Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

18 hozzászólás

 • Árpi április 1. 10:44

  1
  #42 Mi álhat a kép készítése mögött ? " Te, figyi Liza meg te is Fruzsi, csináljunk egy képet, amin leszopom egyikőtök lábujját, nagyon jó kép lesz" ? rotfl
 • Inhouse április 1. 11:31

  2
  Tepikém, ez most eléggé vótmáros lett... :)
 • tepi #2 április 1. 14:36

  3
  @Inhouse: ÓÓ igen? Bocsi ,nem figyeltem .
 • Inhouse #3 április 1. 14:37

  4
  @tepi: 10-ig számoltam. :)
 • tepi #4 április 1. 14:41

  5
  @Inhouse: Tolok fel egy újat ,abban nem lesz ígérem egy sem vótmános
 • ArkaChopa #5 április 1. 16:26

  6
  @tepi: @Inhouse: jobban járnánk, ha mindenki nézné a másik posztját is, mert bocs Inhouse, de nálid is elő szokott fordulni vótmá képek. Lehet te nem veszed észre, meg más sem, de sokszor évekkel ezelőtti képek vannak bele keverve. Kb. 30-40 %-ban, tehát azzal hogy még több képes poszt lesz, így még több vótmá kép lesz. A megoldás szerintem a NÉZÉS! :D kalap
 • paraszt75 április 1. 16:38

  7
  Nem eccerű dolog ez. Én mindig nézem de be-be csúszik....
 • Kamutartó #8 április 1. 19:23

  8

  @Ethical Hacker: Verjed neki pubi.
 • Kamutartó #10 április 1. 20:38

  9
  @Ethical Hacker: Most mit fincoskodsz? Női láb ez is. :P
 • Inhouse #6 április 2. 12:59

  10
  @ArkaChopa: Nézem, azért szoktam azzal kezdeni, hogy kiszedem, amit hamarabb rakott fel, főleg Tepi-vel vagyok ütközésben. Ha jól láttam, ezt ő is meg szokta tenni, most egy kicsit megcsúszott. Az évekkel ezelőtti képeket nem vállalom megnézni ez ügyben (illetve az internet egyéb forrásain megjelenteket sem), bocs. Az én agyam is véges. :)
 • ArkaChopa #12 április 2. 17:13

  11
  @Inhouse: Én csak a vótmánozás miatt szóltam, hogy elkerülhetetlen ilyen mennyiségű képes posztnál, hogy kisebb nagyobb arányban legyen benne dupla tripla kép. Az meg teljesen mindegy a vótmán szemszögéből, hogy te emlékszel rá, vagy valaki régről emlékszik rá. Az vótmá! :D, szóval kár belőle ügyet csinálni.
  Kérdezd kléni szakit.
 • Inhouse #13 április 3. 10:47

  12
  @ArkaChopa: Úgy látod a mosolygós smile-val, hogy ügyet csináltam belőle? :) Konkrétat írtam, számoltam. Tepi is oda szokott figyelni mostanában, én is. Az általad írt 30-40% egy megérzés lehet, nem tudod alátámasztani.
 • ArkaChopa #14 április 3. 12:27

  13
  @Inhouse: Szerintem kár számolnod, ezt már az előbb kifejtettem miért? Szólni is kár ezért. A 30-40% valóban csak olyan ráérzés, mert én pl. nem számolom, nem tartom számon, de mivel elég sokat láttam már itt az oldalon, az alapján mondtam. Lehet csak 10-20 %. Ha innen nézzük a heti 20-25 képes posztból 1-2 máris vótmá, és fölösleges lenne. De a nézők, (szerintem ez a fontos), szeretik, tehát ergo kár a képek miatt vótmázni. Szerintem kalap
 • Inhouse #15 április 3. 12:40

  14
  @ArkaChopa: Jó, akkor elmondom, hogyan látom én, hogy mi történt...
  Azért szóltam neki, mert 1 nap csúszással rakta be, ott még azért követhető, mi volt előző nap. Raktam vicces smiley-t, mert nincs bajom Tepivel, vette is. Ha én vagyok így és szóltok, hogy elnéztem, akkor én is megköszönöm. Az, hogy évekkel ezelőttről te mire emlékszel...hát az nehéz ügy. Én is sok mindenre, aztán rákeresek itt és vagy a címkézés elégtelensége (nem az ömlesztett képes poszotknál), vagy amiatt nem találom, mert láttam, de nem itt. Sok oldalt nézünk, te is én is.
  A másik ami miatt írtál az az, hogy nem szereted a képes posztjaim, talán a gif-eseket sem és itt úgy érezted be kell avatkoznod. Bár "ügyet" te csináltál így belőle. Rögtön nyomtál egy túlzást, ami nem igaz, csak te érzed úgy, mert nem szereted, van ez így. Az 1-2 napon belüli vótmá elkerülés a képeknél is elvárható, tőlem is. A magányos videóknál a címkékre rákeresés szintén, magam is így teszek. Az évekkel ezelőtti képekre való emlékezést továbbra sem tudom megígérni.
  Nekem sem tetszenek a hmmm, meg hétvégés, meg integetős, meg a ne nézd meg kétszer se posztjaid, nem látom értelmét. Nem nézem, ennyi, de igyekszem nem neked rontani a hozzászólásoknál, ha valakit ekézel, vagy éppen téged.
  Tepinek pacsi! Attól, hogy nem szólok hozzá más posztjaihoz, ott még lájkolom is, ha tetszik. Sokkal jobban bírom, mint kakas1-et. :)
 • ArkaChopa #16 április 3. 13:11

  15
  @Inhouse: én nem szóltam még a képes posztokért, ha jól emlékszem, de idézd fel mikor is tettem? Az "ügyet én csináltam"? Nos nem én írtam oda a Vótmá-t. Én csak a vótmá teljes feleslegességét említettem meg, a képes posztok alatt. Hisze ez ömlesztett téma. Nem egy azaz 1 téma, amit értelemszerűen meg lehet ismételni. A vegyes felvágott, az vegyes felvágott nem színtiszta sonka. Nem lehet hivatkozni arra, hogy van már benne párizsi, és tegnap is volt.
  Abban igazad van, hogy az egy nappal korábbi képes poszt ismétlése azért cinkes. Ezért írtam - Nézni kéne a másik ember posztját is, föleg ha hasonló ömlesztett tartalmat tesz fel.
  Egyébként a képes posztok vótmározása azért is felesleges, mert nem tudod visszakeresni hol mikor ki rakta fel és mekkora felbontásban? Egy időben kono pl. minden felméretezve tett fel, ezért nem volt vótmája. :D

  És mielőtt megsértődsz: én nem kritizáltam ekéztem más posztját! Nem írtam, hogy fölösleges, unalmas, idegesítő, és stb., hsz-kkel sem bombázom a posztokat, hogy "szar". Csak a vótmá miatt szóltam, hogy kár érte....
 • Inhouse április 4. 10:50

  16
  "Abban igazad van, hogy az egy nappal korábbi képes poszt ismétlése azért cinkes. Ezért írtam - Nézni kéne a másik ember posztját is, föleg ha hasonló ömlesztett tartalmat tesz fel."
  Ennyi lett volna az info, ezért írtam....Bár dejavu-m van, ezt már tegnap megválaszoltam...meg mintha még más is lett volna az írásodban...hmmm... Na, legyen elég ennyi, túltoltuk. :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!