Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Fantasztikus munka gratgratgratgrat

9 hozzászólás

 • metálpatkány 2014. február 3. 12:10

  1
  Bocs, ha bárkit is megbántok ezzel, de nem értem mi olyan cuki, meg miért olyan népszerű egy kibaszott önjáró takarítógép... Nekem is van egy ilyenem, csak az függőlegesen áll, telljesen kék, és száraz-nedves takarítógépként van nyilvántartva...
 • DanielDashed 2014. február 3. 12:58

  2
  metálpatkány kérdezz meg egy hívőt, hogy miért fontos neki a hit, vagy Jézus, vagy Isten. Én nem vagyok vallásos, így nem értem, dehát ízlések és pofonok. A Star Wars-t viszont szeretem. Elfogadnék én is egy ilyen kis bizgentyűt. Hogy miért? Azért amiért az emberek ágya fölött lóg a feszület. Tehát miért ne? Jópofa, nem mindig kell keresni a miérteket!
 • gabbantyú 2014. február 3. 16:19

  3
  Hozzá tenném hogy a kis R2-est egy magyar srác építette 6hónapon át,saját kezűleg,ami iszonyat nagy munka,szóval respekt :D
 • fecco1985 2014. február 3. 17:17

  4
  és ennek valami politikai vonatkozása is van, vagy csak el lett írva a neve?
 • metálpatkány 2014. február 3. 17:35

  5
  @DanielDashed: Amit most leírtál ez a tipikus birka felfogás. Tetszik, és te is elfogadnád, mert másnak is tetszik. Megragadott bármi is a kütyüben? Én elhiszem hogy lehet rajongani dolgokért, de azt nem értem hogy ebben hol a cuki(csajok szerint) és hol a jópofaság(srácok szerint)? Ez az egész csak arra épül, hogy: "Mert másnak is tetszik"
 • DogShit #3 2014. február 3. 17:44

  6
  @gabbantyú: Fasza kis cucc bár lehet hogy ha sokáig sipákolna kibasznám a hóra. XD Ám a srác csinálhatna nekem egy Vader ruhát úgy is oda van a tüdőm. :)

  @DanielDashed: Egyet nem értek, hogy lehet ezt a valláshoz hasonlítani? Ha valaki szeret valamit és gyűjti a hozzá tartozó tárgyakat az hogy jön a valláshoz?
  (Én is szívesen nézegetnék a szobámban egy életnagyságú Alient vagy az udvarba egy Csillagkaput...) :D
 • DanielDashed 2014. február 3. 20:30

  7
  metálpatkány Hogy megragadott-e a kütyüben valami? Figyelj, ha szükségem lenne takarítógépre, akkor simán szeretnék egy R2-t. Szerintem sem cuki, de engem az nem érdekel, hogy másnak mi tetszik, nekem tetszik, a többi dolog hidegen hagy.

  Dog Shit a vallásosságot azért hoztam fel példának, mert egy vallásos ember sem tudja megmondani, hogy miért hisz. Én sem tudom megmondani, hogy miért szeretem a SW-t. Mert ilyenek vagyunk, vagy mert a múltunkban volt valami, amiért szeretjük, vagy amiért hiszünk. Amúgy az Alien-t is és a StarGate-et is simán elfogadnám én is! ;)
 • stojo #5 2014. február 4. 00:34

  8
  @metálpatkány: te csak olyan dolgokat szeretsz amit a foldon senki mas nem szeret?? mindenkinek vannak kedvencei...lehet ez film,zene,muveszet...a lenyeg az hogy ha szeretsz valamit akkor lehet hogy eszre sem veszed de olyan dolgokkal veszed korul magad amik emlekeztetnek,hasonlitanak ra...en szeretem a star warst es r2 egy meghatarozo szereploje volt a filmnek...miert ne szerezhetnek be egyet szimplan azert mert emlekeztet valamire amit szeretek? lefogadom neked is van olyan dolgod ami teljesen felesleges de megis megvetted mert jopofoanak tartod vagy mert valami olyan dologra emlekeztet amit szeretsz....
 • R2-DK 2014. március 14. 10:52

  9
  Köszönöm az elismerést! :) Mindenkinek nem jöhet be ez a kis droid...nem is azért épitettem! Amikor elviszem egy-egy rendezvényre vagy csak szimplán ki viszem az utcára és körbe állják kortól függetlenül boldog tekintettel, akkor az nekem is jól eső érzés! Nem külföldről rendeltem kittbe, hanem a két kezemmel épitettem, (a váz, burkolat, elektronika)takaritani nem tud, viszont egy porszívót nem fényképeztek le ennyien még... A DK elnevezés nem politikai indittatású a monogrammomat takarja! :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!