Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

22 hozzászólás

 • pixel október 3. 12:30

  1
  Sajnos nem. :(

  Pedig annak a retkes orosz patkanynak kene a frontvonalon allnia.... vagy inkabb mar 3 meter melyen fekudnie.
 • _V_ #1 október 3. 13:13

  2
  @pixel: Ssss, itt ne mondj ilyet, itt magyarok is vannak. Tudod, hogy a magyarok nagy részének szexuális vonzalma van az orosz "erők" iránt. :D
 • audrey október 3. 17:00

  3
  Az a helyzet hogy az amerikaiak krealtak ezt a konfliktust, ugyhogy nekik kene megrohadni inkabb!
 • blaise21 #3 október 3. 18:14

  4
  Marhajól hozza amúgy! XD
 • pixel #3 október 3. 18:27

  5
  @audrey: Gondolom Te azt is el hiszed, hogy a föld lapos a balaton meg nem létezik.... barom
 • Inhouse #5 október 3. 22:31

  6
  @pixel: Semmivel sem vagytok nagyobb szakértők, mint audrey...igen kevés ember tudhatja az igazságot és valószínűleg egyikük sem látogatja a keptelenség.hu-t.
  Egy valami biztosan feltűnt az életben az elmúlt évek alatt, hogy semmi sem totál egyértelmű, ami elsőre annak látszik, főleg, ha politika van benne.
 • audrey október 4. 01:43

  7
  pixel, hogy is fugg ossze a hozzaszolasom es a fold lapossaga? Kifejtened?
 • Dzsem Bori október 4. 11:20

  8
  Bárhogy is van, elkeserítő ami a világban folyik. Néhány nagy ember kénye-kedve szerint emberek milliói halnak meg. Tényleg csak alapanyagok vagyunk… Nem akarsz harcolni? Akkor majd kényszerítünk rá…. Normális ember nem akar más akarata miatt embert ölni. Ilyenkor nem gyilkosság az emberölés. K urva elbaszott élőlények vagyunk. Mindegy, hogy a harc Európában, Afrikában, Ázsiában, bárhol folyik… Fájdalmas belegondolni, hogy a legnagyobb tudással rendelkezünk a bolygón, mégis az ember a legostobább minden faj közül.
 • calisto október 4. 15:57

  9
  Teljesen mindegy hogy ki mit hisz. Én is rühellem az ukránokat mert egy igazi magyarutáló férgek. És persze ne gondold azt hogy az demens fasz Biden és az USA nem húz belőle óriási hasznot, a bugris ukránok országa 30%-ban USA befektetők kezén van.
 • audrey október 4. 19:45

  10
  Igy van calisto errol van szo!
 • ErrorDTP október 4. 21:34

  11
  Az egész bulit az USA kezdte el, a napnál is világosabb. Az EU-t is azoknak a talpnyalói irányítják... Ahogy a NATO-t, meg kb. mindent ami mocskos. izraelről és "csodás" népéről meg egy szót se szóljunk...
 • Inhouse #2 október 5. 10:33

  12
  @_V_: Nem értelek néha...régebben nem csináltál ilyesmit. :(
 • _V_ #12 október 5. 14:23

  13
  @Inhouse: Igazad van. Többé nem szólalok meg. :D
 • Inhouse #13 október 5. 15:26

  14
  @_V_: Nem mondtam ilyet. De te régebben nem politizáltál, legalábbis itt nem így ismertünk meg.
  Most meg pocskondiázol magyarokat, valami miatt egy olyan ügyben, amiről fingunk nincs igazából, hogy mi a valós helyzet, viszont mindannyian szarban vagyunk.
 • Inhouse #13 október 5. 15:27

  15
  @_V_: Pixelről tudni lehet, hogy van egy becsípődése, de te...ezt ne, kérlek!
 • pixel #15 október 9. 12:56

