Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Hát a csajszi kicsit benézte, mert ezek után repült a tv-tőllike Aki sokallja a büntit az nézze meg amikor talppal rúgja le a fickó térdét, meg egy 14 éves forma lány sípcsontját...

70 hozzászólás

 • Tengelyikusz #43 2015. szeptember 9. 20:15

  46
  Szánalmas ami itt van!!
 • einstein #40 2015. szeptember 9. 20:30

  47
  @minime: aha.igazad van.ja nem, mégsem.shalomkalap
 • Tamas1972 2015. szeptember 9. 20:44

  48
  Ennyi agymosott libsi droidot.
 • minime #48 2015. szeptember 9. 21:15

  49
  @Tamas1972:
  kedves tamas
  egy droidnak nincsen agya
  egy droidnak nincsen öntudata tehát liberális sem lehet
  amit írtál nonszensz

  a liberális szót nem kell úgy használni mintha valami rágalom lenne, nem az, benne van a latin "szabadság" szó ami minden ember számara fontos az életben
 • JohnFly #49 2015. szeptember 9. 21:58

  50
  @minime: Így van! Szabadon lehet eldarabolni emberek torkát a korán 47. szúrájára hivatkozva! Szabadon lehet nem betartani törvényeket, mert nincs következménye. Szabadon szabad nőket, gyerekeket megerőszakolni, drogot fogyasztani, gyerekeket veszélyeztetni (európai is megteszi, amikor nem adatja be neki a védőoltást, nem csak a "hetedhét-országon-át-menekült";). Mára a liberalizmus ezt jelenti.

  Igaza volt a történelem tanáromnak, amikor azt mondta:

  IDŐVEL MINDEN ESZME KIFORDUL ÖNMAGÁBÓL!

  A mai liberalizmus ezt jelenti. Szélsőségessé vált ez is, mint a nemzetiszocializmus, vagy a Marxizmus. Nincs középút. Nincs metszéspont. NINCS JÓZAN ÉSZ.

  Az ember addig a pontig szabad, és bármit megtehet, amit kedve tartja, amíg a társadalom más tagjában nem tesz maradandó és visszafordíthatatlan testi, vagy lelki károsodást? A liberalizmus így mára megengedő mindenféle deviancia felé, és toleranciátlansággal vádol mindenkit, aki erkölcsös keretek közé akarja szorítani az emberi létezést, így viszont pont ez a gondolkodás ERŐSÍTI az ellenpólus SZÉLSŐSÉGESEIT.
  Ti liberálisok adjátok a lovat a fasiszták ügye alá! Vegyétek már észre!
 • dgproductions007 2015. szeptember 9. 22:13

  51
  Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Ti sem vagytok jobbak, akik elítélitek, amit tett, hiszen ott rúgtok belé most, ahol éritek. És ti sem vagytok jobbak, akik kiálltok a tette mellett, mert sajnos amit tett, az minket, magyarokat ítél el. Amit tett, az helytelen. Pártatlannak kellett maradnia, ő azért volt ott, hogy tudósítson. Ha "segíteni" akart, civilben kellett megtennie, és semmiképpen sem gyerekek közelében.
  Másrészt, ne engedjétek, hogy megszállják az országot, mert a ti gyerekeitek is idegenek lesznek a saját hazájukban mint mi, határon túliak.
 • Wundermax 2015. szeptember 9. 23:01

  52
  mi a fasztól fél mindenki? Alábecsülitek az ország képességeit. Magyarország nem tud menekültnek millióinak munkát adni munkát adni, a többség az eleve garantált. A konfliktusok meg tanulságokhoz vezetnek, ha nem ellenségként kezeled és stadion helyett munkát adsz a népnek akkor simán lehet integrálni őket. A miénktől különböző kultúra pedig olyan társadalmi párbeszédet idézhet elő ami szükségszerű a világbéke eléréshéz, hiszen Magyarországon mindhárom ábrahámi vallás jelen lehetne. Mellesleg tökéletes zsoldoshadsereget lehet a beszivárgott terroristákból szerveznirotfl a kormány és a korrupt politikusok ellen. Személy szerint a gyilkolás minden módozatát elítélem, viszont szemmrebbenés nélkül elvitetném azt a szemetet onnan a parlamentből és úgy az országból a többivel együtt. A korrupt szarok esetében nem kell mérlegelni, el kell küldeni őket hosszú szabadságra afrikába jótékonykodni, pár év és meggondolja, h legközelebb milyen döntéseket hoz.
 • Wundermax #52 2015. szeptember 9. 23:03

