Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Lehet hogy ezzel a videóval nem leszek népszerű de nekem ez a tapasztalatom. 

5 hozzászólás

 • Dikkmándi 2017. július 14. 20:31

  1
  Nem volt bajod, de majd lesz :) . A magyarokkal is lesz bajod, tisztelet a kivételnek, de ahol csoportban dolgozik a magyar, annak jó vége nincs. Van egy román dolgozó, akinek a fönöke vagyok, téma volt, hogy áthelyeznek egy másik részlegre, amikor megkérdeztem, hogy ki jön velem, az egyetlen ember volt aki jelentkezett. Amikor eljött az ideje, hogy mennem kell, elfordult tölem, és megköszönte. :) Persze, hogy nem szabad általánosítani, egyet azért meg kell tanulni, szarházi mindenhol van nemzettöl függetlenül. Nekem van itt németben erdélyi magyar munkatársam, mesélt egy- két dolgot az ottani életröl. Maradjunk annyiban, hogy a román sovinizmus az keményen dúl, ezt pedig a románok is tudják, mint ahogy te is említetted a videóban, a politika nem ide tartozik. Ha viszont belemenne az ember ebbe a témába, megmutatná azonnal a román a foga fehérjét. Jó tanács, a magyartól 3 méter távolságot, a romántól 5 méter távolságot tarts mindig ha nem akarsz bajt magadnak. Jobb a békesség :)
 • Digger #1 2017. július 14. 21:36

  2
  @Dikkmándi: Nézd, hat éve dolgozok olyan közegben ahol a munkások 60%-a román. Ráadásul megfordultam már vagy 50munkaterületen tehát még csak nem is ugyanazokkal dolgozom. Rossz tapasztalatom még nem volt.
  magyarok nem dolgoznak a nagy építőiparban a hat év alatt kettővel találkoztam.
  Természetesen másnak más tapasztalatai lehetnek.
 • Athesz 2017. július 14. 21:42

  3
  Ugyan már. A magyar a magyarnak is alávág, még ha hasznot nem húz belőlle, csak úgy rosszindulatból, vagy poénból is. Akkor miről beszélünk...
 • furotorony 2017. július 14. 21:50

  4
  Amikor katona voltam, majdnem 100 százalékban román kollégáim voltak ott. Egy dolgot szerencsémnek könyveltem el. Buták. Ezt ha figyelembe vettem, tudtam kezelni őket.
 • Pepejoe 2017. július 15. 17:15

  5
  A románokkal és sajnos a romániai magyarokkal is nagyon rossz tapasztalataim vannak. 1 kivételt tudok csak, hát őrá viszont szinte az életemet rábíznám.
  De összességében nem volt szerencsém eddig, bizonyára nem jó emberekkel találkoztam.
  Az meg, hogy a magyar a magyarnak alávág és ezt általánosításként kijelenteni...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!