Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A rendőri felvonulás/erődemonstrálás nem mindennapi! :D

A pakisztáni bevándorló egy lányt rabolt ki éjszaka késsel felfegyverkezve, ehhez mérték a rendőrök az elkapást!

16 hozzászólás

 • farrd 2016. június 28. 19:38

  1
  Az ilyet látnom olyan érzéssel tölt el amit földi szavakkal ki sem lehet fejezni. Arka ha valaki késsel rabol az ugyan olyan mint ha lőfegyverrel tette volna. Emberélet kioltására alkalmas. Az a nő valakinek a felesége, esetleg valaki anyja, de biztos hogy valakinek a lánya. Nem csak egy életet tett volna tönkre az a senkiházi szar, ha belemártja a bökőt. Lehet a nő többet így sem mer majd egyedül utcára menni. Reméljük nem munkából jött, vagy ment, mert akkor ezt többször át kell majd élnie még ha nem is a valóságban. Az ilyet le kellene lőni! Büdös nímand tetű, aki csak nővel mer kezdeni.
 • ArkaChopa #1 2016. június 28. 20:05

  2
  @farrd: számomra az a vicces, hogy ez egy nagy erődemonstrálásnak tűnik. láttál már cigó bűnöző ellen ennyi rendőrt kivonulni? 2 autó 9 rendőrrel? Jobb esetben is a TEK-re bizzák, vagy hagyják a fenébe. Ez hasonló ahhoz amikor megállít a rendőr, hogy kiégett a helyzetjelződ - és az most 10000 Ft. Közben meg elszáguld mellette egy raklapnyi részeg cigó ordibálva, és észre sem veszi, mintha nem is léteznének.
  Szóval ezt gondolom erről az esetről. Egyszál kákabél ellen kivonultak 9-en. A többivel egyetértek, de egy hazai rétinéger ugyanezt megcsinálja, napjában többször mégsincs belőle hír! kalap
 • ArkaChopa 2016. június 28. 20:06

  3
 • einstein #2 2016. június 28. 20:24

  4
  @ArkaChopa: én azokon szakadok mindig amikor állnak a fényképen és feszítenek mert hosszas kimerítő nyomozás végén felgöngyölítve az évszázad bűnügyét, megtalálták Sári néni ellopott fogsorát vagy Józsika pöttyös gumilabdáját (sajnos már csak kiszúrva) rotfl
 • farrd #2 2016. június 28. 20:28

  5
  @ArkaChopa: Értem amit mondasz. A média az ami nem kerít nagy feneket neki. A < moderálva >t ugyan úgy elfogják, persze nem a falubeli rendőrök, mert azok valóban be vannak szarva tőlük, féltik a családjukat. Ezt valahol nagy nehezen de elfogadom. Településbelit sosem településbeli tartóztat le, vagy csak nagy ritkán. A börtönökben lévő < moderálva >, vagy velük "élő" és tevékenykedő fehér elitéltek száma 90% körül mozog. Azok sem maguktól sétáltak be, hogy tessék engem bebörtönözni.
 • einstein #2 2016. június 28. 20:28

  6
  @ArkaChopa: ilyenek pl: rotfl
 • ko-pi 2016. június 28. 20:28

  7
  Normál esetben nem lett volna szükség bilincsre. Persze normál esetben a fent említett réti négerek is meg lennének fékezve. Normál esetben nem lenne így kifordulva a világ önmagából. De a normál esettől nagyon messze vagyunk.
 • ArkaChopa #7 2016. június 28. 20:31

  8
 • ko-pi #8 2016. június 28. 20:31

  9
  @ko-pi: Ja és még nem is arra utaltam, hogy egyszerűen fejbe kéne lőni ott helyben az út szélén. Hanem azt, hogy egészen egyszerűen itt sem szabadna hogy legyen. De ha már itt van és bűnözik, akkor fejbe kell lőni az út szélén.
 • ArkaChopa #6 2016. június 28. 20:34

  10
  @farrd: tudod az a nagy ferdítés, hogy havonta 1 migráncs akció van, ahol megrémül mindenki, hogy szegény lányainknak baja esik, de arról senki nem beszél, hogy mondjuk pécs környékén ez napi szinten folyik, és senki nem aggódik a lányok miatt, mint ahogy te is írtad! Mert nem tudunk róla (vagy csak az érintettek ismerősei) Ha fordítva lenne ez a helyzet, akkor pont a migráncs lekapcsolásra szarna a társadalom, és nem lenne belőle egy hír vagy vicces video ahogy a rendőrök produkálják magukat.
 • farrd 2016. június 28. 20:40

  11
  A szerb horváth sváb boszniai miért nincs moderálva? Ők is kisebbség. Miért csak a politikailag kiemelten kezelt piszkos c i g á N y és büdös zs i d Ó? Nem értem. Mostantól csak sötétbőrű fehérembernek és barkós fehérembernek fogom őket hívni
 • ArkaChopa #12 2016. június 28. 20:42

  12
  @farrd: a réti néger miért nem jó? na meg a brazil gépsor? ne legyél részrehajló :D
 • [ törölt felhasználó ] #11 2016. június 28. 20:48

  13
  @ArkaChopa: Szerintem rendben van ez így. Nem lehet tudni mikor vergődik oda még több majom. Meg takarásnak is jó a rendőrtömeg, míg az egyik társuk elintézi a padkaharapást.

 • ArkaChopa #14 2016. június 28. 20:52

  14
  @local: amúgy lehet tényleg azért voltak annyian, hogy valaki adjon neki pár képeslapot észrevétlenül rotfl
 • farrd #11 2016. június 28. 20:59

  15
  @ArkaChopa: Nem csak Pécs környéke, ahol ilyen történik. Mindenhol. Felesleges kiemelni megyéket és városokat. Alapvetően az a baj, hogy megtörténik. A rendőrök teszik a dolgukat. Mindenre megvan az eljárási rendjük. Hiába erőszakoltak és öltek meg valakit, nekik az "csak" egy nagyobb volumenü ügy. Nem lehet és nem szabad személyes ügyet csinálniuk belőle. Értem amit mondani akarsz, de nem a rendőrök csinálnak nagy ügyet egy nyuszi megtalálásából, vagy egy sorozatgyilkos elfogásából, hanem az a kurva média. Amit ők nyomnak le a torkunkon, mi azt esszük. Nem a rendőröket próbálom védeni, hanem az igencsak szerény szókincsemmel az én álláspontomat és meglátásom próbálom megértetni. Azt vesszük nagy átlagban amit a reklámok nyomnak, mert ami nincs reklámban az egy noném gagyi, azt nézzük amit adnak a tv-ben, mert nincs saját elképzelésünk mit is akarunk. Azt a hírt ismerjük amit megismertetnek velünk, pedig nem csak halál és pusztulás történik naponta. Jó dolgok is. Pozitív hatás is ér minket csak azt el kell nyomni, mert az elkeseredett embert könnyebb irányítani. Miért nem halljuk, hogy gazdaságilag fejlett országokban is van munkanélküliség, sztrájkok, létminimum alatt élők? Ha hallunk is akkor azt elintézzük azzal, hogy az illető biztos magának okozta. Csak nálunk tehet mindenről a politika és nem az ember maga. Azért mert ha hallanánk akkor mindjárt nem lenne olyan büdös a saját szarunk amit ennünk kell.
 • [ törölt felhasználó ] #15 2016. június 28. 21:00

  16
  @ArkaChopa: hát, ha én rendőr lennék tuti nem akarnék kimaradni a buliból
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!