  53
  @Wundermax: helyesírás 4-es alá, kis jóidulattal
 • Matula 2015. szeptember 9. 23:16

  54
  Már az összes orosz weboldal tele van vele, érdekesség, hogy az oroszok nem a riporternőt szidták hanem a migránsokat :)
 • minime #50 2015. szeptember 10. 00:03

  55
  @JohnFly:
  na valami nagyon szépet akartam fogalmazni de elnyomtam magam és az egész eltünt. picit morcos vagyok ugyhogy itt a rövid rosszkedvü verzio.

  igen a gyerekem csak avval oltom amivel akarom, az én gyerekem ez az én jogom és kötelességem eldönteni (informálodtam elötte)

  a világ változik, néha nem úgy ahogy az ember várja / akarja.
  vissza kell tekinteni a múltba és fel fog tünni mi minden változott meg.
  egyenjogúság...nök...szinesbörüek..homoszexuálisak
  régen elképzelhetetlen..ma standard (oroszoknál nem , de hát azok úgy gondolkoznak ahogy vezetnek)
  egységes pénz...utazási szabadság...nyitott határok

  a világ változik és tovább is fog változni...

  érdekes én müholdas felvételeken sohasem látok határokat..csak atlaszokban ;-)
  bocs ha máshogy gondolkozom
  na a végére megint jó kedvem lett :D
 • zatrok #54 2015. szeptember 10. 00:18

  56
  @Matula: persze, hat csak ennek a nyomorult EU-nak szegény menekültek (akik előtte hasbarúgták ezt a riportercsajt, de persze ez nincs benne a videóban) mindenki másnak mocskos < moderálva >ok. Lásd: miért nem fogadja be őket valami szomszédos arab állam ? Hülye lenne....
 • zatrok 2015. szeptember 10. 00:20

  57
  Na már azt sem lehet írni, hogy c.i.g.á.n.y? A szomszédom is az es ugy hívják magukat. Jaaaa hát ez is egy magyar sajátosság, h itt nem lehet annak hívni azt ami az, mert jön az ombudsman
 • [ törölt felhasználó ] 2015. szeptember 10. 03:19

  58
  @Wundermax: Integrálni? Ezeket? Ébresztő!
  Mi van veled ember? Hányszor kell még leírni neked hogy ezek nem akarnak integrálódni? Nézd már meg Franciaországban hány olyan negyed van ahová be sem teheti a lábát fehér ember! A saját hazájában..
  Az meg hogy az iszlámot hiányolod Magyarországról.. elképesztő, nem találok szavakat..
  Okosabbnak hittelek..
 • Wundermax #58 2015. szeptember 10. 03:41

  59
  @local: nyilván csak egy álomkép, de célnak megfelel, azt h ezt hogyan éred el már más kérdés...
 • JohnFly #55 2015. szeptember 10. 09:05

  60
  @minime:
  1. oltásokat nem a TE gyereked védelmére kell beadatni.....informálódj akkor a járványok terjedésének természetéről. A védőoltásokat a közösség védelmére adják be, nem az egyének védelmére. Más kérdés, hogy az egyéneket IS védi, de szerepe a KÖZegészségügy fenntartása. Így ha döntesz a saját gyerekedről, döntést hozol másik tTÍZ-vagy SZÁZ ember gyerekéről, amihez nincs egyedül jogod.