  16
  @Inhouse: Ja, hogy aki nem szopja szét az oroszok f*szát meg nem nyalja fényesre a királyotok lyukát annak már becsípődése van... Értem, vagyis nem, mert az írásod alapján ezek szerint csak az a "normális" aki ezt a két feltételt teljesíti.
 • Inhouse #16 október 10. 09:20

  17
  @pixel: Nem. Amikor megnyilvánulsz ilyen témában, fröcsögsz, gyűlölködsz. Nem konkrét bajod van az említett 2 személlyel és cselekedeteikkel, hanem gyűlölöd őket ész nélkül. Én is tudok mondani mindkettőről olyat, ami szerintem nagyon gáz, mert nem jól csinálják. De, hogy a világ összes bajáért ők ketten lennének felelősek, azt nehéz lenne ész érvekkel megtámasztani.
  Túlzásba esel akkor is, amikor valaki nem ért egyet a te véleményeddel és az egyből putyinszopó, meg királyseggnyaló, hát, igen, vannak bajok. Persze ez csak az én meglátásom, ugyanannyit ér, mint a tiéd. Talán kicsivel kevesebb benne a saját kútfőből származó vulgaritás, és az ész nélküli vádaskodás, persze ez sem biztos...
 • azúr október 10. 22:18

  18
  Számomra az fura, hogy a nagytöbbség világlátása a politikai beállítottságától függ. Ebbe bele tartozik mindenki, ismerősök, rokonok, munkatársak, kommentelők, mindenki. És nem csak tipikus hülyegyerekek, hanem az értelmesebbje is, ritka kivétel, aki nem. Kicsit (nagyon) megdöbbentő.
  Inhouse- al értek egyet, bár Ő néha jeletősen egyik irányba húz.
  Arról alkotunk véleményt, amit a médián keresztül kapunk és hisszük, hogy az igazságot látjuk.
  Volt régen egy film, "Amikor a farok csóválja", vagy ilyesmi, érdemes megnézni....
  Másrészről pedig szerintem.. lehet acsakrodni, fröcsögni, de attól még nem vátozik semmi. Úgyis az lesz, amit Az_Úr akar.
  Az Univerzumra kívülállóként tekintünk, pedig szerves részesei vagyunk, az alkotott bennünket is, háborúval, önpusztítással, műanyaggal együtt. Nem mi választottuk.
  Soha nem lesz egységes, felelősségteljes emberi tudat, hiába bármilyen próbálkozás. De magunkat sem kell emiatt hibáztatni, hiszen ilyennek alkotott bennünk az Univerzum. és ennyi a lényeg.
  Ha a hangya kapott volna atomot a kezébe, ugyanúgy használná gondolkodás nélkül, ha elborul az agya.
  Amúgy szerény véleményem szerint az USA miatt szívunk, évek óta próbálom követni (nem csak a nagy, gonosz orosz reakció óta), de talán felesleges is.
  Amikor a halandó próbál néhány infót szerezni, kissé a dolgok mögé nézni, a múltról az időközben törölt oldalakat böngészve, milyen népírtás, nácik, USA befolyása, (amiről ugye beszélnek) ki mit és miért is csinált ottan? ...
  Aztán' bekopog a rendszergazda, hogy "főnok, nem kéne ukrán pornót nézned, mert folyamatos támadások érik a vállalati hálózatot", elveszik az érdeklődés, f_szom, kinek hiányzik ez.
  3 hónapja úgyis csak problémamegoldó szerepet játszok, mint Winston Wolf, ide is csak néhány pálinka után jutottam.
  Szóval, csók mindenkinek, aztán' gondolkodjatok, nincs-e elég bajotok ezeken a dolgokon kívlül is? Inkább azokat kellene intézni.
 • pixel #18 október 11. 00:59

  19
  @azúr: Az ilyeneket egy mondattal el tudom intézni. De nem akarlak meg alázni. Az, "úr", a "hit", a "remény" a "megváltó"...

