Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
500 000 szeres energia! :D

23 hozzászólás

 • Chrome 2015. augusztus 6. 19:28

  1
  Istenem, de szerettem a rossz pc játékok sorozatát :D ez is jó volt
 • lacento 2015. augusztus 6. 19:33

  2
  Nemrég volt amikor 1 idős nőt több milkával lenyúlt a jós.Büntetés nem lett belőle mert a kormány azt mondta nem akarnak bele szólni,hogy ki miben hisz.....
 • AsconaB 2015. augusztus 6. 19:51

  3
  Ebből dől a zsé.
 • einstein 2015. augusztus 6. 19:56

  4
  ez nyilván a leges legalja de aki elhiszi az meg is érdemli hogy megkopasszák
 • [ törölt felhasználó ] #4 2015. augusztus 6. 20:08

  5
  @einstein: Nyilván így van de a buta embert szép dolog átverni? És ez nem pusztán átverés hanem lehúzás is..
  Engem nem vinne rá a lelkiismeretem, még ha sok lóvét keresnék vele akkor sem.
 • einstein #5 2015. augusztus 6. 20:36

  6
  @local: aki hülye az tv nélkül is hülye és nincs ami megvédje saját magától.ha nem erre b@ssza el a pénzét akkor megtalálja másképp a módját.és valakik valamiért engedik ezeket a férgeket hogy kihasználják az ilyen agyhalottakat.vagy azért mert anyagi érdekük fűződik hozzá vagy azért mert tisztánlátó marika a megfelelő embereket cumizta le
 • Athesz #5 2015. augusztus 6. 20:42

  7
  @local: Figy nekem nagyanyám ilyen, és az a durva hogy ehez társul egy én vagyok az atyaúristen és az egész család azért van h engem szolgáljon tévképzet, szóval attól h sötét attól még lehet egoista seggfej nem feltétlen van rajta mit sajnálni.
  Az ilyen idióták meg ha nem erre költik akkor majd beengedi az utcai < moderálva > házaló árust, vagy a lopott almával házaló másik árust, vagy a szomszéd öregasszony legújabb kéz alatt terjedő csodateját ami mindenre jó. Valamire így is úgy is elveri a pénzét csak ezt éppen az arcodba tolják de hidd el kismillió ilyen szarság van amire a hülye öregek a pénzt szórják csak ez látványos mert ezt a te közegedben van és erről tudsz. És ahogy mondták már magától a hülyét akkor se tudod emgvédeni ha egyfolytában fogod a kezét.
 • Athesz 2015. augusztus 6. 20:43

  8
  úristen j-vel írtam a teát xD
 • [ törölt felhasználó ] 2015. augusztus 6. 20:52

  9
  Ne értek egyet. Ha neked valaki ad egy hamis tízezrest, akkor te megérdemelted hogy átbasszanak mert nem jöttél rá hogy hamis?
  Szerintem nem kéne ilyennel átbaszni senkit, azt sem aki hiszékeny. Az sem biztos hogy az agyhalottakat basszák át. Lehet hogy csak idősek és már nem úgy fog az agyuk ahogyan kellene..
  Piti kis szarrágó férgek ezek bazmeg
 • [ törölt felhasználó ] #7 2015. augusztus 6. 20:59

  10
  @Athesz: AZ IDŐS EMBER NEM EGYENLŐ A HÜLYÉVEL!! bazmeg

  Lehet hogy nagyanyád egy egoista, de mint írtam idős korban az agy hanyatlik! (Nem mindenkinél egyformán.) Ez az öregedés velejárója!
 • einstein #9 2015. augusztus 6. 21:18

  11
  @local: azért nem ugyanaz a kettő.már ott baj van hogy minek kell ilyen szennycsatornát nézni nemhogy betelefonálni.akkor nézze már inkább a dallast.amúgy szerintem nem az agyon múlik.akit idősen meg lehet vezetni ilyesmivel az vélhetően korábban is elhitte a meséket sajnos és nem alakult ki benne egy normális rálátás.talán nagy része nem is idős a betelefonálóknak hanem középkorú.az se foghatja arra hogy már nem friss az agya
 • [ törölt felhasználó ] #7 2015. augusztus 6. 21:31

  12
  @Athesz: Van egy idős ismerős házaspár. Végtelenül kedvesek. A férfi stroke-ot kapott de látszólag semmi baja, a nő eszénél van, de mégis beengedtek a lakásukba két jól szituált csalót mert elég jó áron kínáltak minőségi (annak látszott) termékeket. Míg az egyik elterelte a nő figyelmét a másik már le is nyúlt tőlük 200 ezer forintot..
  Hibáztak? Igen!
  Mégis hogy a picsába tudnám azt mondani hogy "megérdemelték"???
 • Athesz #12 2015. augusztus 6. 21:41

  13
  @local: Ne kavard a kettőt. Félreérthetően fogalmaztam én úgy értettem a beengedésnél hogy ha nem arra költi akkor másra , hogy ha nem a TVből vesz valami vackot akkor az utcán bárkitől , most erre értettem. Nem arra hogy ha hülye akkor magának kereste és az ő baja. És a hülyét nem az összes öregre használtam mint jelző hanem a csoportra értettem a "hülye öregekre" így egybe :D