  A liberalizmusban túl sok az ÉN, és nincs semmi KÖZ. Mert a köz-liberalizmust anarchiának hívják.

  2. Csak nézd meg, hogy mivé fognak válni a felsorolt értékeid öt éven belül, azokban a negyedekben, ahová a bevándorlók begettósodnak. Ti azt hiszitek, ha jól bánunk velük = ők is jól fognak bánni velünk, csak az igazság az, hogy pont azért gettósodnak, mert visszataszítónak tartják azokat a vívmányokat, amit az előbb felsoroltál. Egyenjogúság? Nekik két féle ember van: Aki elfogadja, hogy az iszlám mindenek felett áll, és aki nem. Az előbbi vagy áttér, vagy másodrendű állampolgárnak még elmegy, de az utóbbinak mindenképpen pusztulnia kell.
  Ezt a gondolkodásmódot nem fogod integrálni! Ezt ne úgy értsd, hogy mind ilyen. NEM! Csak pont azok ilyenek, akik a hangadóik, vezetőik, akik megmondják a tudatlan, önálló gondolkodásról teljesen leszoktatott, birkaakaratú csürhének, hogy mit tegyen, gondoljon, és mivel kapcsolatban mit ÉREZZEN! Az agymosás szó mond valamit neked? Akiket ezek követnek, minden nap gondoskodnak az agymosásukról. Azoknak nem érdekük az integráció, és mindent meg fognak tenni, a szegregáció fenntartása érdekében. Ez az a vonal, ahol a liberális gondolkodásmódotok csődöt fog mondani, mert azt hiszitek, szét lehet majd szórni őket a társadalomban, csakhogy ez egy bizonyítottan tévképzeteken alapuló elgondolás. Látni Svédországban, Franciaországban, Angliában, Németországban.

  További szép lila ködöt neked, kedves vitapartner.
 • [ törölt felhasználó ] 2015. szeptember 10. 09:07

  61
  Azért érdekes ez a törvényalkotás. Most olvasom hogy az operatőr 1-től 7 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat ha a tettét közösség elleni erőszaknak minősítik. Tehát minimum egy év, két olyan rúgásért amit az elszenvedői szinte meg sem éreztek. De hány olyan esetet hallottam már hogy 8 napon túl gyógyuló sérülés okozásáért is csak felfüggesztették az elkövetőt..
 • Matula #58 2015. szeptember 10. 10:28

  62
  @local: Igazad van, ezek változni soha nem fognak. Aki védi öket az nyugodtan befogadhat belölük párat. Reggel meg fej nélkül fog ébredni.aki nem ismeri az iszlám vallást ,hogy miről szól az inkább ne is védje őket. Szóval a keresztények alantas alsóbbrendű nép számukra. 1 a keresztény adót fizet ott az iszlámnak.2 es verzió áttér az iszlám vallásra de nem lessz teljeskörű tag. 3 as verzió, hogy meghal. Ezek után épp eszü keresztény nem védi ezeket. Majd legyenek elsször keresztények aztán talán átvonulhatnak az országunkon.
 • minime #60 2015. szeptember 10. 11:03

  63
  @JohnFly:
  most ebéd elött csak az elsö pontra fogok válaszolni.
  amit mondasz részben igaz, de te megint mindent egy kalap alá teszel.
  vannak oltások úgy nevezett gyermekbetegségek ellen, amik nem mások mint a természet oltásai..ilyen mondjuk a mumpsz. Gyerek megkapja és utána immun lesz. Bizonyított hogy akiknek mumpsza volt sokkal hatékonyabban immunizálodtak mint akiket oltottak mumpsz ellen. Legtöbb embernek aki itt ír volt gyerekkorában mumpsza. Most kérdezlek én hogy miért oltsam be a gyereket az ellen hogy természetesen fejlödjön ki az immun rendszere. Amugy a mumpsz szinte kihalt épp az oltások miatt.
  Ha egy fiu gyerek nem kap mumpszot akkor (de csak akkor) fontos hogy kb 20-életévben beoltsák ellene, mert ha ez után mumpszot kap akkor egy vagy mindkét heréje bánhatja a dolgot és impotensé válhat. Erre egyébként valami 0,00000001% esélye van az embernek (túloztam).

