Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A népszerű kongói demokratikus köztársaságban lett rossz vége a finom ételnek.

Kezdjük ott, hogy igen mérges milíciák (Kamuina Nsapu) járnak ott körbe körbe és inzultálják a jó népet, akik igen "gazdagok" ezért jó velük kötekedni. A legkisebb vétségért is úgy gondolják szigorú büntetés jár.
Így történt, hogy a szegény nő aki egy étteremben dolgozott a helyi ínyencséget készítette. A Babos mittudoménmit. A lényeg, hogy a milícia parancsnoka elszörnyedve tapasztalta, hogy abban az ínyencségben haldarabok vannak. A szörnyű tett, amellyel tönkretett egy jó étvágyú harcos csapat kedvét, vért kívánt. A főnök kijelentette a törvényt - HALÁL! - A jogi indoklás pedig úgy hangzott, hogy - blablabla vudu varázslat és blablabla. ..
A nőt először levetkőztették meztelenre, majd egy térre terelték, ahol nyilvánosan megerőszakoltatták a volt férjének fiaival. Ezután megvesszőzték, mert immár prosti is lett. Ezt tetézte meg egy 20 éves harcos, hogy machete-vel lefejezte a nőt. A főnök ezt kihasználva mindenkinek pohárt adott, és a nő véréből ittak, mondván - ez majd elrontja a gonosz vudu varázslatot, és megszünteti balszerencsés hatását.

Az eset még márciusában történt, és egy videó készült az esetről. A videóból csak a képek maradtak fent, mert mindenhonnan törölték. Azóta a kongói hadsereg szétverte a hebehurgya milíciát.

21. század én mondom képtelenség világ ez!

19 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!