  Az a baj a hozzászólásom így marha negatív hangnemű h nincs előttetek az öregasszony(meg a baráti köre az utcában) aki azt hiszi magáról h ő ül a vastrónon miközben egy hárpia élvezi h mást gyötörhet zsarolhat közben meg olyan baromságokat tud művelni h konkrétan megfejelnéd az asztalt néha :D
 • [ törölt felhasználó ] #13 2015. augusztus 6. 21:49

  14
  @Athesz: Ilyen is van sajnos. Ismerek is párat. Lehet én is túlreagáltam de az ilyen jósokat meg úgy általában azokat a csalókat akiknek a védtelen öregek a célpontjuk úgy pofán tudnám verni..

  Bontottam is egy sört hogy lenyugodjak :D
 • Wundermax 2015. augusztus 6. 23:01

  15
  igaza van, be kéne tiltani a francba
 • F4RR3LL 2015. augusztus 7. 06:46

  16
  Hát hogy be ne szarjak! rotfl rotfl rotfl
 • Pirattyca 2015. augusztus 7. 07:04

  17
  Ez nagyon nagy, már meg ne haragudjatok. Azon túl, hogy nem morális dolog, ekkora marketingeseket hól találsz ? Szószerint a semmit adják el pénzért, miközben megmutatják, hogy valójában mennyi eszük is van az embereknek. Hajrá !
 • kisokka 2015. augusztus 7. 08:17

  18
  Nem azért, de ezt is nyugodtan be lehetne tiltani, ha már a játékgépeket kiszedték mindenhonnan. Annak se az volt az oka, hogy "jaj szegény csóró családosok állandóan erre verik el a fizut"...Biztos valaki nem kapott érte valamit, úgyhogy gyorsan meg kellett szüntetni. Csak nem értem, hogy közben ezért a betelefonálós vacakért meg kap valaki valamit?
  A rendszerváltás óta megy ez, nyíltan lehúzni az időseket. Hiába telefonálnak középkorú nők, ez célzottan az öregek lehúzására megy. És bizony lehúzzák az öregeket, nem csak a telefonálós szarokra gondolok. Öreganyámékat naponta 3-4 alkalommal hívogatják mindenféle szarokra, termékbemutató, meg faszom(persze sosem mennek el). De hogy a kurva anyjából tudja a mobilszámot, amikor sehol nincs nyilvántartva és azt is tudja, hogy idős, na ez a kérdés.
  Ez egy 20-25 éve működő nyuggereket lehúzó maffia. Működik, nem szólnak bele és ezek szerint sokkal több pénz jön be ezekből, mint a játékautomatákból(pedig abból aztán tényleg kurva sok jöhetett).
  Aztán egyet kell értsek local-al, van az a pont egy idős ember életében, amikor sok mindent elhisz, na ezek 90%-ban a kedves, normális öregek. A sárkányabb fajtát meg mindenki utálja, a saját rokonát képes elkergetni, az ilyenekre nem is utaznak ezek a fas­szopók. Csak azokra, akik rád mosolyognak az utcán, ha odaköszönsz.
  Undorító.
 • diablo 2015. augusztus 7. 15:13

  19
  FreddyD kibaszott jó!!!!!!!!!!!! :D
 • einstein #18 2015. augusztus 7. 16:25

  20
  @kisokka: hát én nem értek veletek egyet illetve nem mindenben.ne értsetek félre már sokszor írtam itt hogyha egyszer belügyminiszter leszek én tényleg rendet rakok nem kettő hanem egy hét alatt és az ilyenek az első nap kapnának tarkólövést. DE senki nem tart pisztolyt a nagyik fejéhez hogy tárcsázzanak ugye? akkor a lottót is ide lehetne sorolni hiszen millió embert basznak át hetente. viszont nem kötelező szelvényt kitölteni nemde?
 • minime 2015. augusztus 8. 16:52

  21
  az atlantiszi fényjárótól szeretnék egy jósolást, csókolom.
 • kisokka #20 2015. augusztus 8. 22:52

  22
  @einstein: A nagyik fejéhez maga az idő tart pisztolyt, mint említve volt. Eljöhet mindenki életében az a kor, amikor elhiszi, hogy a 2x2 az 5.
 • SITTES BPFF40 2016. augusztus 30. 20:48

  23
  500 ezer szeres energia meg pénzbevonzó mágnes???Gyáááááááá,és ezt kajálják az emberek.Ezeket mé nem csukják le csalásé a faszba? HA VALAKI ÚGY ÉRZI ÁTOK ALATT VAN, AKKOR KÜLDJÖN A SZÁMLÁMRA 50 MILLIÓ JÓ MAGYAR FORINTOT ÉS PIKK-PAKK LEKAPOM RÓLA A RONTÁST. ERSTE: 11600006-00000000-29369546 Magyarország szeretlek:-)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!