  Most pontosan ilyen mértékben informálodtam 3 orvosi elöadáson az oltásokról, nem irok le mindent, nem is emlékszem már mindenre, de tudom hogy mire van szüksége a gyerekemnek és mire nincsen.
  A gyerekem csak olyan gyerekekeket veszélyeztet akik ugyszintén nincsenek beoltva és ott megintcsak a szülök döntötték el ezt.

  Még egy fontos dolog, a pénz. Azok a gyógyszergyártó oriás cégek támogatják azokat a pártokat akik ezektet az oltásokat ajánlják / kötelezövé teszik. Na itt kezd el a szíréna üvölteni a felyemben.

  Amerika persze ebben is elöljáró..23 oltás, és furcsa módon a skandináv országokban csak a fele.
  Ahogy látod én nem lila felhöben élek, hanem a tényeket értékelem és ezek alapján hozom döntésemet.

  Na szóval lehet oltani , csak tudni kell mit és hogyan.
 • mtking22 2015. szeptember 10. 12:05

  64
  Gusztustalan féreg emberek vagytok, akitényleg ennyire képes felfújne egy ilyen dolgot, arról nem beszélve,hogy az összes ember aki futott az a rendőri intézkedés elől futott el... Természetesen ÉNIS elítélem, nem korrekt így viselkedni, de ez az emberség legalja amit ti műveltek, erről fölösleges itázni, mert annál hányadékabb féreg dolog,hogy csinálni pl. nekiegy nemzetközi facebook oldalt, aholfél óra alatt öszejkött 2000 követő, tényleg, gyakran azt érzem,hogy megrédemelük mi emberek, hogy kipuszutljon a világ.... Most íg pár dolog amit észreveszek, hogy állunk most,
  1. rendőri intézkedés elől fut az apuka, igen tudom ő otthon nb1. es focista volt meg edző, meg megkíbnozták meg a faszom tudja, de már biztonságbanvan fasznak futkos, ezt az embert felrugrja egy nő, mik lesznek a reakciók, világszintű gyűlölet a NŐ iránt

  2. autópálya menekültek vonulnak, segít nekik más is , porschés bácsi kiszáll csúnyán ordibál velük, esetleg kicsit ráncigálja, mi a reakcio ?a TEK elviszi a csúnya bácsit, mikor még csak 8 napon belül gyógyuló sérülést SEM, okozott

  3.ha a facebookon te menekültek halálát kívánod, esetleg komolyabb testi sérülést kívánsz stb. a te neved kikeülhet egy nemzetközi oldalra, képpel, névvel együtt, de akár a rendőrség házhoz is jöhet és csöngethet...

  na kb. itt tartunk most.... ez a rendszer, míg a teknek, rendőrségnek ilyenekre van ideje, miközben neves nemzetbiztonsági szakértők már egyértelműen kimondták, hogy igenis, biztosan jönnek és már jöttek is be terrroisták (persze a nyugati, baloldali média még mindig ködösít), miközben a nemzetbiztonsági központ már rég elvesztette a fonalat, nem kéepsek ilyen mértékű embert átvilágítani tényleg ilyenekre vanidő

  tényleg lehet vitatkozni, hog yemberség, meg én csúnya szélsőséges vagyok, mikor miindig kijelentem,hoyg igenis szegényeknek kurvára szar dolgukvan van egy telójuk, meg az éleük munkája párezer euró,oké ez szar, elhisszük nemkell győzköndi, szar dolog egy sátorban lakni elhiszük, de könyörgöm, amint elhagytad szíria határát, te már nemvagy veszélyben, senki nemjön utánnad, senki nem akar lelőni, ugyhogy a határokat a megfelelő helyen lépjük már át, vagy ha kurvára nem szíriábol jövök, és nem vagyok háborús menekült, hanem esetleg gazdasági menekült vagyok, ami szintén egyértelműen tisztázott már, akkor ne tépkedjemmár szét az irataimat, mert az nagyonnem helyes....

