Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

21 hozzászólás

 • Sorrente 2015. május 19. 20:23

  1
  kicsit túl reagálták
 • cancer 2015. május 19. 20:39

  2
  Az ilyen videóknál mindig lemarad az előzmény. Biztosan nem azért kapott az ürge mert tisztelettudóan viselkedett.
  Az én apám sosem viselkedett előttem tiszteletlenül egy másik emberrel szemben, ezt megtanultam egy életre.

  A videóban a gyerek megtanulja egy életre, ha valaki, akár az apja agresszivan viselkedik egy másik emberrel szemben, legyen az civil vagy rendőr akkor annak komoly következményei lehetnek.

  Nyugodtan meg lehet kövezni de azt mondom....egy focimeccsen a békés nézőket nem verik meg.
 • Matula 2015. május 19. 20:39

  3
  Ez egy kölcsönös harc.hol ok nélkül támadja a rendőröket a szurkoló és dobálja kővel,hol meg a rendőr veri meg a szurkolót. szerintem a tökük is teli van a futballhuligánokkal.mindkét félen emberek vannak akik tele vannak indulatokkal.a macska meg ittaskőművesé ;)
 • Ittaskőműves #2 2015. május 19. 20:42

  4
  @cancer: a drukkert sem védem, mert ha mondjuk az anyámat szidná, nem biztos, hogy én tudnám higgadtan kezelni, de ez rendőr, neki tűrni kell akármit mond, a gyerek meg plusz ok, egy életre megtanulja, hogy a rendőrtől félni kell és nem biztonságot nyújt, ahogy ez nálunk is működik..
 • Ittaskőműves 2015. május 19. 20:44

  5
  hány éves lehet az a gyerek? biztos vagyok benne, hogy neki a félelmen meg az apja szenvedésén kívül semmi nem marad meg
 • cancer #4 2015. május 19. 21:00

  6
  @Ittaskőműves: Ha a fiaddal mész meccsre akkor a példamutatás ne az legyen, hogy beszólsz a rendőrnek. Csak sajnos az előzményeket nem tudjuk, hogy miért mentek oda a rendőrök a fehéringes rendezővel, Vagy a rendező hívta oda a rendőröket.

  De az biztos, hogy nem a példás magaviseletéért dorgálták meg. Ha egy rendbontó drukker vagy akkor ne vidd a fiadat a meccsre, de ha mégis akkor viselkedj rendesen, hogy a gyerek pozitívat tanuljon.
 • Ittaskőműves #6 2015. május 19. 21:02

  7
  @cancer: mondom :D nem védem az apát, mert nem tudjuk mit mondott, csinált, de a rendőr az rendőr nem tehet ilyet, itt egy valakit védek és az a gyerek
 • Airmen #6 2015. május 19. 21:05

  8
  @cancer: Azért induljunk ki abból, hogy a foci a többségnek nem sport, hanem ok arra, hogy megmutassák "ki a faszagyerek".Akár gyerekkel van, akár egyedül vagy éppen bandázva.Szűk az a réteg, amelyik szórakozásként és családi programként megy ki egy meccsre.

  Ennél már csak az a szebb, amikor véletlenül két balhés csoport közé keveredsz a családoddal, aztán fusson, ki merre lát.
 • Airmen 2015. május 19. 21:07

  9
  Elnézve a videót, az apuka már nem volt szomjas.Normális ember nem áll le a rendőrrel vitatkozni akkor sem, ha neki van igaza és nem a rendőrnek.Az meg pláne a rendőr mellett szól, hogy az első verés után a csávó még jobban belendült és nem az ártatlanokra jellemző reakciót mutatta.
 • oritomi 2015. május 19. 21:15

  10
  ok,de viperával vazze??? Mi indokolta ezt? A csávókám a gyerekkel ücsörgött oldalt nem hinném,hogy előtte vandálkodott...
 • pushup 2015. május 19. 21:28

  11
  a faszt! ezt a rendőr kezdte. ha beszól, meg kurvaanyázik, elő lehet állítani, de itt a rendőr egy pont ugyanolyan surmó köcsög volt, mint a drukker (ha ugyan), azzal a különbséggel, hogy neki a hatalom képviseletében egészen más lett volna a feladata
 • Aztaaaa.. #11 2015. május 19. 22:43

  12
  @pushup: Igazad van, mert valóban a rendőr volt a hunyó. Ez a Benfica mérkőzés után történt. Nagyapa, fia és két unoka volt az áldozat. Az előzetes vizsgálatok szerint semmit nem követtek el. Az apa éppen azt mutatta meg a rendőrnek, hogy ők merről jöttek, mert semmi közük nem volt ahhoz amit a rendőr állított. Ekkor esett neki az a vadállat. A rendőr később azt állította, hogy leköpte őt az apa, illetve ellenállt a rendőri intézkedésnek. Persze a videóból más derült ki, ezért a rendőrt azonnali hatállyal felfüggesztették és a portugál belügyminisztérium vizsgálatot rendelt el. Egyébként az apa nem volt ittas. Nálunk is vannak ilyen félresikerült intézkedések, ne felejtsük el 2006-ot, amikor éppen azt ütötték aki ott volt, függetlenül attól, tett-e valamit az illető vagy nem. De itt egy friss példa a szakszerű magyar intézkedésről. youtube.com/watch?v=6dugEpb0pNA Nos ezek a szakszerű rendőrök sem ússzák meg szárazon. Egyébként ez az esemény nagy port vert fel Portugáliában.
 • Aztaaaa.. #6 2015. május 19. 22:57

