Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:beer:

15 hozzászólás

 • koppany82 2015. július 27. 20:26

  1
  #28 Még szerencse, hogy nem reprezentatív a minta. Kis hazánkban még viszonylag kevés nagyseggű :rape: mászkál...
 • kriszjuv 2015. július 27. 21:00

  2
  50, 60, 80, 2000, 2010 stip-stop :D
 • pushup 2015. július 27. 22:04

  3
  prezentáció!!!
  Laboratóriumi a Columbia Egyetemen???
  Kidfiú (sic!)

  te szívatsz engem Matula!
 • Matula #3 2015. július 27. 22:43

  4
  @pushup: :D menj a határhoz mert szükség van rád rotfl
 • Matula #3 2015. július 27. 22:52

  5
  @pushup: Folyton azt hallom a szomszéd gyerektől,hogy halálra unják magukat a laktanyába,mondom miért? Hát mert semmi hadgyakorlat nincs pláne külsős cég végzi a fegyveres őrséget helyettük.Mondom marha jó, ti a laktanyába veritek a pöcsötök az országba meg mindenki bejön grat
 • Matula #3 2015. július 27. 22:56

  6
  @pushup: A gyerek akkor szakadt a nevetéstől mikor megmondtam neki,hogy ez nem Magyar honvédség mint régen,hanem magyar ingyenélőség az adónkból.A válasza annyi volt hát látod aki hülye a szakmájához és nem szeret dolgozni az annyi pénzt kap a semmit tevésért mint aki dolgozik.És tényleg igaza volt kalap
 • pushup #6 2015. július 28. 16:05

  7
  @Matula: terelsz, peszmeg.
  tudod mit mondott Lali Csokinak?
  aszonta, "ne beszélj spanyolul ... mer' nem tudsz"
  na, valahogy úgy vagy te a képaláírásokkal, mint Csoki a spanyollal.
 • Matula #7 2015. július 28. 18:58

  8
  @pushup: Akkor csináld te magad,szóval indulhat a posztolásod ritkán látott képek elnevezéssel.Adj hozzá leirást meg mindent.minden nap hibátlanul tedd több héten át. Ha sikerül azt mondom igazad van.
 • kisokka #8 2015. július 28. 19:06

  9
  @Matula: Én ugyan nem foglalok állást az ügyben, de ne csodálkozz, hogy tele van hibával, amikor Google fordítós Ctrl+c Ctrl+v-nek tűnik a legtöbb aláírás. Nem fogom fel, hogy miért gondolod ezt valami brutális melónak, amikor csak annyi lenne a dolgod, hogy visszaolvasod a Ctrl+v-t. És ennyi, semmi más extrát nem kell csinálnod.
  Most nem ilyen hülyeségekre gondolok, hogy "kidfiú", ezt nem nehéz elkúrni. De amikor annyi értelme van egy mondatnak, mint egy óvodás rajzának, az már szemöldök felvonásra ad okot.
  Nézd meg miket írsz a képek alá, aztán el tudod kerülni az innen érkező kritikákat.
 • Matula #7 2015. július 28. 19:15

  10
  @pushup: Tudod most pl józan vagyok ;) De megmondom,hogy ebben az országban a legtöbb tökéletes ember aki hirdeti magát.Ők oktatnak mindenkit előadják,hogy kell csinálni dolgokat miként kell tökéletesnek lenni.Csak ott a bibi,hogy ők maguk sem tökéletesek és a hibáikat inkább másra terelik.Nem mernek belevágni semmibe mert hátha hibáznak és ők pláne nem szeretik a kritikát.Én jópárszor látok hibákat posztokat,kevésbé jó posztot,meg rossz nézhetetlen szart.Attól jó lessz nekem ha osztom az észt?Nem mert nem az a tipus vagyok,én még a szarra is azt mondom,hogy jó.És itt az életbe is igy van,ha valaki vesz valamit és mosolyog mutatja mit vett,hát véleményt kér.Na jó? fasza?Hu mondom tényleg jó tetszik és púrolom neki,de jól érzi magát tőle,mondjam,hogy szar nem kéne ilyen kacat.Az igazi erő az ha tudod magad tűrtöztetni még ha rossz véleményed van akkor is.Az ember ha meg reagálni sem tud az ilyen kommentekre akkor ott már baj van.Néha kell az útmutató válasz,hogy emberséges kommentet kapj.Na és jön a másik,ha hibátlan a posztom ,te elismered?Teszel egy kedves biztató kommentet,hogy Matula ez jó lett grat Nem teszed meg és még a másik 1-2 ember sem aki a hibát keresi rendszeresen.Valójában az igazi hiba bennetek van.Az a kisebbik hiba,hogy elcseszek egy leirást,a nagyobbik az mikor az ember rossz természetű,mert ha ilyenek vagytok mindig akkor az életben is ilyenek lehettek.
 • Matula #9 2015. július 28. 19:22

