Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Megszokhattuk, hogy az amcsi filmekben és most már a játékvilágban mindent kigúnyolnak és nevetségessé tesznek ami nem "PC". Ez egy felvásárolt álomvilág. Legtöbb információs csatornát felhasználnak és áruba bocsátanak pénzért. Bevett szokás, hogy egy ideológiai ellenfelet nevetségessé tesznek. Rögtönzött példaként felhozom az első világháborús német propagandát miben a francia katonákat kigúnyolták pl. : frígiai sapkás macskának, nyúlnak meg kakasnak ábrázolták [gyáva és gyenge] ami a frontvonalon részben megbosszulta magát mert voltak akik nem vették komolyan. A gond az, hogy a Klán tagjai rendkívül szervezettek és elszántak. Egy 152 éves Rendről van szó aminek saját vallása, jogrendszere és gazdasági, szervezeti felépítése van. Az a kép amit láthatunk nagyon távol áll a valóságtól amit sok "afro-amerikai" a saját bőrén tapasztalhatta meg ha nem tartják be vagy vesznek tudomást a kulturális élettér határairól. Bár távol van az U.S.A. de a filmjei és játékai mégis elérnek hozzánk és rengeteg a "kultúrszemét hordalék" sajnos aminek a kiválogatása nem egyszerű. Maga a játék korhűen mutatja be az akkori államokat ezt kihasználva helyezték bele ezt az epizódot.

Red Dead Redemption 2 - ismertető

Fejlesztő: Rockstar North. Kiadó: Rockstar Games. Motor: DÜH. Platform: PlayStation 4, Xbox One. Stílus: Akció-kaland. Gyártó: Rob Nelson. Megjelenés: 2018.10.26. Korhatár: 18+.

Leírás: A Red Dead Redemption 2 az első játék eseményei előtt játszódik, középpontjában pedig Dutch van de Linde bandája és annak egy tagja, Arthur Morgan áll. (gamestar.hu)

Tervező: Imran Sarwar. Programozó: Phil Hooker. Előadó: Aaron Garbut.

[Főbb] Írók: Dan Houser, Michael Unsworth, Rupert Humphries. Zeneszerző: Woody Jackson.

Teljes írói névlista (imdb.com)

Writing Credits
Written [írók]. : Dan Houser, Michael Unsworth, Rupert Humphries.
Dialogue written by [párbeszédeket írta]. : Dan Houser, Michael Unsworth, Rupert Humphries .
Writer local pedestrian and ambient conversation [helyi karakterek és környezet beszédei]. : James Horton, Chelsea Chun, Roland Schwartz, Michael Unsworth, Lazlow, Craig Gilmore, Elisa Olmedo, Forrest Karbowski, Greg Johnson stb.

***

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!