Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Ez olyan rendőrségi bemutató film, kicsit hosszú de talán érdemes megnézni!

Az egész azért készült, mert elegük lett a rendőröknek a piás fiatalokból akik magasról tesznek a legalapvetőbb emberi normákra, törvényekre.
Ez a történet is nagy vonalakban arról szól, hogy Májk és barátnője Zarina és a baráti slepje ledöntött a torkán 5 üveg vodkát a nap indításaként. Ezután autóba szálltak, majd egy kétes eredetű Lada-t vontatni kezdtek. Az illuminált Májk természetesen nekiment a járdának és kifordult az autó kereke. A rend őrei, akik pont az ilyen fiatalok miatt járőröztek azonnal erősítést hívtak (sejtették mi lesz). A kiérkező rendőrök kérdőre vonták a fiatalokat. Májk autójának még a papírjai sem voltak rendben, így elő akarták állítani. Azonban ez ellenállásba és verekedésbe torkollott amiben a társaság 3 nő tagja (főleg Zarina) tevékenyen részt vett. Egyik rendőrt még a nemesebb részén is megrúgta, ezért őt is elő akarták állítani. Újabb erősítés érkezett az ellenálló fiatalok miatt. Végül 8 rendőrnek sikerült csak legyűrnie az ellenállást sikeresen. Sőt még a rendőrkapitány is kiment a helyszínre a végén.
Tanulság - az oroszoknál inkább van haveri viszony a bűnöző és a rendőr között és próbálják harc és erőszak nélkül oldani a konfliktust. Csak a legvégén akcióznak és fegyvert szinte sose használnak (ez a jelenet USA-ban biztos 2-3 áldozattal végződött volna), inkább a béna verekedést tartják előnyösnek. Azért mulatságos, amikor a kamerás rendőr rászól a két társára, hogy igazítsák meg a sapkájukat mert nem áll jól. A fiatalok kezét is érdemes megnézni, agyon vagdosva és szurkálva. Valószínűleg drogosok is.

12 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!