  Mi a tököm ez a cirkusz? Nem elég a parlament, még Te is?
 • azúr #19 október 11. 21:04

  20
  @pixel: Igen, Az_Úr mindenek felett rotfl XD Öregapám mondta: " ha majd egyszer felnősz, meglátod majd, egyszerűbb úszni az árral, mint szemközt vele. De csak ha majd igazán felnősz." Korvára 40 év kellett hozzá, amire megértettem mire célzott XD
  A cikrusz jó.
  Ha gondolod nyugodtan alázhatsz, nem fogom annak venni :D Nem soknak sikerült, ez valami genetikai izé...
  Szeretlek tesó XD
 • Pepejoe október 29. 19:14

  21
  Az a bolond bácsi putyin elszámította magát, beugrott a beugratásnak és ennyi.
  Az emberei elhitették vele a verhetetlenséget, elhitte és támadott. És ő támadott először, ne felejtsük el. Stratégának is szar, ezért sokan halnak meg a kiüthetetlen seregéből. Ja, az a 60km. es menetoszlop mikor ér már végre oda? :)
  Szóval így már nem megy, na akkor lehet lőni a lakótelepeket, az nem lő vissza. Gagyi cibbány tempó.
  Azt se felejtsük el, hogy ha engem provokálnak de nem nyúlnak hozzám egy ujjal sem, viszont lecsapom az embert, én leszek a bűnös és kapok egy súlyos testi sértési büntit. Aki támad. És ha ezután átlépek az emberen, bemegyek a lakásába a szomszédban, elkezdem agyonverni és kinyírni a családját, engem fognak lesittelni és nem azt, aki provokált, remélem ez megvan. Sőt, ha a másik házban van egy felbújtó aki felheccelte az általam megvert szomszédot, ő sem lesz hibás.
  Nem kell beugrani, ennyi. Ha esze lett volna ennek a pöcsnek, olyan gazdasági nyomás alá tehette volna Ukrajnát, hogy könyörögtek volna a barátságáért (persze úgy, hogy azok is bőven profitáljanak, így könnyebben megy)
  Csak sajnos hülye szegény, hát ilyen beütése van az orosz népléleknek, hogy mi vagyunk a legjobbak. Aztán kiderül mindig valahogy, hogy nem ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
  Bájden? Na, róla is csak hasonlókat tudnék mondani, csakúgy az amerikai pökhendi stílusról. Bájden egy odatett bábu, csak hogy legyen neve a gyereknek, kb. mint nálunk V. Judit vagy Á. "Bajuszkirály" János.
  Annyival másabb Amerikában, hogy mivel nem a bácsi irányít hanem a stábja, simán kiveszik a kezéből az irányítást az "alárendelt" szervezetek vezetői ha valami kellemetlent csinálna.
  Putyeszéknál ez kicsit nehezebb, szerintem ott is közbenyúlnának csak kisebb a mozgastér.
  Viszont míg B. Kapitányt elküldenék könyvet írni vagy csendben nyuggerkodni az elnöki rezidenciára, addig P. Admirálist vagy kilyukasztják gyorsba' vagy elküldik a Krími dácsába (ja oda már nem mert nemsokára szétbasszák az ukránok :D ) "önkéntes száműzetésbe" és onnan semmit nem tudnánk róla, hogy él-e vagy hal. Mondjuk nem is lenne érdekes infó.
  Én max. 1 évet adok neki élve vagy halva. Meglepődnék ha tovább húzná, az az orosz vezetők eddiginél sokkal nagyobb mérvű töketlenségére és gyávaságára utalna. A fél év sem lenne meglepetés.
  Sietve teszem hozzá, hogy az ukránokat és az oroszokat váltakozó sorrendben utálom, az amerikaiakkal együtt.
 • Inhouse #21 október 29. 21:08

  22
  @Pepejoe: Mondjuk nekem fura, ha valaki jön ezzel a provokálásos résszel, de simán elhiszi, hogy ez az egész úgy kezdődött, hogy a sátánt alakító Putyin hirtelen megtámadta az angyali Ukrajnát...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!