  11
  @kisokka: Van benne hiba végigolvastam.De időhiányba szenvedek,Cad pontosan tudja,hogy mire összeszedem a képeket és leirást adok sokszor ledob az oldal.Aztán megcsinálom fele annyi idő alatt és itt az eredmény.A képeket egyesével töltöm fel,sokszor 2-3 posztból kiválogatva és eltökörészek vele,ha már újra kell kezdenem akkor pörgök és hibázok.De szeretem az én izlésem szerint sorrendbe tenni a képeket.pl ne 5 csajos régi kép legyen egymás alatt.Az érdekesebb felül legyen és itt is tökölök :)
 • kisokka #11 2015. július 28. 19:25

  12
  @Matula: Akkor feltöltés előtt írd le egy jegyzettömbbe, hogy mit akarsz melyik kép alá, onnan ki copy-paste és viszlát. Azt elég gyorsan meg lehet csinálni, ha már feltöltöttél valamit.
 • pushup #8 2015. július 28. 20:02

  13
  @Matula: nézd, nálam okosabb ember mondta, hogy nem kell ahhoz tudnom tojást tojni, hogy el tudjam dönteni egyről, ha az záp.
  másrészt a fő bajom nem ott merül ki, hogy helyesírási hibáktól és elütésektől hemzsegnek a képaláírásaid. mutatom:
  a 4-es kép. "prezentáció 1948" itt nyilván a gugli fordító nem fordította "bemutató"-ra a "presentation"-t, de lássuk be, amit a képen látunk, nem PowerPointtal készült.
  túllépve azon, hogy a képaláírás szar, ha jó lett volna, mit tesz hozzá az egészhez? semmit, baszki! bemutató (!) a kép maga ennél több információt hordoz. 1948, ne ez már valami hozzáadott érték, de itt véget is ért. nem mondom, hogy engem érdekelne, ha aláírnád, hogy melyik cirkusz, melyik faluban lépett fel és azt melyik jóskapista fotózta, de ha az ott lenne (akár szar központozással is), az már valami olyan lenne, amiért megéri égetni magad. ez itt információt (már a te mesügeséged bizonyítékán kívül) nem hordoz.
  És ezt nagyjából bármelyik képaláírásodra el lehet mondani. (ebben a posztban nem nagyjából, hanem konkrétan mind ilyen)
  szóval fogd ezt fel segítő szándéknak, mert a képek faszák, a munkád akkor is megvolt vele, ha némelyiket egy az egyben a ritkanlathatotortenelem.blog.hu -ról szedted le, de a képaláírásokról azt lehet elmondani, hogy
  - idegesítően szarok,
  - ezért magadat égeted vele,
  - viszont plusz információt az esetek 98%-ában nem tartalmaz.
  komolyan, tisztelet az elszántságodért, gyűjtsd ide a képeket, de NE ÍRJ ALÁJUK SZÖVEGET!
 • pushup #10 2015. július 28. 20:16

  14
  @Matula: látod, ebben lehet, hogy különbözünk. én olyan egyenes fajta vagyok. ha valami szar, arra megmondom, hogy szar. nyilván, ha valakivel olyan viszonyban vagyok, igyekszem nem sértően megfogalmazni (de ez itt az internet, szarok a fejed búbjára, ahogy te is az enyémre ;)
  szóval, tőlem azt kapod, amit látsz. nem fogok semmi fényezni, amit szarnak tartok, vagy lehúzni bármit, ami fasza, csak azért, hogy valakinek jobb kedve legyen, vagy rosszabb (akiknek érdekel a hangulata, azokkal egy a lakcímem)
  javaslom, fogd fel úgy, hogy amit csinálsz, az az én, vagy más véleményétől függetlenül az, ami. viszont, ha mindenki szembe smúzol, a hátad mögött meg kiröhögnek, nem biztos, hogy hosszútávon faszaság.
  tőlem megkapod, hogy szar (ha szar), viszont így van lehetőséged javítani.

  ja olyat ne nagyon várj, hogy én majd akárkinek írok egy benyalós kommentet! nem természetem. ha valami faszaság, akkor kifér egy tetszik, vagy egy "ez fasza" kommentbe
 • Matula #14 2015. július 29. 00:00

  15
  @pushup: Egyenes fajta :) Amikor 12 éves voltam a szomszéd gyerek jó barátom és osztálytársam volt.Az apja egy alkoholista aki verte a feleségét és mások elött pofánköpte.A suliba volt egy srác aki kidobta az ablakot én láttam,a gyerek elfutott és a tanárnő pont az épület sarkánál engem látott.Tudta a vénqurva,hogy nem én voltam de engem vittek kihallgatni az igazgatónő elé.Ki volt? De mondom nemtudom és végig kussoltam,még én basztam rá.Az igazság,hogy a szomszéd barátom volt.Ezek után az apja előadta,hogy ő is ilyen gerinces ember volt mindig.Gerinces és egyenes volt a fia,hogy kiálltam mellette és én szoptam?Nem.Tehát az egyenes ember az sokszor nem az aminek mondod.Mára a faszi egy roncs,félig bekattant .De oktatásból jeles volt ;) És nem kell benyalós komment egy jó posztnál,de ha van hiba akkor jelezd nekem vagy az üzemeltetőnek és elmondhatod,hogy egyenes ember vagykalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!