  lehet vitatkozni millió oldalokon keresztül, de fölösleges, mert aki tárt karokkal várja, és a nagy liberalista nyugat is már réges régen észrevette, hogy ez kurvára nincsen rendben, csak a gusztustalan médiát tudjuk kik és hogyan manipulálják, hogyan irányítják, a viták ideje már lejárt, nagyon régen mikor még csak napi párszázan jöttek, de a Torockai már másfél éve könyörög, hogy valamit tenni kéne, lehet az ilyen emberekre kéne odafigyelni például....

  szóval itt tartunk most, hiába szidjátok egymást, hiába az az érv, hoyg ők is ugyanolyan emberek, amíg nem képesek a mi szabályaink szerint játszani, addig nem értem mi alapján emelik fel a hangjukat, mégis hoyg képzelik....
 • Tengelyikusz #64 2015. szeptember 10. 13:19

  65
  @mtking22: itt az idő az összefogásra. Nem egymás torkának esni!
 • mtking22 #65 2015. szeptember 10. 13:44

  66
  @Tengelyikusz: ámen ! de amugyis, lesz még kötelező a katonaság, ha ez így megy, ja és közeleg a tél .
 • einstein #61 2015. szeptember 10. 13:56

  67
  @local: igen sajnos.mert azok barnák voltak....
 • JohnFly #63 2015. szeptember 10. 19:39

  68
  @minime: Várj, várj, várj. Jól értem, amit írsz?

  " Amugy a mumpsz szinte kihalt épp az oltások miatt"

  a mumpsz szinte teljesen kihalt már az oltások miatt, de te megvárod, hogy a gyerek természetes úton immunizálódjon. Ühüm.

  Mondjuk, mi van, ha mások is így gondolkodnak? Egy csomó időn keresztül nincs beoltva a populáció jó része ez ellen a fertőzés ellen, az akkor azt jelenti, hogy egyszerre egy csomó ember fog megfertőződni, ha valahol mégis felüti a fejét (mert ugyebár soha nem tűnik el teljesen), és kitör egy járvány.
  Nyilván, az előadásokon, amiket hallgattál nem mondták el, hogy ezeket az oltásokat azért lehet beadni, viszonylag hosszú idő óta, mert a vírustörzs elhanyagolható számú gazdatestet fertőzött meg az oltóanyag felfedezése óta. Viszont, ha kitör egy újabb járvány, azt fogod észre venni hogy a rendelkezésre álló vakcinák hajítófát sem érnek, mert ezek a vírusok is gyorsan mutálódnak. Azért nem teszik, mert blokkolva vannak ebbéli igyekezetükben, viszont ebbe az egyensúlyi rendszerbe TI beavatkoztok.

  Mint mondottam a Liberalizmus elhiteti az egyénnel, hogy egy döntés meghozatalához szükséges minden információval rendelkezhet, míg a valóság az, hogy ilyen döntéseket csak egy KÖZÖSSÉGNEK van joga meghozni, mert az emberek véleményütköztetése adja meg a helyes választ.
  Hány emberrel folytattál érdemi vitát, olyanok közül, akik szintén jól tájékozottak voltak a témában, de alapvetően más álláspontot képviseltek a tiednél, mielőtt meghoztad a döntésedet?
  Tippelhetek?
  olyasmivel kapcsolatban szoktam általánosítani, ami közelítőleg helyesnek mondható, és a tévedés jogát fenntartom. Viszont be is szoktam ismerni.
 • képtelenség.hu 2015. szeptember 11. 08:03

  69
 • ArkaChopa #69 2015. szeptember 11. 08:09

  70
  @cadmagician: Én meg a Dalai Láma, aki éppen áldását osztja, hogy ne pusztuljon ki az IE. wink
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!