Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

14 hozzászólás

 • DogShit 2014. október 5. 14:27

  1
  A gyengébbek kedvéért itt a videó leírása. :)

  "Újra üdvözlöm ezeket a szerencsétleneket a csatornán. Ezt a videót, (amit a rongálók régebben saját maguk töltöttek fel youtubera) jelentették, az oldal pedig töröltette. A csatorna pedig kapott egy fél éves figyelmeztetést, aminek szerencsére nem lett folytatása, így semmilyen további szankciókkal nem járt.
  Arra kérek mindenkit, hogy minél többen osszátok meg a videót facebookon, sőt, aki tudja, töltse le, majd töltse fel ahova csak lehet. Remélem nem kell leírnom, hogy miért. Aki pedig ilyenekkel találkozik urbex közben, nyugodtan vágja arcon őket egy helyben talált szöges gerendával.
  Srácok, ugye tudjátok mit jelent a Streisand effektus? :) "
 • .kEPi 2014. október 5. 14:41

  2
  Az ilyenek kis cukifiúkról mindig az jut eszembe, hogy milyen szomorú is a válás.. Anyuka próbálja nevelni a gyerekét, aki mindig szétszedi a kis babaházát. Mivel apuka nem tudja elvinni a fiát fát vágni sem, ezért később ilyen helyzetekben élik ki magukat ezek az "Adonisz"típusú, elbaszott generáció. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
 • MJoe 2014. október 5. 14:57

  3
  A kis buZik. A fal meg ablak nem üt vissza. Igy könnyü keménynek lenni. Üzenem nekik keressenek meg egy baráti csevejre, már rég tartottam egy perces néma csendet a beszélgetöpartnerem tiszteletére...
 • Airmen 2014. október 5. 15:01

  4
  Ekkora pöcsöket.... Ott keménykednek, aztán amikor az ablak leesik, elfut... xD

  Rendkívül intelligensek, de a két punci biztosan erre nedvesedik.Ebben az esetben hozzám jöhetnek takarítani az ablakokat xD
 • EEdem 2014. október 5. 18:56

  5
  Kik ezek a szerencsétlenek? Asszonyon nem tudják levezetni a feszültséget? Holnap reggel a targoncán meg a gyártósor mellett kuporognak a gyerek pelenkájáért.
 • Matula 2014. október 5. 18:59

  6
  Kis-moszkva honvédségi területnek számit a mai napig.a Belügyminisztériumhoz tartozik.tehát ez olyan mint ha a parlamentbe mennél be vandálkodni,vagy a pápai repülőtérre.a videón látható emberek ellen büntető eljárás inditható.pláne meg is érdemlik.
 • kisokka 2014. október 5. 19:49

  7
  Húha, mekkora vandálság...Egy eleve romos szart nekiállnak rombolni, oda ne fussak. Ebben max annyi kivetnivalót látok, hogy mi ezt gyerekkorban csináltuk és ki is nőttük. Itt is voltak romos szarok(amit már elbontottak a picsába) és a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy mit bontunk szét odabent.
  Azt a maszlagot meg hagyjuk, hogy itt még fog valami épülni, mert nem fog. Nagyon kevés százalékát hasznosítják újra ezeknek a telepeknek, ami ugyanúgy faszság, de ez van.
  Ha egy olyan helyen történik ez, ahol valakinek kárt is okoznak, akkor megértem a felhábo­rodást, de ez így csak álszent nyálverés.
  Félreértés ne essék, nem védeni akarom őket, mert elég gyerekes az egész, de most őszintén. Ez ki a faszt érdekel?:D
 • Wundermax 2014. október 5. 19:50

  8
  Ilyen ez az erózió... 40 éves gyerekkel az élen...
 • AtiRR 2014. október 5. 20:19

  9
  Milyen bénák. Kb 10 évesen engem is feldobott az ilyesmi. Ez szánalmas.....
 • Matula #7 2014. október 5. 20:36

  10
  @kisokka: Szeva,a probléma ott kezdődik,hogy ezek az épületek hibátlan állapotban voltak,de 1991-93 ig őrizetlenül hagyták a helyet.a helyiek szétloptak mindent.majd egy Magyar honvédségi század vette át az őrzést pár évig.de kevesen is voltak,meg valamiért nem érdekelt senkit a dolog.de már 93 ban is volt olyan sorkatona,vagyis kettő aki bedobálta az ablakokat és rongáltak.ők hadbiróság elé kerültek.tény,hogy hamar lepusztulnak ezek az épületek.de a panellház menthető,ha lehetne itt egy erdei üdülőt is ki lehetne alakitani.
 • kisokka #10 2014. október 5. 20:41

  11
  @Matula: De ki fogja menteni ezeket? Senki. A környékünkön 10 év kellett ahhoz, hogy egy ilyen lepukkant telepet valakik gondozásba vegyék, de megszámlálhatatlanul sok hibával adták el ezeket a lakásokat, hiába a felújítás. Arról nem is beszélve, hogy kb csak a fele lett kész, a másik felét elkezdték és úgy hagyták. Évek óta egy hatalmas kupac szar tátong a főút mellett, hát annak is sok értelme van.
 • Matula #11 2014. október 5. 21:23

  12
  @kisokka: Ha lenne pénzem én menteném.visszaállitanák mindent korahűen.pár tiszti uaz,urallok,tankok.a személyzet orosz egyenruhában lenne.nyitnék ott egy boltot alap orosz áruval.egyfajta nosztalgia turisztikai központ lenne.közel a balaton stb.szó szerint favorit lenne.bent az erdőben friss levegőn,de a többi épületet is felhasználnám.
 • kisokka #12 2014. október 5. 21:29

  13
  @Matula: Túl sok a feltételes mód.
 • Matula #13 2014. október 5. 21:50

  14
  @kisokka: de jó ötlet wink
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!