  13
  @cancer: @Airmen: Az előző bejegyzésemből világos, hogy mi történt. De azért engedjetek meg egy pár gondolatot. Először is a videóval kapcsolatban. Az apa kiment a meccsre a gyerekeivel és az apjával. Nincsenek a tömegben, éppen mennek haza. Tehát példásan vigyáztak a gyerekekre. Arra nem gondoltak, hogy éppen a rend őrei a tahók. Továbbá, ha igazad van akkor igazad van. Nehogy már azért, mert valaki rendőr, lemondjak az igazamról és térden csúszva másszak előtte. Gondolj csak bele, te mit tettél volna, ha azt mondja neked a rendőr, hogy lehugyoztad azt a kecskét a sarkon, pedig te nem is a kecske felől jössz. Hát mutatod neki, hogy az nem lehetséges mert te éppen nem onnan, hanem amonnan jössz. Erre agyba-főbe vernek. Portugáliában is vannak rendőrségi törvények, ebből többet megsértett az intézkedő rendőr. Pl. ebben az esetben nem használhatott volna gumibotot. Nem tisztázta a köztük lévő ellentmondást, hanem egyszerűen leverte az illetőt. Amúgy meg nem látszik a videón sehol, ahol a pasi ellenállt volna.
 • Ittaskőműves #13 2015. május 19. 23:31

  14
  @Aztaaaa..: így aztán egyértelmű ki a hunyó (meglepődött valaki? :D), de továbbra is, ha a férfi bármit mondott vagy akár tehetett volna is, a rendőr akkor is bűnös lenne, mert neki türtőztetnie kell magát, ha előtte lelőtt volna valakit se verheti agyon, semmi nem szólt a volna a rendőr mellett ahogy itt előbb állították
 • Tengelyikusz #2 2015. május 20. 00:05

  15
  rendőri tulkapáson már meg se lepődök. agyhalott köcsögök tisztelet a kivételnek!!! Még hogy a rendörrel nem szabad vitatkozni még ha igazam is van!!! Ekkora baromságot!!! Ez a demokrácia!!!!!!
 • Fender 2015. május 20. 15:57

  16
  szerintem nektek erről fingotok sincs, hogy milyen ez élőben, amikor egy ilyen rendezvény van.... anélkül ugattok, hogy mocskos rendőrök, meg hogy rohadjanak meg, hogy tudnátok milyen érzés egy ilyen meccsen pl. részt venni, mint rendőr.....akinek nem inge, ne vegye magára!!!!
  jaa és Aztaaaaa.... elmondanám, hogy egy rendőr az ilyen helyen direkt általában nem keresi a konfrontácfiót...........
 • ASAMOAH 2015. május 20. 16:04

  17
  igen szóval ők a REND ŐREI ? értem. a jó büdös kurva anyát az összesnek.
 • Ittaskőműves #16 2015. május 20. 16:47

  18
  @Fender: senki le se szarja, milyen érzés annak a kibaszott rendőrnek ott lennie...az ő feladata a rend fenntartása és nem még nagyobb szar kavarása
 • Tengelyikusz 2015. május 20. 16:53

  19
  Ha lesz időm megsajnálom szegénykéket!!!
 • pushup #16 2015. május 20. 19:28

  20
  @Fender: attól, hogy még nem voltam rendőr, tudhatom, hogy büdös gyökér lennék-e ilyen helyzetben.
  illetve rögtön tovább is vinném a dolgot: akkor ha egy rendőrt kiállítanak egy meccsre rendet fenntartani, onnantól bárkit pofánbaszhat? háhogy?
  " elmondanám, hogy egy rendőr az ilyen helyen direkt általában nem keresi a konfrontácfiót"
  az lehet, de ez mégis rátalált a balhéra. hogy ez azért volt, mert egyszerűen strukturált az agya, vagy azért, mert kivételesen mégis kereste a bajt, én ugyebár nem tudhatom.
 • Aztaaaa.. #16 2015. május 21. 18:17

  21
  @Fender: A kivétel erősíti a szabályt. Ez itt éppen a kivétel. De lehet te is rendőr vagy és azért írsz ilyen sületlenségeket. Vegyük sorra. Azt mondod, hogy a rendőr nem keresi a konfrontációt. Nem is kereste, legalábbis nem azokkal szemben, akik a balhékat csinálják. Persze tőlük már fosik, nincs kedvére 100 kg-os csupa izom emberekkel harcolni. Keresett magának egy gyenge családot. Azt írod továbbá, hogy ilyen helyen nem keresi a konfrontációt. Miért, más helyen meg igen? A rendőr meg azért rendőr, hogy úrrá legyen minden félelmén, idegállapotán, és szakszerűen végezze a munkáját. Ezek után már az jön, hogy olyan idegállapotban volt a rendőr, hogy hatszor belelőtt egy békés emberbe. Érdekes volt ott rendőr, aki jól végezte a dolgát. Mivel a kommandósok nincsenek tisztában az eseményekkel, csak azt látják, hogy a rendőr éppen ver valakit, ezért a segítségére sietnek. Nem tudván arról, hogy éppen a kolléga a balfasz. Nos az egyik kommandós azonnal biztonságba helyezi a gyereket, elvonja az eseményektől, és takarja előle a kilátást, ne lássa mi történik. Érdekes ő nem idegből cselekedett, hanem szakszerűen. Ha pedig a rendőr tudja magáról, hogy ilyen munkára alkalmatlan, akkor menjen el kapálni. A vétlen szurkoló szemszögéből pedig teljesen mindegy, hogy éppen a futballhuligánok vagy rendőr veri meg, fáj mindkét esetben. Az utóbbi viszont azért veszélyes, mert azt látják az emberek egy meccsen (vagy éppen ezen a videón, ami bejárta a világot), hogy a rendőr üt-vág mindenkit. Magukra haragítják még a normális szurkolókat is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!