. :) Nem értelek teljesen. Mit kellett volna megcáfolnom? Bejöttek az angolok,felépítették a városaikat,az Abo-k meg kaptak területeket ahol háborítatlanul élhetnek. Hatalmas területekről van szó.Az a terület az övék,fehér ember oda nem mehet, Az abo-k viszont nem mennek a városokba mert képtelenek fehér körülmények között élni normálisan.Az abo-kat elég keményen védik a törvények. Többek között nem sittelik le őket mert hogy "nem bírják a bezártságot". Ha az a gondod hogy a szemét angolok betelepültek oda és nem hagyták meg az egész földrészt érintetlenül ,akkor értem mi a problémád,de ez van. Azonban szerintem ha az indiánok a mai napig olyan jogokat és terülteket kaptak volna mint az abo-k akkor sírnának örömükben. " Legalábbis náluk érzem egyedül azt, hogy ott a kisebbségnek van igaza". Miért teszel különbséget az abo-k és az indiánok között pl? Ha konkrétan elmondod hogy mire vársz választ vagy vártál,akkor legjobb tudásom szerint megpróbálom megválaszolni neked. " Jaj, hányan húzták már elő ezt a kártyát is." Melyiket??? Hogy az abo-k nem akarnak integrálódni? "...De nem, pajti, ezeknek is adózni kell." Szerintem erre válaszoltam. " vagy élünk kint a pusztában, kúrjuk az asszonyt éjjelnappal, meg keressük a vizet" Ha választani kéne az abo asszony kúrása és a vízkeresés között akkor útközben egymás vállán sírva döglenénk szomjan. xD
 • kisokka #23 2018. június 9. 21:14

  24
  @bishop: Jah, megkapták a srácok a sivatagot, Sydney meg tulajdonképpen egy forrásvízen települ xd
  Te tényleg ennyire nem érted a kitúrás fogalmát, vagy valóban hiányzik neked ide 50 millió arab, hogy megértsd?
  Az amcsi indiánok megint más tészta, a bu­zeráns amcsik levadászták őket a faszba. Nem engedtek a 48-ból, tiszteletet érdemeltek, de ők harcoltak is, nem úgy, mint ezek a bumerángos pajtik. Nem mindegy azért.

  Az utolsó mondatoddal egyet kell értsek xd
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!